Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoline 19

Jak poderwać faceta na 100 aby nie czuł się poderwany?

Polecane posty

Właściwie głupio mi pisać dziewczyny, sprawa jest dosc trudna, bo tym razem to ja musze poderwać chłopaka który strasznie mi się podoba. Dotychczas ja byłam podrywana, i czułam się z tym ok. Problem tkwi w tym, że on ma juz dziewczynę, tylko nie wiem w jakich stosunkach są razem? Czy to coś poważnego? czy nie? Dlatego jakie rady byscie mi poleciły? Ładny ciuch i zadbana cera to podstawa, bo dodam, ze jest on niesamowicie inteligenty. Nie znam jego dziewczyny i nie wiem w jakich gustuje. W każdym bądz razie jestem gotowa aby byc z nim. Strasznie podoba mi się to jak mówi, jego sposb bycia. Chyba same wiecie jak to jest :) Ok. Czekam na rady.

Gość prede wszystkim
daj mu spokój . jak ty bys sie czula na miejscu tej dziewczyny ?

Gość zgadłam
jesteś popierdoloną szmatą !

Gość prede wszystkim
popieram wyżej :P

Gość prede wszystkim
jeszcze napisz może, że czekasz na dorosle wypowiedzi, to Cię tak wyśmieję, że mnie aż usłyszysz gówniaro !! szukaj sobie innego, jest tylku wolnych...

Przede wszystkim gdybyś sama była zakochana tak jak ja, to bys też kombinowała jak być razem, zwłaszcza że ten chłopak jest inny niż tych co dotychczas znałam. Przede wsztskim jest piekielnie intelignety i chyba pochodzi z dobrego domu. Widać to po słowach jakie obiera do rozmowy i w ogóle po sposobie bycia. Więc nie mów mi że mam się odczepic, skoro zależy mi aby miedzy nami coś wyszło.

Gość zgadłam
pasujesz do niego jak garbaty do ściany :P

Gość prede wszystkim
ale nie rozumiesz, że on już ma dziewczynę ?? jeśli jest z nią nadal, to znaczy, że jest szczęśliwy i nie wpierniczaj się w związki, bo kiedyś możesz ty być na miesjcu tej dziewczyny. a prtzede wszystkim, nie myśl tylko o sobie. !! jemu jest z niądobrze, i pogodź się z tym i uszanuj to . na pewno znjadziejsz, kogoś takiego samego. pewnie jesteś młoda, więc naprawdę daj temu chłopakowi spokój. bardzo bym chciała, aby wyczuł ciebie i twoje intencje, i aby o wszystkim poinformował wojąobecną dziewczynę. powinna ci nieźle wpierniczyć ....... a i stracisz jeszcze kolegę. więc wybieraj

Ale o co ci chodzi? Przecież ludzie łączą się rozchodzą się, to ludzka rzecz, raz jesteś z kimś raz nie. To nie jest wiek, gdzie wszytsko musi być zaklepane. Wiec mnie zrozum. Chcę po prostu wykorzystać szansę, bo być moze jesteśmy sobie przeznaczeni. Gdybyś widziała obiekt moich westchnień, na pewno byś tak nie mówiła. Jak już pisałam, nie wiem czy na serio traktuje swoją dziewczynę, bo jej jeszcze nie widziałam. A gdyby mu zależało, abym sie nie angazowała, to by mi pokazał swoją dziewczynę, aby schłodzić moje uczucia. Mówił, że ma dziewczynę, ale wątpie aby to była miłość na wieki. Wiec mnie zrozum.

Gość halinka262727
daj adres podesle kumpla z medycyny, moze cie wyleczy , a moze bedzie nawet z dobrego domu............ o Chryste , jak on na ciebei zwroci uwage to mi kaktus wyrosnie, przeciez ty jestes jebnieta. COME ON on MA DZIEWCZYNE !!! dotarlo teraz. A ty co studiujesz marketing? czy ochrone srodowiska. nie sorry wiem kosmetologie

Gość prede wszystkim
to prawda, że ludzie się rozchodzą i schodzą itd. ale najpierw może wyczuj ten ich związek, a dopiero planuj jakieś podchody. mam koleżankę, która miała identyczną sytuację jak ty, i zaszła z tym chłopakiem w ciążę, zakochała się w nim na maksa a on ją zostawił. po prostu myślę sobie, że to do niej wróciło i żeby nie było to samo z tobą. więc najpierw wybadaj sytuację

Gość zgadłam
halinka - co Ty masz do kosmetologii ? ;-)

Gość halinka262727
aj nic kurka , pewnie i fajne babki tez sie na tym znajda, ale jak czytam wypowiedzi tej to mi rece opadaja

Gość prede wszystkim
a mi nie tylko ręce..... ;)

Nie stiduję medycynę! :) Ale ci lekarze to głąby! I do tego łapówkarze rosną nam. Moja sprawa jaki kierunek studiuje, ale wam lekarzom przyszłym przydałaby sie ogłada. Dlatego nigdy na lekarza nie polecę, bo śmierdzi ciałami leczonych osób :) błeeeee. Prawnik to co innego, albo ekonomista, czy informatyk :)

Gość halinka262727
ktos ma pytania? smierdzi cialem leczonych osob....

Gość prede wszystkim
a co powiesz o psychologach ?? karolcia... zastosuj sobie jakiś ekonomiczo-informatyczny wzór na powodzenie waszego związku i nie zadawaj takich pytań.

Gość zgadłam
powiem Ci ze mam koleżanke która to studiuje i naprawde trzeba mieć mózg - bo nie uczą sie tylko jak się pomalować żeby to wyglądało ładnie:-P a ta panna jakaś nawiedzona obstawiam marketing :-)

Gość prede wszystkim
ciekawe jak tam cała karolinka, ulegnie wypadkowi.....czy nadal będzie mieć takie zdanie o lekarzach, w których rękach będzie jej życie. matko boska, oby ten chłopak nie dał się omamić.....

Gość prede wszystkim
popieram...marketing ;)

Gość halinka262727
bylam dzis na onkologii, zaden z pacjentow nei smierdzial, a zreszt jezeli ktos smierdzi przez chorobe, wiecie jak tym ludzion jest wstyd... a ta laska taki text .... nei moge...

Gość halinka262727
lytosci .. no lytosci.... marketing :) ale na platnych :)

Gość prede wszystkim
halinka.. a co masz do platnych ?? ;)

Do przede wszystkim -> Nie traktuj siebie jako wyrcznie panie lekarzu. Jakby co i tak do ciebie nie trafię, bo rośniesz na kiepskiego lekarza, prawdziwi lekarze przyszli nie przesiadiuja na babskich forach, tylko sie uczą ksiażek anatomii. W przyszłości bedziesz tylko stukał w recepty pieczątką bo będziesz omamiony i przekupiony przez firmy farmakologiczne lekarzu od siedmiu boleści. Popatrz na takiego prawnika, on ma prestiz, wysoką kulturę osobistą, język, czar, albo taki ekonomista czy informatyk głowę nie od parady. A lekarze to piją tylko aby sie znieczulić, a są łowcami skór! Są lekarze wybitni, ale ty nim nie będziesz nie łudz się. :)

Gość halinka262727
przede wszytkim ;) , ale teraz to mnie ciekawosc zje co takie ananaski studiuja

Gość tylko patrze
"(...)Dlatego nigdy na lekarza nie polecę..." wielka strata, przynajmniej lekarze mogą czuć się bezpieczni:-D myśle że przydałaby ci sie jednak pomoc psychiatry

Gość halinka262727
ja ten text wydrukuje i na uczelni przypne coby wszyscy wiedzieli ! a co ona to po prostu odkryla przed nami, dobrze mowi kobieta ....... Boze widzisz i nie grzmisz przede wszystkim---> czyzby odgadla Twoj kierunek ??? ha no zuch dziewczyna

Gość prede wszystkim
no karolciu ty to jesteś jednak ciemna masa..... czy ja coś wspomniałam, abym studiowała na medycynie ??? hihihihihiihhhhh ja już jestem po studiach i nie po medycynie. czyżby zabolałą cię jakaś wypowiedź że tak do mnie pijesz ???? może lepiej poczytaj sobie jakąś książkę w przerwie między wymyslaniem tych bzdetów. !!

Gość prede wszystkim
...prawnik ma prestiż ?? wsyoką pozycję ??? szczególnie jak bierze lapówki ?? karolciu, w każdym zawodzie są łapówkarze. a informatycy mają tłuste i długie włosy, są chudzi i odrażający. marketingowce i ekonomiści we wszystjkim widzą pieniądze i wszystko sprowazdają do złotego.

Gość halinka262727
przed wszystkim----> czyzbys cos miala do inforamtykow i ekonomistow??? ;)