Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loori

Internetowa psiapsiółka potrzebna od zaraz

Polecane posty

Hejka wszystkim o poranku:) naidini ..... tak studiuję na trzceim roku...w tym roku obrona licencjata....trochę mnie to przeraża ,ale jakoś dam radę. A co ciebie skłoniło na studia w Białymstoku??

Witajcie! Co u was dzisiaj słychać? Chciałabym z wami troszkę pogadać, ale dzisiaj mam w domu mały remont. Może odwiedze was troche później.

halo halo ...co tak pusto ??? ------> Harry Potter - ja też w tym roku bronilam licencjata i było spokojnie !! Więc sięnie denerwuj, bo tylko pogorszysz sprawę. powodzenia:):)

Jakoś narazie się nie denerwuję...ale zobaczymy:) ,widzę,że my chyba na tym samym kierunku?? Też tak się zastanawiam co tu tak puściutko:( Gdzie żęście wszystkie pouciekały??

---> Harry Potter to chodzi o mnie i Ciebie, że studiujemy na tym samym kierunku ???

🌼 🌼 🌼 Dzien Dobry wszystkim :) Mam nadzieje, ze czeka Was przyjemny poranek i takiz dzien :D Ja dzis wreszcie pospalam troszke, nie pomoglo mi to wiele, nadal czuje sie jak bez glowy :) No, ale nic, teraz czas na kawe i chyba trzeba zabrac sie do roboty :) Trzymajcie sie cieplutko, w koncu to dzis chyba pierwszy dzien jesieni :) buziaki! ~

Gość naidiani
. Nie było mnie troch czasu . Zabiegana jestem :) ----> Harry Potter Czremu zrezygnowałeś ze studiowania resocjalizacji??? Mam nadzieje ze u mnie okaze sie trafnym wyborem . Niedlugo mam rozpoczecie i juz troche sie denerwuje. Przede wszystkim przeprowadzka. Mam juz stancje w Bialym a ty w akademiku czy na stacji

Heyka wszystkim:) Taki dzisiaj piekny dzionek:)Odebralam dzis swoje prawo jazdy i zaraz znikam pośmigać autkiem...a co sobie będę załować.A jak wam dzionek mija?? ----->niesiaaa tak....bo z tego co wyczytałam to też studiujesz administrację,czy się mylę?? ---->naidiani wyszło tak jakoś...no coz prawdę mówiąc poprostu na kilka miesięcy przed maturą odwidziało mi się i zdecydowałam się na inny kierunek,na który się nie dostałam...no i wylądowałam na administrcji.Ani stancja ani akademik....ja rodowita Białostoczanka jestem.A ty właściwie skąd jesteś.

Gość kolejny
słodkopierdzący topic

dziewczyny, być może, że ten topic nie przetrwa, dlatego, która chce czasami pogadać przez gg, niech napisze swój gg

Gość diabeł
Fajny pomysł mi tez by sie taka przydala a najlepiej z Warszawy i na real a nie tylko na internet....

Witam was dziewczyny! Długo mnie tu nie było (miałam głowę zestresowaną), ale już jestem i to zdrowa. Cieszę się, że topic żyje. A ja trenuję poszukiwanie pracy. Może macie jakieś sensowne rady czy pomysły? A jutro idę odebrać dyplom, tylko jakoś tak mam wrażenie - że wykształcenie wyższe wcale nie pomaga w znalezieniu pracy. Co z tego że skończyłam studia, jak wszyscy chcą tylko doświadczenia, a ja mam tylko za sobą coroczną pracę wakacyjną? Ach ciężko jakoś, ale jeszcze się trzymam.

Pusto bo chyba temat nie dokońca chycił,niesiaaa obecnie nie ma dostępu do netu.Jeśli masz ochotę pogadać to pisz na email...bo temat chyba nie powróci...bo jakoś wszystkie o sobie pozapapominałyśmy

Cześć, dziewczyny, mozna sie przyłączyć? Jakis czas temu załozyłam, dośc podobny topik, ale niestety nie udało sie go podtrzymac przy zyciu. Może u Was znajdę bardziej wytrwałe psiapsiółki? Pozdrawiam :-)

Gość Samarah
A JA JESTEM Z ŁECZYCY I TEŻ Z MIŁĄ CHĘCIĄ POGADAM;)