Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

4 książki, prace do sprawdzenia :-0, lusterko ;-) 2 wizytówki,drukarka,spinka do włosów, opakowanie po jogurcie,2 wizytówki,plastikowa rurka niewiadomego pochodzenia, słownik,lampka olejna,szklanka po soku,pasmanteryjna róza,ogonek od jabłka, szlufka od pask, folie do drukarki,papier, maść na oparzenia. Chyba bałagan mam :-0

Gość smileyface1
co ja tu mam?? komoreczke, talerzyk po jedzonku czyli brudny, karteczke z numerem telefonu do kolezanki, jakies gazety, 2 samochody (Mini Morris i BMW) - modele oczywiscie ale spore, lampke, kubek z dlugopisami i olowkami, zszywacz malutki, plyn do czyszczenia monitora i chusteczki, kartke imieninowa mojego faceta, strugaczke, drewniane pudelko z Zakopanego, i plastikowy pojemnik z karteczkami do zapisywania krotkich wiadomosci :0 no i chyba tyle , nie wspomne o myszce i klawiaturze, ale klawiatura na wysuwanej poleczce jest, a wiekszosc tych rzeczy wymienionych to na polce nad monitorem :)

Gość u mnie lezy
notes, jest drukarka, kolu,ny 3 szklanki, popielniczka pełna petów, wibrator, papierosy i woda w butelce

Gość a czy mam
opisywac wszystko,bo u mnie leża dwie warstwy?

:) hmmmmmmmm ... kubek pusty juz po kawie, ale jeszcze cieply, komorka wylaczona, zegarek mojej milosci, plyty, dokumenty, sluchaweczki maltukie, lyzeczka, dlugopis, telefon, moneta - 1 euro, aparat fotograficzny, kable, kabelki, wysoka lampa w rogu... i moje raczki : super topik, pozdrawiam autorke!

Gość osiołek....
o żesz..jaka ja kiedyś miła byłam :o dziś u mnie na biurku leży....sporo natomiast przy biurku siedzi jakaś strasznie złośliwa baba :o

:D krem do rak, korektor, spinacze, spinka do własów, tabletki na poprawienie nastroju ;) linijaka okulary kubek od kawy ;) i tuz obok sterta papierów z którymi musze cos zrobic zanim przyjedzie szef :O

wojna i mir podkladka a na niej szklanka z woda i monitor :P klawiatura i mysz

a u mnie jednym słowem na biurku jest ....pierdolnik ....jest lampka,kubek z przyborami,jakis zeszyt obok lezy termometr i opakowenie z niego,jakas korespondecja z allegro,aparat cyfrowy,obok monitora znajduje sie tel stacjonarny,mikrofon i modemik neostrady jakoes kabelki do mp3 i cyfrowki.....a przedemna stoi kubek z kawą, jedna pusta paczaczka po fajkach + jedna świeżo otwarta popielniczka na niej oparta łyżeczka, trzy zapalniczki obok jakies wsówki do włosów, wczorajsza pusta puszka po piwie........ zaraz musze tu posprzątac...fuuuujjjj...jaki ja mam syf.

Gość kloperiaty
telefon lizak w kształceie smoczka notes aparat fotograficzny zabawka

Gość flowersss
a u mnie: krem do rąk pilnik do tipsów długopis zapalarka kuchenna(co ona tutaj robi ? :P ) mikrofon podkładka pod mysz myszka łyzeczka popielniczka notes komórka puszka piwa kawałek jakiegos oderwanaego skąds plastiku kubek drugi notes lampka wazon z suszonymi kwiatami modem do neta:) papierosy masiek na monitorze cązki do skórek .....wiecej grzechów nie pamiętam :D

Gość flowersss
AAAAAAAA jeszcze gumka do włosów i tysiące wsuwek:) pozdro dla reszty bałaganairzy :p

Gość max burdelik
a u mnie: kanapka kubek z herbat pilot do wiezy taśma klejąca książka telefoniczna słuchawki łodyzka z jabłka spinka do włosów telefon serwtnik_????po co-niewiem.... modem wazon z kwiotkiem miliony płyt indeks-a on co tu robi to juz wogóle niewiem... głośniki wsuwka kulka z folii aluminiowej pilnik dyskietka mysz podkładka no ityle...:D masakra ...dopiero teraz uświadomiłam sobie z tego że mam bajzel na biurku...

Gość Coolyebak
nadmuchiwana lalka

lampka klawiatura podkladka pod mysz mysz podstawka na komorke komorka hen daleko od niej :D okulary sloneczne kubek po herbatce czekoladowej ( mniam mniam ) pyszotka polecam apalniczka rozowa papieroski zino davidoff slimy popielniczka litrowa butla pelna coli papierki po vita c truskawkowych opakowanie po plycie cd karteczki samoprzylepne 2 dlugopisy jeden zakreslacz zielony paleczki zapachowe cynamonowo waniliowe swiecznik z palaca sie swieczka o zapachu szarlotki pilot od tv podgrzewacze zapachowe pomaranczowe zielona ksiega urody yves rocher maly pluszak pudelko na pierdolki a w nim stare notatki list od mojego przyjaciela :D cv ( po ang i po pol ) probka perfum mania 2005 by giorgio armani notesik z cytatami ktore szalenie mi sie podobaja pamietnik sluchawki z mikrofonem ufffffffffff chyba wszystko rany jaki bajzel trzeba by to kiedys sprzatnac :D

Gość a u mnie
-lampka -szklanka -zestaw kosmetykow do paznokci -krem do rak -ksiaki (kochanowski-pisze prace naukowa:() -noesik -pilot od wieży -komorka -kubeczek a w nim dlugopisy, flamastry itd. -gumka -olowek -szklanka z zimna herbata(bee juz jej nie wypije) i to juz wszystko :)

zaczynając od prawej: *2 pudełka kartonowe a w nim różnorodne szpergle *2 słowniki angielskie *segregator z uczelni *ściągacz na kolano *koperta ze zdjęciami *pilot od wieży *szklanka *jabłko *kwiatek w doniczce *krem do rąk *zegarek *piórnik *pudełko od okularów *podstawka na komórkę *sunsilk do włosów *lusterko *cadridż do drukarki *mleczko do demakijażu *kolczyki *gumki do włosów *kolorowe notesiki *wazon z zonkilem *lampka *2 plastikowe szulady z mnóstwem szmerglów *atrament do pióra *mnóstwo widokówek, biletów, rachunków itp. pod szybą *mapa polski *stos płyt - całe mnóswto *przejściówka do słuchawek-mały jack *monitor a na nim zdjęcie *obok wieża stereo *myszka *no i komputerek na końcu dodam że moje biuro ma 2, 70 metra długości, dlatego az tyle się na nim mieści;)

Gość a u mnie leży.
................ ....kubek po zielonej herbacie ...........szklanka z sokiem ....lakier do paznokci ........mikrofon ...dlugopis .......mazak różowy ......lustereczko ..5 zagrezdanych kartek.......no to chyba wszystko..o qurwa mam porzadek w porównaniu do Was...hehehe.... ...no i jeszcze lezy mała szpileczka .................no i troche kurzu... :-)...kurde jeszcze lampka.. :-)

Gość nanaB
ale burdel... sciagi na jutrzejszy egzamin, resztki papieru z drukarki, pomadka do ust bezbarwna, tasma klejaca ,nozyczki, lyzeczka:), aparat foto, mikrofon, telefon stacjonarny, 2 komorki, chusteczki higieniczne, płyta, kalendarz z terminarzem, filizanka po porannej kawie, notes elektroniczny, pilot od wiezy, lampka, moje rysunki, identyfikator, bilet koncertowy i ulotki koncertowe, kartki pocztowe (stare jak swiat), 2 małe miski, kilka muszelek:D, flamastry w pojemniku kilka dlugopisow zapewne nie piszxacych juz od dawna...lakier do paznokci, lusterko, serduszka ozdobne z ikei, gumka do wlosow...dwie... nie wiem jak to wsyztsko sie na nim miesci bo biurko jest niewielkie:)

-tabletki od bólu gardła - bioparox - 2 kubki po herbacie - szklanka do wody - duza butelka wody -chusteczki -błyszyki -szkatulka z didla a w niwj jakieś rupiecie :D

jak to wszystko sie wam miesciu na tych waszych biurkach chbya ze tez wymieniacie te rzeczy ktore np leza na wyzszej pulce:o mi ostatnio sis robuila porzadek w pokoju , taki generalny:D wiec mam mam wszystko mniej wiecej na swoim miejscu i w tej chwili na biurku mam -bucik z przedmiotami piszacymi -podkladka pod myszke a na niej myszka -jakis srubokrecic (co on tu robi:o) -kubek z mieta (nie lubie miety ale cos mnie zoladek boli:() -zapalniczka -nutelka po tyskim -mala buteleczka po jakims malym winku -listek witaminy C -kapsel od tyskiego -kalendarz mojej sis -lezy obrazeczek z jakimis kwiatkami(przewrocil sie:D) -i jakas stara ksiazka z psychologii prawda ze malo:P

to teraz ja: 3pudełka okrągłe róznej wielkości wiaderko z miedzi z długopisami i ołówkami hinduski długopis kolczyki i bransoletka wykonane ze szkła zielonego butelkowego wymyte przez morze i w nim znalezione - robione na zamówienie zegarek wykonany z płyty CD 2 śrubokręty 2 patyczki do uszu 12 płyt 2 husteczki luzem opakowanie tekturowe wyjęte z opakowania po nowo zakupionej szczoteczce brauna linijka książeczka mała bardzo - chwyty gitarowe 192 diagramy zeszyt czysty w kratkę chusteczka na w pół obsmarkana długa tuba zamykana na końcu wieczkien wykonana z metalu obita korkiem 2 wielkie etui na płyty komplet rachunków i umowa z Aster gwóżdź zakończony gwiazdkowym wkrętakiem pół herbaty w kubku zebrane rachunki i gwarancje za droższe rzeczy - porozwalane po całości a na nich moje ręce które to piszą.

Gość Mój rudy KOT IGOR
i mruczy, mruczy...........;)

głosniki szt.3 monitor myszka tel.kom. tel.stacjonarny popielniczka, fajki, zapałki gumka do włosów, kubek po herbacie, taki duzy szklankia po drinku 0,3l długopisy luzem i takie w pojemniczku płyty lampa kartki do notowania czegos na szybko pilot do tv opakowanoie po czekoladzie, o jeszcze jedna kostka zostałą kurz popiół z papierosów, który opadł z palacego sie papierosa. kabel do mp3 pilot do głosników fragment krzesła, zn. fragnemt oparcia, taki jakby kijek drewniamy

Gość ..... ..
Popielniczka 2 zapalniczki Szklanka z resztka herbaty Swieca, zeby nie bylo czuc dymu (i tak czuc) :) Magazyn Lampka Dokumenty Drukarka Fax Dlugopisy w szklance Glosniki

grzechotka gryzaczek śrubokręt flamaster ładowarka do baterii moje zdjęcie sprzed 25 lat witamina B drugi śrubokręt

Gość duża kremówka
4 zuzyte chusteczki higieniczne i stos rośnie kawa duzy kubek ( na wykonczeniu) lizak długopis głośniki, drukarka pit 37 wypełniony do połowy taśma do mierzenia karteczki samoprzylepne śróby zabezpieczające do kół kość do zabawy psa gazeta z programem piłkarz z jajka niespodzianki cztery resoraki

Gość u mnie naga sekretarka
muszę się nią szybciutko zająć .papa:D🖐️

Gość znow mam balagan
No mam balagan na biurku! ale sprzatac nie bede, bo dzis Święto Pracy!!! A wiec: 3 gumki do wlosow 2 paczki po papierosach + jedna zapelniona + zapalniczka popielniczka notes karteczki samoprzylepne dlugopis klucze "domowe" i "firmowe" pusta butelka po soku talerzyk i kubek z kawa-wlasnie pije golarka elektryczna chusteczki tel. stacjonarny i komorka zel (leczniczy) i krem aparat + ladowarka do niego skaner lampka zelowa "lawa" to chyba wszystko co zauwazylam. No coz, do pedantek nie naleze...