Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

Gość Najla-one
nie bede ci tu mowic co konkretnie wiem bo po poierwsze nie mam na to czasu, a po drugie za duzo pisania by bylo. no a ty raczej potwierdzasz tylko co ktos przyta fakt ze telefony dzialaja w samolocie i da sie ich uzywac, z tym sie zgodze

radiant, jasne, masz racje wiecej czytaj i mysl, sam wyciagaj wnioski, czytaj dokladnie co jest napisane, przeanalizuj dokladnie kazde slowo i wtedy zobaczysz jakie ci podaja \"fakty\" autorzy takich witrynek

no to chyba Ty mało wiesz. Pewnie obejrzysz sobie jakies wiadomosci i myslisz ze jestes w kazdym z przedstawionych tematow Alfoa i omega :P Dodam ze pewnie kompa to Ty masz od kilku miesiecy i w tamtych niach nie czytałas setek artykułow na temat niezgodnosci. A wiesz np. ze mediow przez wiele tygodni nie dopuszczali to pewnych miejsc. Dlaczego mozna bylo transmitowac audycje tylko z kilku scisle okreslonych miejsc. Widac ze mało wiesz i to Ty łykasz co Ci telewizja poda na tacy. Wiesz chociaz co bylo pod tymi budynkami (w podziemiach) p.s. pewnie jestes jedna z wielu osob ktora pod wplywem sadazy pojdzie glosowac na Kaczora albo Donalda tylko dla tego bo Niby maja taka przewage w sondazach

Gość green point
ja podpisuje sie pod wypowiedziami Najla-One i mrowki. Dziwia mnie niektorzy ludzie, ich paranoje i poszukiwania sensacji - z pewnoscia na was moga zarobic rozne szmatlawce. A wogole ta nienawisc do USA stala sie juz nudna i smieszna. No i co do telefonu w samolocie - to ze nie jest dozwolone poslugiwaniem sie komorki nie oznacza, ze nie mozna zadzwonic. No, ale wybacz, ze osoba sie nie zapytala o pozwolenie na wykonanie rozmowy telefonicznej.

zeschizowany podpisuje sie pod tym, pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim

ale nie przeciez nie przekonasz wszystkich zeschizowany, po paru latach sami zobacza to i owo, czego z calego serca zycze

Gość Najla-one
dzika mrowka, i green point ---> :) Widac ze sa jeszcze normalni ludzie w tym kraju, co nie lecą za sensacją :) A reszta ---> kupiliście juz nowe wydanie -Zycia na gorąco-? tam jest wiele interesujących was faktów :D

Gość ekspert od spraw sam
mi też juz sie nie chce rozmawiac z wami :D nie ten poziom. wiecie chociaz cos o uzadzeniach elektrycznych i mozliwosciach jakimi swiat dysponuje. taka manipulacja nic trudnego. w 2001 roku za huja nie bylo mozliwe rozmawianie przez telefon w samolocie. teraz tak ale nie w 2001

Gość Najla-one
no to jestes jakims expertem , ktory wystepowal pewnie w porgramie "usterka" wiec sie nie dziw ze ci nic nie działa. poza tym zmien sobie model telefonu

Gość kula origami
zeschizowany - tak samo uwazam,caly ten \"atak terrorystyczny\" na WTC byl poprostu wielką manipulacją o której nie śniło się większości zwykłych szarych ludzików... Dla niektrórych informacje jakie reprezentujesz są poprostu nie do przyjęcia,zbyt skomplikowane...dla nich świat jest prosty,dobry albo zły,czarny albo biały... Mnie rozbawiło to ze na samym początku,gdy samoloty uderzyły w wieże, moglismy to wszyscy obejrzec w tv... bo akurat \"przez przypadek,zbieg okoliczności\" ktos akurat był w tym miejscu i to nagrał.... jak uderza jeden a potem drugi samolot.... Ja nie wierzę w zbiegi okoliczności,nie ma nic takiego,wszystko ma jakiś sens i cel.

dla Twojej wiadomosci nie kupuje gazet :) nigdy. Wystarczy ze widze obłude w TV. zobacz sobie co m.in. wychodzi po latach w USA. o prezydentach i rozgrywkach politycznych. wiesz cos o Zimnej wojnie i innych zeczach. czy znasz chociaz troche faktow (oczywiscie tych po obaleniu komunizmu). Bo za tamtych czasow to pewnie juz nie jednemu z mózgu zrobili sieczke. Założyłbym sie ze wiekszosc wierzyla tu w to co mówili komuchy

Gość Jestem...
JA mam podobny filmik, trwa ok 1 godzine i jest batdziej szczególowy, jeśli chcecie napiszcie swoje maile to wam prześle.

odpowiem ta pytanie ktore zadałem wczesniej ale jakos nikt sie Nie pokwapił na odpowiedz. Pod wieżami były banki które zawierały gigantyczna ilosc pieniedzy i złota. Jaka masz pewnosc ze te pieniadze nie zostały z stamtąd wczesniej zajebane – i dlatego budynki musiały się zawalic aby to nie wyszło na jaw. Zreszta co się stało z tym samolotem co miał się rozbic gdzies na polach. Czy ktos widział aby po udezeniu w ziemi nie było ANI 1 czesci samolotu- smieszne ze ludzie sa tacy głupi. Nie dziwie się ze Polska jest w takim stanie w jakim jest. Mam 19 lat i dziwie się jak ludzie starsi (niby po studiach) nie potrafia samodzielnie myslec analizowac i dochodzic do swoich wnioskow. Wchłaniają to co przekaze im TV.

he he - qrcze chocbym chcial to telewizji ogladac nie moge bo nie prowadze tego medium w domu, komputer kochanneki posiadam od 1991 roku a od 1994 mam dostep do netu, jeszcze obslugiwalem gopherka - dowiedz sie co to takiego na kogo glosowac pojde to moja sprawa i nie zamierzam sie z tego tobie akurat spowiadac. nigdy z zadnego wydareznia tego typu (o ile mozna to nazwac wydarzeniem) nie ma wszystkich danych, najczesciej zbiera sie rozne materialy jeszcze dlugo po. Inna rzecza sa niezgodnosci a zupelnie inna oskarzanie o, bylo nie bylo, zbrodnie popelniona na wlasnych obywatelach na podstawie cieniutenkich poszlak. do tego tam eksperta pozal sie boze, akurat zdarzylo mi sie leciec samolotem do USA w 2001 roku w sierpniu, i jakos mozna bylo z tego samolotu rozmawiac przez telefon Boenig 733-200 (kazdy srodkowy fotel B i D wyposazony w telefon platny za pomoca karty kredytowej). wiec mozesz sobie przyjac, ze pasazerowie mogli rozmawiac wlasnie z tych telefonow.

Gość green point
do eksperta - no rzeczywiscie nie ten poziom, bo jak sie ktos nie zgadza z toba, to ty od razu: "mi też juz sie nie chce rozmawiac z wami" - bardzo dojrzale zachowanie mojej wiedzy co do USA nie kwetionuj, bo jest z pewnoscia o wiele wieksza od twojej cala ta strona, ktora podales jest nierzetelna, nie podaje zrodel, ma mnostwo bledow i ogolnie bawi sie faktami po zdarzeniach w londyjskim metro, to rowniez dlugo nie mogli ustalic co sie stalo, w jakim czasie itp - no i juz wkrotce bedzie mozna na tej stronie poczytac o konspriacji w Londynie.

Gość mega oses
proszę wszystkich wielkich fanów teorii spiskowych o przeczytanie całego tematu http://forumzn.katalogi.pl/temat2422/ . Tam na następnych stronach obalane są wszystkie wasze głupie teorie. Po przeczytaniu kilkunastu chociaż stron proszę, żeby się znowu wypowiedzieli. W każdym razie TE FILMY TO STEK BZDUR!!!!

Gość pytajnikowa baba
wracajac do tematu.. czyli niby prawdziwe samoloty gdzies tam rąbnęli a w wtc uderzyly.. podmienione i sterowane tak??? to miala byc przykrywka do wyburzenia WTC ?? bo juz sie pogubilam:/

Gość Najla-one
no tak, odrazu trzeba bylo zawalic wieze aby nikt nie dowiedzial sie co sie z kasa stalo... zalosny jestes :) wierz mi są lepsze sposoby, i mniej kosztowne. pozatym dziecko drogie co ty wiesz majac 19 lat :)

dobrze wiem co to jest :P ale za bardzo nie wiem co ma piernik do wiatraka. Nie wiem czy masz tego kompa od 91 nie wnikam. Ja mam od 95 i net tez od 95. Ja w porownaniu do Ciebie kazda informacje ktora gdzies usłysze Potrawie na spokojnie sobie przeanalizować i wyciagnac SWOJE wnioski. Tak samo uczyniłem w tym wypadku. Duzo szukałem na ten temat w sieci i nie tylko. I doszedłem do wniosku ze to się kupy nie trzyma. A co z rodzina Osamy –tez zaprzeczysz ze Bush załatwil im samolot aby opuscili USA (w czasie gdy żaden inny samolot nie mogl być w przestworzach)

Gość pytajnikowa baba
cos mi se zdaje ze to jest szukanie dziury w calym :O tragedia sie stala kupa ludzi stracilo zycie samoloty z pasazerami zostaly porwane i zburzyly WTC i tak bylo

sluchajcie, to ze mamy inne poglady nie znaczy ze musimy sie obrazac nawzajem, prawda? Najla-one- najakiej podstawie kwestionujesz wiedze zeschizowango, na podstawie wieku? bez sensu...

do pytajnikowej baby---->sprawa jest bardziej skaplikowana niz jest ogolnie podawane w mediach

Gość ale z was tepaki
nikt tu nie pisze ze to bylo po ta kase. jest to jeden z czynnikow ktore dla ktroych WTC musailo się zawalic. Chodziło aby miec pretekst. Ja mam 21 lat i tez wiem od was duzo wiecej jebani pojeby. spierdalac ogladac tepe programy M jak Macica. Do ksiazek tepoki

Gość Najla-one
tak wlasnie miedzy innymi na podstawie wieku, bo od tego wieeele zalezy. gdyby mial powiedzmy 39 lat to moze bylby bardziej wiarygodnym czlowiekiem

a czy ja powiedziałem ze zgadzam sie ze wszystkim co jest na tamtej stronie. Ja stwierdziłem ze jestem tez za tym ze to Bushmeni za tym stoja ( i jebana polityka USA). Samemu mozna bylo zauwazyc niedociagniecia juz po kilku godzinach ogladajac m.in. relacje ekspertow (ale w polkich mediach- bo tu to byla istna parodia) - oczywiscie ty pewnie tylko to widziałas. No powiedz mi na zdrowy rozum czy mozliwe jest ze z samolotu nie zostało nic. 0, Ziro- zadna czesc i tylko taka mała dziura w ziemi

Najla-one ---> hmmm, bardzo dziwne podejscie, ja mam troche wiecej lat i podzielam jego poglady, mysle ze nie chodzi o wiek a o analize faktow!