Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

Gość karoleks
no co lezy na drewnianym stolku???bo nie moge sie dopatrzyc

Gość na tym stołku to chyba
jest telefon... może nie jestem w szoku!!! to w takim razie co uderzyło w pentagon??? co z tym samolotem??? z ludźmi???

Gość mnie dopiero olśniło
musze przyzaznac ludzie sa tempi jak woły (razem ze mna :) dzieki Zeschizowany pacjencie :D

Gość ej no
to jakaś bzdura, co w takim razie zrobili z tymi ludzmi, skoro zaden z samolotów nie uderzył w WTC. Dzwonili z komórek ok, ale gdyby wylądowali gdzieś zamiast walnąć, to chyba też by zadzwonili, nie? Nie kumam, może za głupia jestem. Skoro porwane samoloty wylądowały, a uderzyły sterowane, to gdzie są te "prawdziwe" i gdzie są ci ludzie.

Gość kahhha
Jakiś czas temu oglądałam film w którym występowały podobne tezy, strach przyznać ale mnie przekonał, za dużo w tej sytuacji niedopowiedzeń... Hardcore

ci ludzie nie zyja! ja tez od dawna o tym wiedzialam, ale ludzie niestety nie chca w ta wierzyc, to jest dla nich zybt przerazajace ze USA moglo poswiecic tyle tysiecy wlasnych obywateli zeby na zrealizowac NEW WORLD ORDER A poczytajcie sobie jaka bron maja, to jest dopiero tragedia : HAARP

dobrze gadasz do okoła gadaja i zakładaja jakies sankcje (jakim prwem a sami maja jaka bron masowego razenia. Dlaczego do jebanych USA nie wysla komisji w poszukiwaniu broni. I jeszcze jedno. Jak to jest mozliwe ze kilka krajow nakłada jakies sankcje- jakim prawem. NAJWIEKSZE ZŁO TO USA. PRZYKŁAD. NIE CHCA SIE PODPORZADKOWAC DO USTAWY O OGRANICZENIU EFEKTU CIEPLARNIANEGO- I CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I CHUJ NIKT NAWET SIE NIE SPRZECIWI (A WSZYSCY BEDZIEMY KIEDYS PRZEZ TO CIERPIEC)- POJEBANY SWIAT

ej no -> przecież mogli te samoloty zestrzelic gdzies na oceanem i leza gdzies na dnie atlantyku. to akurat nie jest problem. chociaz przyznam ze b. sceptycznie podchodze to tego typu sensacji i tzw. teorii spiskowych pozdro

Gość do zeschizowanego
wiesz jak sie nazywa to, na co cieprisz? PARANOJA.Poważnie mówię, lecz się póki czas.

Gość Najla-one
jezu !!! jest to najbardziej nieczytelna strona internetowa jaką mozna zrobic !!!!!! 15000000 informacji a kazda w innym okienku, akapicie, i tak nic z tego nie wynika!! tylko po to zeby zrobic wam kaszane z mozgu i zeby kazdy w to uwierzył!!! ja pierdziele, ludzie!!! czy niemozna normalnie przekazac tych informacji CZYTELNIE ??? !!!! Ja wam powiem ze NIE mozna , bo wtedy kazdy pokapowalby sie ze to jest ściema. Qrwa Tym ludziom naprawde musi sie strasznie nudzic , albo naogladali sie za duzo programów typu "Nie do wiary"!!! PARANOJA!!!! czy WSZĘDZIE musicie doszukiwac sie sensacji ?? Tak malo interesujące zycie macie??? Nabijacie tylko kase tym tępakom !!!!

jest taki filmi godzinny na podstawie którego powstała ta strona. polecam żebyście zobaczyli filmik bo faktycznie ta strona to typowa strefa 11 :p

echh,ludzie zyja w nieswiadomosci, nawet sobie sprawy nie zdaja co tak naprawde sie na swiecie dzieje

Gość Najla-one
no tak a wy najbardziej wiecie w jakim swiecie zyjecie!!! to wlasnie wy tutaj gówno wiecie, i wszedzie sensacji szukacie!!!

Najla-one -----> czemu sie tak emocjonujesz dziewczyno? co, przeraza Cie ze swiat nie jest taki prosty jak sie wydaje i ze telewizja klamie? tak wlasnie, przecietny zjadacz chleba nie bedzie wnikal, przyjmie mity za fakty. A faktem jest olbrzymia manipulacja na swiecie, a Usa najwieksza, ale co Ty mozesz na ten temat wiedziec, jestem przekonana ze nic tylko wrzeszczysz bo nie potrafisz zrozumiec....

Gość przeciez to jest od dawna
wiadome, ze wtc bylo zaplanowane. Tylko teraz dochodzi do tego, ze samoloty byly sterowane

Gość Najla-one
wiesz dlaczego ?? bo przeraza mnie wasza głupota. Kazdy wciska wam papke a wy to jecie, jak ślepe muchy. a najbardziej wlasnie tą papke ktora wzbudza najwiecej sensacji. A skąd ty mozesz wiedziec co tu jest mitem a co faktem. Wiec nie stwierdzaj tego. Nie sadzisz ze jest to kolejna ściema, bo inne sie juz skonczyly, i trzeba zaspokoic ludzka potrzebe goracych newsów ?

a ogladaliscie jakis tydzien temu film na Discowery o locie ( nie pamietam numery) i tam bylo przedstawione minuta po minucie jak ludzie probowali walczyc z tymi terrorystami. Skad oni to niby wierdza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez nawet dziecko wie ze w samolocie na ma mozliwosci rozmawiac przez telefon Bush mysli ze ludzie sa tempi. A jeszcze do tego wszystkiego wkurwia mnie ze Polska tak sie płaszczy przed tymi smieciami USA. a oni aby w chuja nas robia- Gdzie SA WIZY!!!!!!!!! :(

zanim zaczniesz swoje wywody powiedz mi szczerze, interesowalas sie tym troche, czytalas cos,mozesz powiedziec cos wiecej ponad zaprzeczanie temu wszystkiemu??

Gość Lishka
ej koles - ty zeshizowany leciales kiedys samolotem wogole????? ze mowisz ze nie mozna rozmawiac przez tel? wiec sie nie wypowiadaj okay?

Gość Najla-one
pewnie sie zdziwisz ze czytałam... ale nie ograniczam sie tylko do jednego nurtu w scisle okreslonym kierunku za lub przeciw.Pewnie w przeciwienstwie do Ciebie, bo jak cos podchwycisz to lecisz za tym... a ty mozesz powiedziec cos wiecej ponad to ze wierzysz w to wszystko co ci podadzą?

Gość ekspert od spraw sam
latam cały czas. moze ktos powie ze to sciema!!!!!!!!!!>>>>???? w samolotach jest zakaz uzywania telefonow. a pozatym i tak nie chodza :D wiec bałwany jesli nie wiecie to sie nie wpierdalac w rozmowe

no ale ja Cie zapytalam co konkretnie wiesz, ja tu nie bede pisala wszystkiego bo sporo tego jest, cos niecos napisalam a Ty zero faktow podajesz, poza tym nie jestem tak ograniczona zeby odrzucic fakty swiadczace ze to nie prawda , jesli takie sa, na razie wskazuje co innego

no pewnie, zaden samolot na nic nie spadl, paskudni USA-cy wzieli i rozpierdolili swoich wlasnych obywateli i poszukali kozlow ofiarnych, nastepnie USA-cki rzad wzial i rozpierdolil pociagi w Hiszpanii oraz metro w Londynie, no bo chca przeciez rzadzic calym swiatem...... a autora niniejszego topiku razem z autorami polecanej strony jutro wezma i wsadza w kaftan bezpieczenstwa oraz zamkna, wyrzucajac klucz, w najwiekszej wiezy najwiekszego zamku to juz nawet sie smiac z glupoty autorow takich spiskowych teorii nie chce... naprawde myslcie czasem ludzie, zapewniam ciezko moze pojsc, ale generalnie nie boli, a jak potrenujecie to dopiero sie otwieraja przed wami mozliwosci