Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość jula3
dzis od rana jestem z moim Ukochanym :) Jego zona pojechała na jakies szkolenie, a my caly dzien w łózku. Udało mi sie go namowic nawet na wyłączenie komorki, nie wiem jak to wytlumaczy zonce, ale co tam, to nie moj problem. Co prawda jest jakis taki nieobecny, ale MÓJ. Wygrywam !

Gość jula3
smutno mi tylko, że to z nią spędzi Świeta, a mnie na pocieszenie wręczy jakis prezencik. Okres swiąteczny to dla nas kochanek trudny czas ... Ale może choc na chwilke uda mu się z domu wyrwać ... ech, nie rozumiem czemu on ciągle jest z tym żałosnym babskiem

Gość anuśka....
a mnie rzucił wczoraj :( boli jak cholera:(

Gość Żona sie uczy
na kursie i jest żałosnym babskiem. On ją zdradza z tobą dlatego ty jesteś super i on też. Żenująca logika prostaczków.

Gość nie łam sie
jula3 trzymaj sie - on napewno znajdzie chwilke zeby się do Ciebie wyrwać :)

Gość Nie łam się
albo nie znajdzie, bo żona po szkoleniu będzie ciekawsza niż ty. Ale jednak nie łam się, leć na kurs.

Gość ales ty
szmata jula3

dziewczyny, zostawcie ich. To tchórze i oszuści. Oni nigdy nie zosawia swoich żone, nie miejscie złudzeń. Gdyby to chciali zrobic, juz dawno by je zostawili.

Gość jula3
mam wyzsze wyksztalcenie i bardzo dobra prace, poki co kursy doszkalajace nie sa mi potrzebne a wy żalosne i zawistne zony darujcie sobie zlosliwosci, macie swoj topik :P

zaznaczam że powyzszy post nie pisałam ja...nie ma po moim nicku kropki... co za świństwa ...a juz myślałam ze sie upiłam jak to przeczytałam... zmienie nick i na co Ci to koleznko/kolego ???

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
oj kacha, kacha ... winny się tłumaczy ... jesli nie jestes porzucona to po co tu weszłaś? Przeciez grzejesz miejsce na KWA

weszalm tutaj bo taki miałam kaprys poczytać... zobaczyłam \"niby\" mój wpis który moim nie był...chyba posprawdzam inne topiki może tam tez coć ciekawego kacha 28 z kropka napisała :P ale się nudzi niektórym...:p

Gość oj jula jula
żal mi ciebie po prostu

Gość jula3
ale mi mój Mikołaj prezent zrobił :)

Gość oj jula
żony mają pisać na swoim topiku, dlaczego ty więc piszesz na porzuconych kochankach ? Przecież jeszcze się nie obudziłaś, a nocnik spokojnie czeka.

Gość jula mnie naprawdę
żal Ciebie. Łudzisz się a z tego pieca chleba nie będzie.

Gość jula3
przyzwyczaiłam sie do swojego topiku, i dopoki ON nie odejdzie od zony ....

Gość jula3
mój ukochany jutro wyjezdza na swieta z zona, ale powiedzial ze kocha tylko mnie i dał mi cudowny prezent :) tak sobie mysle, ze może bym zaszła z nim w ciążę, wtedy bedzie musiał zdecydowac z kim chce byc, bo napewno sie postaram zeby ta jego zołza dowiedziała sie o dziecku

Gość do juli
głupia jestes-moze 100% kobieta skoro potrafisz faceta odciągnąć od zony ale człowiek z ciebie żaden tfuu

Gość wniosek z tego taki
czyli większośc facetów kocha szmaty ...

Gość to okropne
Jula - a jak jednak wybierze żonę? Czy jesteś gotowa na to, aby być samotną mamą? Czy uważasz, że masz prawo dawać życie dziecku, aby zdobyć faceta? Nie chcę moralizowac, bo wim, w jakiej jesteś sytuacji, ale twoje pomysły świadcza o twojej niedojrzałości.

Gość jula3
przeciez to będzie dziecko miłości ... On mnie kocha a ja Jego .. wkrotce wprowadzę swój plan w zycie ... jestem pewna, ze wybierze mnie :) ja jestem ładniejsza i młodsza

Gość i o niebo GŁUPSZA jesteś jula
ja bym cię zostawil po takim numerze glupia cipo.

Gość powiem krótko
ńa wstępie zaznaczam, że nie jestem zdradzona żoną mam21 lat eśli facet by mnie zdradził nie ma mowy o dalszym życiu razem na 99% odeszłabym od niego jeśli chodzi o kochanke to zależy jeśli wiedziałabym, że to ono " chodziła " zamoim mężem zniszczyłabym totalnie i ma mowy o współczuciu każdy ma w życiu to na co się godzi żony są oszukiwane i traktowane jak "zero"bo wybacza jak idiotka i nie potrafi postawić ostrwgo ultimatum ewentualne odejść a kochanki rozgrzeszam tylko te, które o żonie wcześniej nie wiedziały jeśli wiażesz sie z żonatym facetem musisz brać pod uwagę że jego żona moze być nienormalna i zniszczy twoje albo wasze wspólne wspaniałe życie!!!!!!!!!!!!!

Gość powiem krótko
jeśli chodzi o dziecko to nie myśl, że on zTobą zostanie bo dlatebo Cię "tak bardzo kocha" bo nie macie dzieci , niezapłaconych rachunków, nie musi oglądac Cię w papilotach albo z tłustymi włosami. Nie wie na pewne tematy, które go interesują nie można z Tobą porozmawia, bo "sie na niczym nie znasz" no może na jednym( to coWas na początku połączyło):(

Gość to okropne
Jula - a myslisz, że dziecko miłości nie ma kolek, nie trzeba do niego wstawac w nocy, nie ma z nim problemów? Jeżeli twój facet by cie kochał, to odszedłby od zony, nie sądzę, żeby dziecko dało mu dodatkowy bodziec. Wasz układ jest trudny, pojawienie sie na świecie dziecka jeszcze bardziej go skomplikuje. Może powiedz mu najpierw, że boisz sie, że jestes w ciąży. Zobaczysz jak zareaguje, dopiero potem podejmuj decyzje. Większość związków, które znam, gdzie facet był łapany na dziecko, szybko sie rozpadło.

Gość to okropne
-------> do powiem krótko to dlaczego zona chodzi z tłustymi włosami? Jak jest flejtuchem, to niech sie nie dziwi, że facet szuka innej. Jescze w łóżku by ja pogłaskał po tych tłustych włosach, ohyda!