Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Gość ere23
glosniki, karta telefoniczna, telefon, sluchawki, pieniadze

Gość maliniakk
łoooj... :O -monitor -głosniki -lampka -5 figurek -jeden mały piesek pluszowy -kubek z długopisami itd. - ozdobny kubeczek z przyrządami do make up'u - etiu wraz z okularami -lakier do paznocki -plusssssz - komórka 3 książki woda mineralna 1,5 litra szklanka druga komórka pudełeczko z biżuteria na szczescie mam "pietrowe" biurko i jakoś to sie mieści ;)

nic nie lezy :) no moze talezyk ;) ale na nim filiżanka z kawa :)

Gość laisa123
a u mnie ogryzek;))

Gość kuka
jak można życ w takim syfie :0 czy Wy w ogóle widzicie monitor?

Gość agunia21*
Drukarka 4 pluszowe misie glosniki 2 roze od mojego ukochanego :) plyty

Gość nic nowego
pilot ,zapalniczka ,kawa..mniam,lyzeczka,glosniki,telefon stacjonarny,kalendarz ,karta -tele grosik

Gość to ja tez d
komorka portfel kserowki lampka srubokret szklanka zastanawia mnie jedynie ten srubokret :P

Gość balaganiara
pusta butelka po piwie pelna butelka piwa 100000 plyt l-karnityna cennik opon organizer koszulka do cwiczen opakowanie po okularach do plywania dlugopis i flamaster kubek myszka :P

Gość u nie nic ciekawego
drukarka, głośniki, gazeta super linia, rączką-uchwyt na komórkę, ulotki nowo otwartego kebaba, słuchawki, szklanka po piwie, które przd chwilą wypiłam ;-)

Gość hohohohoh
talerzuk szklanka papierki balsam szkatuka z 20 różnych rzeczy piszących lampka zegarek temperówka głośniki} z 40 kosmetyków za ekranem(to nie ejsty zart) bransoletka obcażki nożyczki do papieru jakas zabawka smok oO ?! zdrapka z chipsów słonecznik

Gość slodziutka
dvd z muza destinys child ksiazka "my dzieci z dworca zoo" kartka z zapiskami co jem(dieta) kubek po herbacie szczotka do wlosow telefon stacjonarny pilnik kopytko do paznokci kubek plastikowy,lyzka plastikowa ulotka od l-karnityny karki z zyczeniami zajac czekoladowy wielkanocny misiu pluszak okulary sloneczne kosmetyczka z duza iloscia kosmeytykow kolorowych myszka od kompa of course metki od ciuchow z vero mody (3) karteczki dlugopis takie cos na dlugopisy z zegarkiem "berliner luft",czyli mala pamiatka po kims.... czapka esprit lampa nad biurkiem rozmowki niemieckie o kurde tyle tego jest ale mam luz na biurku:)

Gość Lukrecja...
drukarka dwa glosniki pokrowiec na okulary wizytowka czyjas gumka zapalniczka papierosy popielniczka herbata ciepla mandarynka skorki po mandarynce notes dlugopis szklanka pusta po soku jakis papierek nie wiem po czym reklama z tesco Twoj Styl telefon komorkowy )wlasnie mi zabrano skorki z mandarynek) pierscionek 2 i 5 groszy chyba wszystko

Gość ja leże
nie na biurku ale obok kompa,a właściwie komp leży na mnie ale nie leżymy na buirku tylko na tapczanie:)

Gość balaganik
akwarium z rybką kubek z namalowanym świnskim ryjem aparat plytka jakaś etiu ina plyty pojemnik z kartkami na notatki pokarm dla ryb jakis patyczek :) pojemnik na obuwie ochronne ze szpitala :P

Gość zolta kaczuszka
jakis przelew, kabel do nieokreslonego celu, rozowy zakreslacz, fioletowe wsuwki, rozowy notes z biedronka, dziurkacz, zszywacz, rozwalony (rozprostowany) spinacz biurowy, rozciagnieta gumka do wlosow, dyskietki, pomaranczowe karteczki, spray do czyszczenia monitora, glosniki oczywiscie, kawalek lacza IRDA, kalkulator, jakies porozwiALANE PLYTY , notes i oczywiscie JA ! :D ok , no dobra , siedze, a nie leze

- pomadka nivea lip care velvet rose - komórka - karta sim era tak tak - stojak z płytami - stojak z długopisami itp. - opakowanie po sucharkach - drukarka - lampka

Moze nie lezy ale stoi : mała czarna popielniczka zdjęcia miłosci (obecnie platonicznej) i stosy papierów do przejrzenia z pracy

Gość ze co
*drukarka * 2 pary okularów * telefon komórkowy *szklanka z sokiem * długopis * 4 wsówki do włosów * jakies teczki mojego brata * chusteczki higieniczne * blok listowny *zapalniczka * koperta * rozkład jazdy busów * 3 płyty CD z matura *pieniążki Ojej ale bałagan;/ Pozdrawiam ;-)

u mnie sajgon niesamowity: płyty luzem pudełka od płyt popielniczka papierosy zapalniczka zeszyt lakier do paznokci długopis ołówek ramka ze zdjęciem głośniki tel.komórkowy chysteczka chigieniczna(zużyta) brak chęci do sprzątania,bo jutro będzie to samo:)

drugi komputer i jego klawiatura, breloczek w kształcie piłki fóotballowej, butelka wosku do karoserii (czarny), prawie pusta butelka wody, bateria duracell 1.5 V, około 15 płyt CD bez opakowań, około 10 opakowań bez płyt CD, notatnik (zapisany), dwa głośniki, gumka do wycierani ołówka, WEBcam, szklanka po musie owocowym, telefon stacjonarny, tel.komorkkowy, zasilacz do laptopa, około 5 zapalniczek, bateria 9 V duracell, okulary przeciwsłoneczne, przenośny dysk 2.5\'\' - cokolwiek by to znaczylo- dwa dyski po 60 GB, obcinaczka do paznokci, CDROM, dwie baterie paluszki luzem, woreczek z dziwna zawartoscia części metalowych, garść śrubek....od kompa mniemam......drugie okulary przeciwsłoneczne.......urządzenia na ktorych sie nie znam...jakeś rutery huby, podkładka od myszka, 4 ołówki, 7 długopisów(pisze tylko jeden), zakreślacz (mazak), wkładka do dtukarki uzmożliwiajaca druk na płytach CD, popielniczka, ogonki od jabłek, pilot od telewizora, kilkanaście metró wkabli róznego rodzaju, książki do nauki o języku, okolo 2 ton kartek luźno zapisanych i jeszcze luźniej porozrzucanych wokół. Myślę, że niczego nie pominęłam. Jestem w pokoju mojego faceta.

- 2 komórki i jeden stacjonarny :o - balsam do ciała - szklanka z piwem i obok butelka :classic_cool: - atlas - butelka mineralnej - aparat cyfr. - tusz do rzęs, zalotka, puder, kredka itp:P - hantle - papier toaletowy:o - ulotka z pizzy - otwieracz do piwa - rachunki - słuchawki od PC - prażona cebulka ps. fajny temat

pokal (z woda oczywiscie:P) balsam do ust dlugopis telefon chusteczka higieniczna paczka chusteczekhigienicznych zolte przylepne karteczki biale przylepne karteczki maluskie zielone przylepne karteczki biale nieprzylepne karteczki koperta koraliki obraczka 3 ukrainskie monety 1 polska (1grosz) klucz z szatni z muzeum racjunek pedzelek z czegos golacego mikrofon do kompa spinacz biurowy jest jeszcze sporo rzeczy za kompem. tez wymieniac? :P a co tam :P : drukarka na niej kartka imieninowa na niej przyklejona biala karteczka sluchawki jakies kabel subbuffer, a na nim: misiek indeks 3 kopert 2 ulotki promocyjne Ives Rocher no, i to wszystko :]

Gość tu nie ma reguły
-płytki CD i DVD -kolorowe markery -opakowania po witaminach -stare paragony -długopis -kartki z listą zakupów -linijka -książka "Nocny Patrol" Siergieja Łukjanienko

w tej chwili po lewej: wazon, krem p. komarom, kubek z herbatą, woda mineralna, kalkulator, urządzenie wielofunkcyjne, papierosy, kwiatek w doniczce, po prawej: akwarium, radioodtwarzacz, popielniczka, karty bankowe, faktura, zeszyt z przodu: notatki z zapiskami

Gość najmadżejrza
- wibrator, - miecz samurajski, - dwa sledzie, - kopyto konia, - muszla klozetowa.

Gość a czy to ważne
u mnie kubek spinka chusteczki długopis zdjęcie kalendarz ciastka kalkulator lampka tusz do rzęs spinacze pilot ekierka sie znalazła :P