Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Telefon stacj. tel kom. paczka chusteczek karty do tarota kalendarz pilot od tv sterta płyt kadzidełka zdjęcia z ostatniej impry słuchawki do kompa fiszki długopisy linijka kalkulator zapałki.... chyba musze posprzątać

nic, wszystko uporządkowane, bo zaraz\"nawiedziny\" teściowej:) i wszystko zsunięte do szuflady

dyskietki płyty 2x film na DVD - \"Osiem i pół\" Felliniego i \"Trio z Belleville\" Chometa kilka kartek czysta koperta 2 piloty do wieży i - UWAGA - 5 pudełek tytoniu do shishy, 1 i trochę opakowania węgielków do shishy... no i sama shisha, piękna, zielono - złota, na bambusowej podkładce ha! hoos da masta?? :D

głośniki płyty dyskietki klucze kubek wyczerpany długopis telefon kilka papierków po cukierkach

Gość very
kocur sie wyleguje;-)

Gość to popatrz
głośnik monitor :P drukarka na moniotrze- 4 przyklejone biedronki i pluszowy leżący piesek dwie podkładki na kubki po piwie :P krem do rąk vibovit

Gość kaklina
skrabonka świnka kartki ze słówkami z łaciny blee :( kubek z długopisami komórka kwiat troche duzo miejsca zajmuje ale lubie go miec na biurku głosniki klucze lekarstwa rekawiczki pilnik do paznokci budzik chusteczki książki

Gość ja nie wiem
telefon stacjonarny telefon komórkowy pilot od tv lusterko puder chusteczki chigeniczne okulary lampka głośniki podkładka pod myszkę myszka długopis niebieski długopis czerwony korektor zakreślacz zszywacz faktury 2 książki ramka ze zdjęciem kubek z czarną słodką kawą

no to tak: głosniki ramka ze zdjeciem mojego Misia:) zeszyt pilot doTV litr wody ,,Kropla Beskidu\'\' telefon komorkowy

Gość to ja tez p
komórka dyskietki ulotka z pizzeri lakier do paznokci zmywacz słownik polsko-anglieski

Gość kiwunia....
no to tak: 5 zeszytów słownik franusko-polski słownik francusko francuski bescherelle klej pomadka piórnik głosniki krówka która pokazuje czas (bo pieke ciasto) :P ołówek ksiązka do literatury:/ bleeee płyta spis telefonów na starej pogniecionej kartce głośniki nożyczki myszka :)

Gość u mnie
pierscionki komorka kubek zeszyt pomadka ochronna tabletki zapisane karteczki jedzenie dla rybek kula z rybka lampka ramka ze zdjeciem

sterta płyt, dwie pary kolczyków, pudelko na kolczyki :P, szklanka, 2 kubki po herbacie, spinki do włosów, głosniko oczywiscie, dlugopis, zeszyt od historii, komórka, ogryzka od jabłka :P, balsam do ciała ;)

głosniki sterta płyt kartki długopisy i inne pisaki lampka flakon z jakaś gałązką i klapką na muchy komórka łoś na monitorze

a u mnie :swieczka ramka ze zdjeciem pudeleczko na bizuterie nastepna swieczka zolta lampka podkladki pod kubki piornik kolczyki notesik telefon dlugopis czerwony mazak stos zapisanych i niezapisanych kartek kalkulaton skasowane bilety kubek z dlugopisami i pilniczkami do paznokci nieuzywana gumka gdo scierania pojemnik na spinacze biurowe to wszystko:)

nie zrobie pelnej listy, bo musialabym sie przyznac do: zielonej ciezarowki siostrzenca, okolo 200 szklanych kuleczek i jeszcze mnostwa rzeczy, ktoyrch miejsce jest zdecydowanie poza moim biurkiem:) oficjalnie na moim biurku sa notatki(cos sie nie moge za nie zabrac) i kakao w pol litrowym kubku:D:D:D Do tego spinacze do papieru, zszywacz, dziurkacz, olowki, zakreslacze, korektor, telefon, zegarek...

Gość kawa bo jest
poranek :D, pelno plyt, dlugopisy, dwie butelki wody (z nocy), budzik, telefon, listy, gazety, zdjecia w ramkach, aparat fotograficzny, muszelki z oceanu i piloty do tv ;) to nie wszystko bo mam chyba ze 100 rzeczy pozdrawiam 🖐️

Gość maracuja
telefon portfel dwie dyskietki luzem ;) lkier inglot nr 160 piórnik odtwarzacz mp3 jakiś numer Filipinki książka "Demon i panna" kartki na historie o rozbiorach małopolski ;) szklanka z resztka soku porzeczkowego rozowy ołówek cażki do skórek 16cm linijka zeszyt to niemieckiego zeszyt i podręcznik do polskiego książka "zagmatwane zabory" gumka do wlosów nie żeby był bałagan ;) ;)

a u mnie: komórka pełno płyt czystych i zapisanych opakowanie po filmie kabel usb do komórki kabel do cyfrówki cyfrówka zeszyt z biologii pojemnik z długopisami i ołówkami perfumy nozyczki gazetka z Lidla puder do twarzy lampka mikrofon glosniki myszka podkladka pod myszke podkladka pod klawiature klawiatura kalkulator ulotki o kosmetykach pilniczek list taśma klejąca wazonik z kwiatkiem kartki i wiele innych rzeczy :P ogólnie-SYF:)

Gość też
Właśnie tak się zadziwiłam, że (przez porównanie) mam tak mało rzeczy na moim biurku obok kompa... no ale doszłam dlaczego: po prostu wszyscy mają jedno biurko, a ja mam ha ha dwa! Jedno pod kompa, a drugie obok! Zawartości powierzchni tego drugiego tu nie podawałam :)

* skaner * kubek * plyta * karteczki na notatki * instrukcja obslugi telefonu komorkowego motorola v547 * \"pastylka filmowa\" z videoworld\'u * motorola v547 * glosnik * przenosny dysk * myszka * podkladka pod mysz * widelec * popisana karteczka * dlugopis * balsam do ust * rysik

Gość 37 plyt
:)

Gość kajja
ja leżę......

książka potrzebna do licencjatu (kiedy w końcu wezmę się poważnie za pisanie :o) lampa owieczka z dzwoneczkiem głośniki myszka z podkładką kosmetyczka lakiery do paznokci próbki kosmetyków pusty mały talerz pusta szklanka po herbacie (nie chce mi się zanieść do kuchni:o) zdjęcia budzik 3 muszle na monitorze jakieś xera telefon blok z kolorowymi karteczkami w kontenerze 2 pojemniki na długopisy, w którym trzymam tez nozyczki, pędzel do pudru, temperówkę i kalkulator zdjęcie zajebistego maincoona antybiotyk

butelka po wodzie mineralnej butelka z wodą mineralna ;) telefon stacjonarny komórka pluszowy renifer okruszki stos płyt jakieś filmy skrzętnie poukrywane śmieci :P stos książek przy których powinnam teraz siedzieć zamiast tu klikać.. . niestety ❤️

Gość u mnie popielniczka
:P

Gość a u mnie
2 paczki papierosow, zapalniczka, popielniczka, dlugopis, nozyczki, pilot tv, golarka elektryczna, ksiazka, aparat foto, kabel od aparatu, telefon, chusteczki higieniczne, gumka do wlosow, jakis folder rekalmowy i pusty kubek po herbacie. aaa i jeszcze wafelki

Gość a u mnie
i jeszcze lampka i skaner