Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka_krak

Kogo z naszego działu chciałybyście poznać w realu?

Polecane posty

paulka spotkamy sie kedys na brewara:)ja z net - ar sie spotkam niebawem i wtedy napisze\"najładniejsz na forum jest NET-AR!!!!!!\"

a ze mna kto sie spotka:) Spotkajmy sie w rozmowach w toku- te lubiane i te nielubiane- ale mieliby z nas ubaw:D ale mysle ze w realu niektore balyby sie odezwac- tez tak myslicie?:D ja meza poznalam na ircu:)

znajoma wpadnij z ekipa na sylwka do mnie!!!!!!!!!!!!! przygotuje ci jakies lekkostrwane alkohole:)

ja nie mam jakis nilubianych osób na kafe, niepodchodze do tego ze zbytnimi emocjami,nie mam ulubionych topików gdzie siedze cały czas ....

noe - lekkostrawne?hihihi- dobre:D a co z jedzeniem- ja jem tylko drob:D w tej chwili utrzymanie mnie kosztuje niewiele:D :D :D

no jakiegos kurczaka sie upoluje !!ale nie martw sie po moim lekkostrawnym alko wszystko smakuje jak kurczak!

ja mojego wmeza poznałam w pieknych okolicznosciach przyrody yyy niepowtarzalnej:) palilismy marihuane i pilismy browar......:)

O kurczę! Jak fajnie, że mnie ktoś lubi! Atrida - buźka! :):):) Ja lubię dużo osób, mogą mieć inne poglądy, to nie przeszkadza, ciekawiej jest wtedy, nie? Oczywiście, mówię o czarnych, bo pomarańczowych nie można zidentyfikować. Wiele dziewczyn jest pomocnych, ja tam generalnie praktycznie zawsze uzyskałam potrzebne informacje i też staram się pomagać jak umiem. A nie lubię tylko protekcjonalnego, chamskiego traktowania osób, które na to nie zasłużyły, np. wypowiadania się o młodych matkach per gówniary. Fajnie byłoby zdrobić galerię mamusiek :) bo dobrze widzieć, z kim się gada. Tylko jak pomyślę, że znowu niektóre wariatki będą się w chamski sposób wypowiadać, która ładna a która nie, która chuda, albo za gruba... to się odechciewa :( A szkoda.

noe - to faktycznie niepowtarzalnej:) przepiekne widoki musieliscie miec- trawa trawa i ...... :) a ja tylko monitor widzialam na poczatku:)

tak wydawał sie łądniejszy i fajniejszy jednak rzeczywistosc okazała sie straszna!!!!:):):)

ja bym chciała poznać jakąś młodą mamę z rybnika:) bo mieszkam tu nie długo i nikogo nie znam:)

Gość
tak tak noe nasze spotkanie w realu to kwestia kiklunastu dni hahahahaha sie bedzie działo ..........................oj

Gość
paulka ? na czateriii???? o rany znajoma a ty gdzie poznałas swego mena ? na jakim poratalu? tez na czacie?

net-ar. - na IRC-u. tak to jest czat. Ale przynajmniej wtedy- zadkoscia bylo zeby wszedl tam jakis 10-15 latek. Nie wiem jak teraz. IRC 5 lat temu byl zadkoscia w kafejkach. zazwyczaj byl na uczelniach i ludzie w pracy sobie instalowali(i co byli bardziej doinformowani to w domu: ) A za czatami na znanych i mniej znanych portalach(mowie o onecie, wp itd) to nie przepadam:) A teraz to wogole jestem do tylu w czatach- bo wogole tam nie zagladam:)

noe pojechalabym do lodzi- odwiedzilabym znajomych. nie wiem czy kiedys pisalas(niepamietam) - mozesz powiedziec jaka dzielnica, albo rejony? ja zwiedzilam pol lodzi(chodzi o mieszkanie)- baluty(niedaleko rynkiu baluckiego), widzew(, gorna. znajomych mamy sporo na teofilowie :)

Gość zuuuuuuuuuuuuzka
A ja bym chyba nie chciała nikogo poznać, nie mam "stałego" nicka poza jednym tematem o zasiłkach "Wioletta---".

Hej!! Ja chętnie spotkałabym się z Net-ar - równa babka z Ciebie. Paulka - spotkania Ci nie odpuszczę:) Znajoma, atriada, noe, Rafinka (za jej mądrości życiowe 🌻), kangurek, Acha, aAa, lipcówki 06... nie chcę dalej pisać, bo pewnie kogoś pominę, a chętnie spotkałabym się z każdą z Was. UWAGA, BĘDZIE WAZELINA: Każdy jest tu barwną postacią i ma coś do powiedzenia, może prócz zakompleksionych pomarańczek. Jak bogowie czasoprzestrzeni pozwolą to może kiedyś spotkamy się na jakimś wspólnym babskim piwie:)

Gość
zielone szkiełko zapraszam do mnie na kawusie..... heheh 👄

Zieloneszkiełko_ 😘 bardzo mi miło :)🌻 Z Ciebie tez równa babeczka ! 😘 Kto wie ....kto wie moze kiedys sie spotkamy .... zycie jest pełne niespodzianek 🌻 Na tym forum naprawde jest kilka fajnych osób nawet bardzzo duzo ! Jutro zrobie jakas liste kogo tutaj lubie :)

Acha 🌻 Zapomniałabym o kimś dla mnie szczególnym... o Magdusi, która ku wielkiemu memu smutkowi nie udziela się ostatnio. Ale w imię drugiego albumiku mogę jej to wybaczyć.

Magdusia jest super ! Szkoda,ze tak rzadko sie do nas odzywa-swoich przyaciolek ! :( Magdusia obraziłaś się ? Pozdrawiam Asiunia🌻

Gość a ja bym chyba chciala poznac
lusesite milagros :)

Dzień dobry moje przyjaciółki kochane Przepraszam z góry za ton mojej wypowiedzi, ale jestem cała rozdygotana :-( Wspominałam wam wczoraj że mój Misiek ( zakała ) wziął do pracy nasz pierwszy album, który z mamcią tak starannie robiłyśmy przez tyle czasu, by pokazać kolegom. :-( No więc przed chwilą wrócił z pracy i wyobraźcie sobie że bez albumu :-( (zakała ) Specjalnie obudziłam sie wcześniej, by powitać go i zapytać o reakcje kolegów, a on, wyobraźcie sobie, bez większego przejęcia stwierdził że zapomniał w szafce ubraniowej Kocham mojego Misia, ale w tym momencie wstąpił we mnie chyba jakiś demon, bo nie czekając na dalsze jego tłumaczenia otworzyłam drzwi wejściowe i kazałam mu bez albumu nie pokazywać sie :-( W tym momencie jakby oprzytomniał, odwrócił sie na pięcie i jak z procy wystrzelony wybiegł :-( Wyobrażacie sobie? Tyle tygodni poświęcenia, pracy, wyszukiwania cudnych śpioszków, malućkich skarpeteczek, czapeczek, a on tak po prostu zapomniał w szafce Zadzwoniłam od razu do mamci :-( Właśnie na nią czekam.:-( Misiaczek (zakała ) jak wróci to będzie miał nie lichą przeprawe Cała dygoce.........:-( Przepraszam was moje drogie, ale musiałam to z siebie wyrzucić, a tylko na was i mamcie moge liczyć :-( Faceci są jednak beznadziejni :-( No i za stracony dzisiejszy odcinek Kawy Czy Herbaty też mu sie dostanie Pozdrawiam, Magda 🌼

:D :D :D :D az usmiech sie maluje na twarzy dzieki Magdusia:D wybacz Miskowi. napewno tak myslal o tobie, ze zapomnail tego slicznego album. Albo specjalnie zostwil zeby jutro w pracy te mogl pokazywac go kolega:)