Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Gość paólinka

Gość jadzia ulllaallla
opróczsprzętu komp. to nic

Gość eWELINKAAAA
- DŁUGOPISY - KALKULATOR - PRZEDŁUŻACZ - LUSTERKO - SUSZARKA - OPASKA DO WŁOSÓW - GUMKI DO WŁOSÓW - TALERZ - NOŻYCZKI - STERTA PAPIERÓW DO NAUKI - PĘSETA - ZESZYTY - PŁYTY CD - KABEL USB - KOLCZYKI - PIERŚCIONKI - KARMA DLA AGAM (MĄCZNIKI) - OPAKOWANIE PO RAJSTOPACH JEDNYM SŁOWEM BURDEL :p

róóóóżne płyty fonik kabel usb kartki karteczka z moim nickiem perfumy 10 gr

Gość paólinka
telefon kom drugi tel telefon stacjonarny portfel nie mój air wick mgiełka do ciała 2 kubki miseczka pokrowiec psp gumka (do włosów) łyżka opakowanie po lodzie kubek z długopisami i tym podobnymi pierdołami ptaszek jakiś gliniany opakowanie po kinder bueno opakowanie po orzeszkach felix słuchawki zegarek klucze od piwnicy ? drzewko papierki ściągi ładowarka rękawiczki płyn do demakijażu następna łyżeczka pudełko z karteczkami głosniki jakieś pudełko tuba pająk zabawka szczurek (żywy) królik pluszowy pazłotko szmatka do kurzu termometr grzebień marker herbata zielona zeszyt karta pamięci cena wsówki linijka kredki samochodzik z kinder niespodzianki rachunki z przelewów torebka od prezentu lampka a w niej: lakier do paznokci waciki gumki recepturki temperówka próbki perfum ludzik lego lord wader spinacz guzik pendrajw adapter karty z czipsów mini szczotka sztyft odświeżający do nosa kątomierz ...taki artystyczny nieładzik

Gość hannaanna
lakier do paznokci kubek po kawie :)

Gość Nudzi mi się.
głośniki, monitor, piórnik, słownik polsko-niemiecki, chusteczki (posmarkane i nieposmarkane, posmarkanych jest więcej :D), szampon, dwie odżywki do włosów, dwa długopisy, gazeta o sporcie, jakaś płyta CD, notes, jakaś książka o zwierzętach, dwa czerwone lakiery do paznokci, krem bambino, moja komórka z kabelkiem od ładowarki :D

Gość a u mnie
kalendarz 2 kartki 3 głośniki 6 świeczek 2 wazony, blok małych karteczek 4 kubki :O 3 talerzyki lampka płyn do soczewek kupony z vision express pilot od tv mleczko do demakijażu zeszyt aparat nożyczki telefon książka zużyte waciki do demakijażu pojemniczek na soczewki pilniczek pęseta krem 2 pędzelki 3 cienie 2 tusze 2 podkłady puder kredka nawet nie wiedziałam że tyle tego jest, chyba posprzątam :P

2 piórniki pudełko po czekoladkach od faceta płyty papierosy zapalniczka nóz do przecinania pasów w samochodzie obrazek anioła brokaty w kleju aparat fotograficzny podkłądka pod talerz z pizzy hut zapałki telefon etui okularów wiertła pilniki do metalu nakładka do cięcia glazury sól talerzyk przenośne usb papeteria karta pamięci spirytus

telefon komórkowy ładowarka do telefonu słuchawki scyzoryk 2 reklamówki foliowe 3 paczki po paluszkach słonych, w jednej jeszcze jakieś resztki są puszka po piwie Tyskie zaschnięta szklanka po wczoraj pitym grzanym piwie nóż kuchenny 7 pestek po śliwkach ścierka portfel klapka do zabijania much butelka z wodą brudna chusteczka, taka z materiału, do wielorazowego użytku chusteczka mniej brudna jak ta powyżej wymieniona etui z płytami 2 pendrajwy pusta paczka po chrupkach kukurydzianych FLIPS

netbooka mam a koldrze obok szafka nocna drugi bok maz spi haha siesta;)

Gość a ja używam laptopa
i siedzę z nim na sofie, więc nic nie leży :P

Gość Empirewoman
Nic :) a laptop lezy na krzesle

Gość bbbbvvccc
heh, u mnie: *kubek po maślance truskawkowej; *kubek po herbacie; *mapa Polski; *głośniki; figurka jakiegoś długiego chudzielca; *radio;)

Gość smithh
Ja mam zwykle porządek, więc w pobliżu kompa są wyłącznie przedmioty związane z użytkowaniem sprzętu, a więc żelowa podkładka pod klawiaturę, nie ślizga się i jest ergonomiczna (można kupić w https://ergopoint.pl/ ). Poza tym mam też podkładkę pod komputer, a na stoliku obok...jest cały bajzel, czyli różne czasopisma, książka, komplet do paznokci, szklanka z niedopitą herbatą, etc. etc. :)

Gość gość
Widzę, że nie tylko ja zakupuję produkty ze stronki www.ergopoint.pl :) U mnie na biurku poza małym bałaganem związanym z zaległymi papierami leży klawiatura z wygodną podkładką, podkładka pod mysz crystal niebiansko niebieska zakupiona na :https://ergopoint.pl/podkladka-zelowa-pod-nadgarstek-crystal-niebieska-186?search_query=crystal+niebieska&results=3 pojemnik na długopisy, zdjęcie mojego syna i aromatyczna kawa o poranku :)

Gość gość
Kubek ( pusty, bo kawa wypita), notes i długopis, bryłka ametystu, świecznik solny, pilot ( bo mam monitor LED z tunerem TV) Czasem też kurz :P