Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summo

Czy mężczyzna potrafi być WIERNY?

Polecane posty

Gość gość
Potrafi,uwierzcie.... Mam cudownego męża,przystojnego,inteligentengo,czułego,wspaniałego,pracowitego,faceta z pasją z powerem ten człowiek nigdy w życiu nie obejrzał się za inna kobietą. To ja sie pogubiłam i wdałam się w związek z popaprańcem i chciałam rozwodu,prosił,tłumaczył i swoim ciepłem i spokojem wyperswadował mi ten idiotyzm który mnie ogarnął...... Czy będziemy dalej razem ? nie wiem.....wiem tylko że On jest i czeka...

Gość gość
cecha "wierny" bardzo często wiąże się z cechami "spokojny", "nieimprezujący za dużo" a taki młodym kobietom wydaje się nieatrakcyjny stąd te dziwne teksty o tym, że każdy jest taki sam, każdy zdradza itp. a ciekawe ile z was ma przyjaciela, który jest porządnym facetem i jak często są oni sami..

Gość gość
myślę, że tak, to tylko jakiś stereotyp jest, że się mówi, że mężczyźni zawsze zdradzają. Ciekawe spostrzeżenia w tym temacie można znaleźć w książce intymnie, rozmowy nie tylko o miłości. Bardzo fajnie napisana i można tam znaleźć wszystko, co dotyczy życia uczuciowego i erotycznego.

Gość gość
Według ostatnich badań w stanach około 20-25% mężczyzn zarzekało się że nie zdradza i nie zdradzi, a tylko 12-16% kobiet powiedziało podobnie, więc wynika z tego że trend się odwrócił :P

Gość gość
Jestem facetem, nigdy nie zdradziłem, a zostałem zdradzony, oczywiście nie ma wybacz. Teraz wolnoć Tomku w swoim domku :)

Gość słońce twoje
niestety ja też zdradziłam po 15 latach małżeństwa,chociaż nigdy nie przypuszczałam,że mogę to zrobić. Nie żałuje,chociaż mój mąż jest dobrym człowiekiem. Wiem,że go skrzywdziłam dlatego nic mu nie powiem chociaż z tamtym utrzymuję kontakt tel. Chyba się zakochałam !!! Wcześniej błagałam męża o uczucie... nie chciałam się poddać TEJ znajomości!!! Przeszliśmy niedawno bardzo ciężkie chwile w związku z poważną operacja , którą przeszłam... Obaj mnie wspierali...

Gość gość
Jednocześnie Cię "wspierali"?

Gość słońce twoje
mąż przy mnie był, a tamten też przyjeżdżał.powiedziałam mężowi,że mnie odwiedzał kolega ale nigdy się nie spotkali.

Gość gość
Stary jestem, ale nadal nie mogę się do tego g****a przyzwyczaić. Ilekroć czytam o takich rzeczach to mi żal co się dzieje z tymi pieprzonymi ludźmi.

Gość gość
mój tak potrafi być wierny !

Gość gość
Tylko facet może być wierny, zwłaszcza jeśli kocha... kobieta zawsze zdradzi prędzej czy później, bo im zależy wyłącznie na emocjach.

Gość słońce twoje
być może tak jest ... uczucia ? trudny temat, kobiety ich potrzebują...

Gość gość
raczej nie polemizowałbym kto jest wierniejszy. ale faktem jest ze łatwiej poderwać mężatkę niż wolna kobietę i to tym łatwiej im dłużej jest mężatką powyzej 10lat .

Gość gość
popatrzcie jaki dośwaidczony boy :D kretyn najłatwuiejszym łupem są panowie w sukieneczkach :D uganiajacy sie za mamusiami :D

Gość gość
uczucia ? trudny temat, kobiety ich potrzebują... x Kobieta potrzebuje emocji, a to nie to samo co uczucie, bo akurat uczucie dość szybko jej się nudzi.

Gość słońce twoje
nie wszystkie kobiety potrzebują emocji.ja potrzebuję przytulenia,dotyku dłoni...mąż uważa,ze to zbyteczne rzeczy. tyle lat próbowałam do niego dotrzeć...Ten drugi mi to dał,bliskość której obojgu nam brakuje. Zrobiliśmy to 3 razy większość czasu tylko ze sobą piszemy,o naszych zmartwieniach,radościach i pragnieniach... Znamy się od roku,a we wrześniu dopiero poddaliśmy się temu uczuciu,oboje walczyliśmy i nadal walczymy o Rodziny. Wiemy,że nigdy będziemy razem...

Gość gość
czesto zdradzaja

Gość gość
hahaha :D nigdy..

Gość gość
jestem wolną osobą,i na podstawie tego,jak się zachowują faceci żonaci wobec mnie,wysnułabym tezę,że tylko jakiś przychylny znak ze strony innej kobiety,i facet zdradzi,,, być może,jest jakiś procent,który ma zasady,ale większość zdradzi...

Gość gość
ciekawe, bo jestem wolnym facetem, 30l. Mogę powiedzieć, że to jak zachowują się wobec mnie mężatki świadczy o tym , że mało która kobieta jest wierna. A jednak duża część jest :) Flirt to jeszcze nie oznaka niewierności, a jedynie dowartościowania się.

Gość gość
wmawiaj tak sobie :D

Gość Taki_jeden_964
Flirt to niewierność, a przynajmniej próba zdrady.

Gość Taki_jeden_964
Równie dobrze mógłbyś napisać, że seks z obcą kobietą to nie zdrada tylko np. sprawdzanie możliwości seksualnych innych kobiet. Tak waśnie ludzie stają się obojętni na zło.

Gość Maria35xxx
Kochane polecam wam sprawdzić SMSy waszego partnera. Łatwo, szybko i przyjemnie, przez internet. Ja to robię regularnie i mam pewność, że jest mi wierny. SMSy odczytacie na tej stronie: http://www.szpiegsms.tk Nigdy mnie nie zawiodła! Polecam!

Gość Gosc
Dnia 29.11.2014 o 21:26, Gość gość napisał:

Tylko facet może być wierny, zwłaszcza jeśli kocha... kobieta zawsze zdradzi prędzej czy później, bo im zależy wyłącznie na emocjach.

Ha ha ha taa bedzie będzie wierny do pewnego momentu, jak przyjedzie rutyna i zacznie mijac zakochanie to zdradzi jak się nawinie dobra okazja. Wierność u facetów wynika z braku odpowiednich warunkow i okazji do zdrady. 

Gość Ona
Dnia 29.11.2014 o 21:06, Gość słońce twoje napisał:

niestety ja też zdradziłam po 15 latach małżeństwa,chociaż nigdy nie przypuszczałam,że mogę to zrobić. Nie żałuje,chociaż mój mąż jest dobrym człowiekiem. Wiem,że go skrzywdziłam dlatego nic mu nie powiem chociaż z tamtym utrzymuję kontakt tel. Chyba się zakochałam !!! Wcześniej błagałam męża o uczucie... nie chciałam się poddać TEJ znajomości!!! Przeszliśmy niedawno bardzo ciężkie chwile w związku z poważną operacja , którą przeszłam... Obaj mnie wspierali...

Masakra

Gość Gość

U faceta liczą się inne cechy. Wierność to pobożne życzenie kobiet które chciałyby zmienić męską naturę bo są naiwne.

Gość ...

Oczywiście, że są. Jest ich wielu, ale najczęściej kobiety nie są nimi zainteresowane.