Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Gość popm pom
skaner płyty kasety magnetofonowe kasety do kamery tel kom jakieś papiery pilot do wieży długopis klej blok z makulatury papierowe opakowania na plyty lusterko ladowarka do telefonu 2 bluzki ktore zamierzam wrzucić do prania

Gość zużyta prezerwatywa

No więc rozglądam się i: - kubek z ziólkami - góra papierów z niezwykle istotnymi notatkami - gazety - komórka - skaner - glośniki od kompa - napoczęta paczka wafli ryżowych - kalkulator - sterta plyt z ulubioną muzyką - dlugopisy - olówki - drukarka - talerz po śniadaniu - fura okruchów - zmięta koszula mojego lubego (zalega tam od miesiąca, ja powiedzialam że nie będę za niego sprzątać a on ciągle mówi że \"zaraz\") - kapsle od butelek po piwie (butelki stoją pod biurkiem) - kieliszek po winie (buteli stoją też pod biurkiem) reszta syfu znajduje się na okolicznych pólkach i drugim biurku :) Chyba jeszcze nie jest tak źle?

Gość marteczka55555
OGÓLNIE MAM NIEZLY ROZPIERDOL miska po leczo sprzed 2 tygodni chyba kolo 50 plyt marker smycz od telefonu paprykarz figórka osla

Zdjęcia , ścierka do wycierania kurzu , notatki z których ucze sie na poprawkę , jakies pudełka z kosmetykami, Tele program, nożyczki,długopisy,jubek z kawą, komórka, piloty do telewizora, wiezy,dvd,a i pilniczek dp paznokci , i puste opakowanie po fajkach Myślałam , ze tylko ja jestem bałaganiarą :-)

Gość kim jestem
-lampka z tekturowym kloszem za 15zł -notatnik -kubek z fusami po zielonej herbacie -komórka -dwa lakiery do paznokci Oriflame -stare małe akwarium z ziemią i kwiatkami w środku -kwadratowa butelka po occie winnym z zasuszoną herbacianą różą -pudełka z grami Theme Park i Dungeon Keeper - piórnik z mnóstwem długopisów -Vigor w tabletkach a wy teraz powiedzcie, kim wg was jestem? ile mam lat? czym się zajmuję? ;P

Gość ivvonna31
butelka z piwem,kalendarz,tabletki mojego na odchudzanie,dwie komórki.zegarek,papierosy.płyty,jakieś papiery,notes,lampka,pudełko z cukierkami

Gość studentka od siedmiu bolesci
hm...kubek, telefon, miseczka, papieki po batonikach musli(dwa:P), glosniczki, mp3nik, zegarek, zszywacz do papieru, przybornik z rzeczami do pisania, ladowarka i do tego wszytskiego ksiazka do chemii analitycznej:) oprocz tego jakies drobne papierki:P

calkiem duzo u was tych rzeczy kolo kompa... u mnie: myszka telefon kubek z herbata i butelka wody

Gość kolejna męska świnia
papierosy popielniczka zapalniczka kubek (pusty juz) butelka wody ciastka z czekolada papierek po czekoladzie 3 ołówki długopis zeszyt a4 nóż dokumenty z praktyki telefon drugi telefon stos książek gumka ;-) ogólny syf!

papierosy:-O dlugopis olowek dyskietki telefon myszka sluchawki jakis papier szklanka po drinku-juz pusta:-D

u mnie: laptop z epoki kamienia łupanego setki płyt - dzisiaj w nich nadzwyczajny ład panuje bo układałam bloczek kartek na zapiski popielniczka, zapałki, zapalniczka, fajki kubek nescafe z niedopitą jeszcze herbatą talerz z niedokończoną kanapką setki dlugopisów portfel kulucze szczotka do włosów telefon Boze a ja tu dzisiaj miałam czyściutko!

Gość żeberko
Zużyta prezerwatywa mego męża!

Gość dużo leży
Ksiązki,rózne,ekierka(nie wiem po co),kamera,płyty,krem do rąk 2x,mały pluszowy psiak,list z ZUSu,instrukcja obsługi,papier i jakieś papiery oraz kratka wentylacyjna,która mi odpadła i muszę ją zamontować.

Gość NETOŚWIROMANKA
- kilka długopisów -kilka mazaków -kilka ołówków -taśma bezbarwna -kubek z herbatą -kubek po herbacie -słownik do angielskiego -monitor -drukarka -mikrofon -kamera -notesiki -podkładka pod mysz -mysz -klawiatura -starter orange -gumka do włosów -legitka studencka -bilet pracowniczy PKS - pantofelek (stojak na telefon) -zegarek -lampka -aparat -odtwarzacz mp3 -spinka do włosow -kolczyki -bransoletka -kredki -kilka zakładek do książek -kartki do drukarki -komórka -koperta

Gość mam taki burdel na biurku ze
nie wiem od czego zaczac.....

Gość kolejna męska świnia
to samo co wczoraj plus kolejna czekolada kubek pomadka bebe zegarek tabletki na poprawienie koncentracji;-)

Gość taka sobie jedna lezka
umnie lezy; telefon sluchawki od telefonu srubokret ramka ze zdjeciam maskotka dyskietka talerzyk z plackiem:P dwa kubki po wczoarjszej kawie miseczki po obiedzie wow nawet widelec jest JEJKU JAKI BURDEL MAM

Gość Tosca3333

hhehe niezły topik;) u mnie leży komóreczka,myszka:P , zdjęcie Mojego misia i znajomków :D i sok :P

Gość dobrzszszsz
kubek z mlekiem, pluszowy misiu, faktury z firmy, kalkulator, klucze, pilot od tv i komorka

Gość a u mnie
myszka głosniki lampka zyletka (w lapmce) 2 figurki, jedna z glowa obok, bo mi odpadla jak spadla:( pilot płyty CD chusteczka do czyszczenia okularów modem livebox pl i.. troche kurzu:P

plyty, ramka ze zdjeciem, notes, zeszyt, ksiazka, tasma klejaca :P pojemnik z pisadlami, telefon, nozyczki