Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoline 19

Jak poderwać faceta na 100 aby nie czuł się poderwany?

Polecane posty

Gość prede wszystkim
do halinka -----> ja mam 25 ;) a jestem z Gorzowa Wlkp.

Gość halinka262727
cycek .... dobijasz .. a ona nawet nie lezy ... :) nie zrozumie laska, za pewno rodzina

A jest? Podrywanie przez odbijanie. :) Nie żebym była jakaś depesperatką, mam powodzenie, ale gdybyście były zakochane tak jak ja (motylki w brzuski same wiecie), to tak byście nie psioczyły na mnie. Dodam, ze tak bystrego i rozgarniętego faceta jeszcze nie widziałam. I chciałabym aby miiędzy nami coś było. NIe rozumiecie? Mam się wycofać? To nie w moim stylu.

Gość halinka262727
ja z Bydgoszczy , szkoda bo daleko a chetnie bym na kawusie z Toba skoczyla, no ale choc moze tu naforum popisac czasem mozemy.

Gość cycek
proponuje kiarze88 i karoline19 zalozyc wspolny topic " Gdzie szukac inteligencji?"

Gość cycek
A NIECH MNIE SZLAG, TEN TOPIK TO CHYBA PROWOKACJA, NIE SADZICIE! nasz rzad sprawdza jak dluzo czasu minie zanim sie zorientujemy, przeciez takich ludzi nie ma :)!!!

Gość halinka262727
cycek---> cos w tym jest , niezaprzeczalnie. przede wszystkim ----> a wpaden , wpadne na topik, daj znac na tamtym topiku pod jakim nikiem jestes, ja juz musze uciekac.... przeprowadzka u mnie cala para

Gość halinka262727
cycek tez wpadaj , wesolo bedzie, moze jeszcze jakis forum zbojkotujemy

Gość no przeciez Ty Karolinko
lubisz inteligentow....

Gość cycek
jasne halinka :)

Gość ty popierdolencu maly
watpisz czy jego milosc jest na wieki???a skad ty to mozesz swkiedziec. nie ma nic gorszego jak tyakie opierdolone szmaty jak ty ktore na hama wpierdalaja sie w zwiazek z buciorami. odwal sie od niego. skoro ci pwoiedzial, ze ma dziewczyne to powinnas to potraktowac jak kubel zimnej wody. bo skoro jest inteligentny to wyczul jaki z ciebie popierdoleniec ty mala dziwko!!!!!i dlatego Ci pwoiedzial, trzymaj sie od niego z daleka i co myslisz, ze ty mu jestes pisana, hehehehe facet z dobrego domu, inteliogentny nie zwiaze sie z tak pusta podstepna laska!!!!!! znajdz sobie jakiegos cpuna na extassy , jak cie wyrucha to sie w nim zakochaj, obciagnij ze trzy trazy na first date i zyj z nim dlugo i szczesliwie. tylko nie baw sie w macierzystwo bo po tobie dzieciaki beda zjebane na maxa

Chłopaczek -> On nie wiem czy jest szczęsliwy, wiem, ze jest radosny i pewny siebie gdy razem przebywamy w towarzystwie. Mi nic nie brakuję, po prostu chce być z nim. :) Tak po prostu, tak z miłości. Na pewno wiesz co to za uczucie. :) Wiem, że będzie bolało tamtą dziewczynę, ale ja nic na siłę nie chce, po prostu facet sam musi w pewnym momencie podjąć decyzję czy chce być ze mną czy nie. Chciałbym przeżyć ten moment, i aby okazało się, ze wybierze mnie :)

uśmiałam się do łez, dzięki.... Rozumiem, że jesteś zakochana, sama kiedyś byłam zakochana w zajętym mimo tego nawetr nie próbowałam go rozdzielać z jego kobietą... Skoro facet jest w związku znaczy to, że mu to odpowiada...jeśli Ci zależy czekaj cierpliwie ale nie niszcz tego co budował albo i nadal buduje z tamtą dziewczyną. odwróć sobie kota ogonem. Wyobraź sobie, że z nim jesteś a taka jak Ty chce go odbić. Widzisz? to już nie jest wcale takie przyjemne...I wyobraź sobie, że taka jak ty stwierdza, że nie jesteście sobie pisani... jak się jest zakochanym, zwłaszcza w młodym wieku, niestety często jest się egoistom...świat zchodzi na psy....nie bądź jedną z tych, weź się w garść. Nie napiszę Ci byś rozglądneła się na innym, bo skoro myślisz o tym, żaden inny nie zawróci Ci teraz w głowie..Stan z boku, zastanow sie, nie ma ludzi idealnych, on też nie jest....ale napewno ani on, ani jego kobieta nie zasłużyli na to co chcesz im zgotować. Inna opcja? prosze bardzo. Gdyby miał się Tobą zainteresować już by to zrobił, a związek trzymał w tajemnicy przed Tobą dopóki by się z nią nie rozstał, bądź jej nie zostawił. Nie zastanawiałaś się nad tym? Skoro Ci powiedzkiał znaczy to tylko i wyłącznie, że nie jest Tobą zaintereowany bo kocha inną....

Gość gohah
tez jestem w takiej sytuacji. wiem co czujesz tylko ze zanim ja sie dowiedziałm że on ma dziewczyne zadzwoniłam do niego kilka razy i udawałam ze to pomyłka a potem zwierzyłam sie kolezance która go zna a ona na 90 % mu o tym powiedziała. ale biorac pod uwage ze z jego strony 0 odzewu to znaczy ze on mnie olewa. i mam nadzieje bo teraz mi głupio. jeszcze gorzej sie czuje teraz. A moze on juz zerwał a może nie . Czasami to uczucie jest zbyt silne. Tylko czyto jest miłośc czy moze cos innego. Mam nadzieje ze on nie zerwał z nia

Gość no justus
chyba raz a porzadnie przetlumaczyl tej dziewczynie. nie ma to jak inteligentne podejscie. justus uwazaj bo skoro sie udalo to teraz ty jstes zagrozony...w koncu laska na inteligencje leci

Gość tylko trzeba pamietać
że do człowieka wszystko wraca w dwójnasób - i dobrego i złego... myślisz, że warto budować związek na czyimś niesczęściu?

Gość nie wierze
nie wierze że taką głupią laskę zjebało tyle osób a ona dalej nie kuma że wszyscy z niej leją... nie wierze że taka laska ma prawdziwych przyjaciół nie wierzę że taką laskę ktoś kiedyś naprawdę pokocha nie wierzę że będziesz szczęśliwa karolina19

Gość prede wszystkim
ja też nie wierzę

Gość gohah
łatwo wam mówić bo oceniacie sytuacje na zimno. a mnie facet zniszczył młodośc doprowadził do choroby psychicznej jak miałam 13 lat to mnie do seksu namawiał i wywierał presje a teraz ja sie w nim zakochałam. Moze ja jestem masochistka a szmata to jest ten facet nie ja

Gość prede wszystkim
do ----------> goemi

Gość gość
np.ten