Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_kawa

POŚLADKI - sposoby na podniesienie ......

Polecane posty

Gość czarna_kawa

Znacie jakieś sposoby na podniesienie pośladek, ostatnio zauważyłam u siebie ten "efekt" jak się przeglądałam w obcisłych sopdniach :( opadły jakby na uda przez co pupa nie jest ładnie zaokrąglona tylko aka opadnięta oponka :( jak można temu zaradzić ćwiczenia ale jakie??

Gość Polecam
taniec , taniec i jeszcze raz taniec, pływanie, a jesli bardzo chcesz jakieś ćwiczonka to myśle, że 30 minut dziennie rozciagania sie powinno pomóc:) Po porządnym rozciaganiu powinnaś czuć kazdy mięsień dolnych parti ciała:P

Gość a ile masz lat
bo w pewnym wieku to naturalna kolej rzeczy..

taniec owszem ale to dlugo bedzie trwalo najlepsze to PRZYSIADY ,PRZYSIADY I TYLKO PRZYSIADY !!!!! najlepiej na siłowni ze sztangą na karku POLECAM !!!!!!!!!!!!

Aerobik w wodzie! Rewelka! Po miesiacu (2x w tyg) panie opowiadaly ole to cm w talii i pupie zrzucily.a moja pupa bardzo wyraznie \'pojechala\' do gory!

Gość czarna_kawa
Mam 22 lata ;) hmm z tym tańcem to nie ma gdzie za bardzo. Oprócz telewizora nie mam nic grającego w pokoju (ehh te skromne czasy studenckie :( ) Magda Leno ten wodny aerobik chętnie ale to niestety kosztuje :o Ullo PRZYSIADY?? a w domu takie zwykłe najzwyklejsze bez sztangi też by coś dały? A rowerek stacjonarny by pomógł cosik ? uhh czekam z niecierpliwościa na wasza pomoc i rady bo chce sie juz za siebie wziasc

Gość libraa
mnie osobiscie kiedys domowe przysiady pomogły, ale musisz dodac cos jeszcze . np rozciaganie.rowerek? owszem ,dobry na posladki jesli podniesiesz pupe z siodełka-tak jakbys miała jechac pod orke. jednak rowerek działa lepiej na uda i łlydki. poszukaj w sieci jakis cw.jestem pewna ze znajdziesz ich pełno.pozdrawiam:)

Gość aparatka
Libro - taa owszem cwiczen pełno ale nie ma to jak sprawdzone, które wiadomo, że przyniosą efekty :D hmm no to zacznę i przysiady wykonywać tylko jak dużo i jak często? P.S. Libro napisz jak Ty często i długo robiłaś te przysiady, że zauważyłaś efekty

polecam Ci naprezanie posladkow. Ja tak robie i nie narzekam na tyleczek :-P Mocno napręż potrzymaj chwile, pusc i znowu naprez i tak kilka razy. Pozdrawiam

Gość libraa
faktycznie, pełno tych cwiczen w necie.:) niestety zanim beda jakies widoczne efekty minie troche czasu .musisz uzbroic sie w cierpliwosc. ja widoczne efekty miałam po 3 tyg. nie wiem czy to szybko czy długo. robiłam ok.20 przysiadów dziennie a poza tym duzo cw, na nogi. Rozciaganie, krzesełko, rowerek , 'narciarza':P .dobrym cw. sa przysiady z szeroko rozstawionymi nodami- ale to brzmi:D czasem robiłam to, co poradziła czerwona malina. Im posladki stawały sie jedrniejsze tym szybciej i łatwiej było wykonywac to cw:D przy tym naprezaniu posldkow mozna takze cw. na przemiennie miesnie kegla:D pozdrawiam

Gość Moze jeszcze jakies rady

Gość korkaa
Oto ćwiczenia poprawiające kształt pośladków: 1. Napinanie mięśni pośladków z naprzemiennym rozluźniem (seria: 16x szybko, 16xwolno-tj 1 seria i to wszystko x3serie). 2. Klęk podparty - wymachy nogi do gory-do wyskości bioder-i opuszczanie.ćwiczenie to wykonywać spokojnie. Seria tak ja wyżej. Wpierw robisz jedną nogę potem drugą. 3.To sama co pkt 2 tylko z noga ugiętą. 4. Przysiady - seria tak samo jak wyżej. Cwiczenia na pośladki wykonuj najwyżej 3x w tygodniu nie częściej. Bardzo dobrze działa także bieganie. Pozdrawiam

Gość dociekliwaaaaa
dlaczego nie częściej ??????

Gość gość
q9OWiTSZMwZEKjD2GPtKb2z8