Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

no tak, skoro tylu ludzi straciło życie to należy dojść do prawdy, no nie?? ja bym radziła nie wierzyć zbytnio USA-dupkom a oglądaliście Farenheit 9/11 kiedy Bush na wieść o tragedii nawet się nie zdziwił i nie wrócił do Waszyngtonu tylko czytał bajki dzieciom????

do Najla One. własnie widac Twoja inteligencje poglady i ogolny stan mozgu. Jak mozna kogos oceniac po wieku a tym bardziej jego wiedze na nie jeden temat. Sa przypadki cudownych dzieci np. w wieku 8 lat ktore wiedz 100 razy wiecej od Ciebie. P.s. amture piaałem z wosu. Z podstweowje miałem 84 punkty z rozszezonej 88. Pisałem miedzy innymi o politych w polsce i polityce aferach na swiecie. Jakos te punkty sie same nie wzieły, czyli nie moglem pisac bredni (m.in. pisałem w nawiazani do Busha i WTC(ze byl to przekret)

zeschizowany pacjet----> ta ksiazka powinna Cie zainteresowac: HAARP-bron ostateczna, Jerry.E. Smith- warto ja przeczytac

pewnie ze sie ogladfało Farenheit 9/11 . ale wiem kto nie ogladał :P i co ??cos dziwnego - wogole ten Bush to dla mnie zawsze byl najwiekszym kretym na swiecie. Zawsze powtarzał ta sama formulke a ludzie mu klaskali -zenada

Gość green point
skoro tak bardzo zachecacie nas do myslenia i analizy, ja pozwole sobie wkeic wam raz jeszcze stronke innego forum podana przez mega oses: http://forumzn.katalogi.pl/temat2422/ Tam znajdziecie wiele, wiele faktow - ktore powinny was zmusic do analizy. Autor topiku znalazl bardzo ciekawa (a zarazem smieszna) stronke, ale niestety zaniedbal sprawdzenie wiarygodnosci podanych tam faktow. No i kto tu uwierzyl w to co slyszy i czyta. A poza tym, Internet tak jak telewizja jest rowniez malo rzetelnym zrodlem.

Gość zgadzam sie z tymi mlodymi
wy starzy to jestescie jak komuchy- prasa poda a wy 5 sekund wszystko do wiadomosci przyjmujecie. Z lotem na ksiezyc tez nie jest wszystko jasne (ale to nie miejsce na ten temat) - chociaz to bardziej skomplikowana sprawa. WTC to 100% robota BUSHA

co wy tak bronicie tych amerykańców??? widocznie ludzie Busha są wszędzie ;) popieram zeschizowanego... a w ogóle to zauważyłam następującą tendencję wsród narodu: im głupszy polityk/piosenkarz itp. tym więcej ludzi go popiera (przykładem w Polsce jest Kaczor- i to, że tyle ludzi go popiera)

Gość a co z tym
drewnianym stolikiem? o co chodzi w tej stronie? bzdury jakieś

Gość Najla-one
aha shizowcu...czyli uwazasz ze ty jestes tym cudownym dzieckiem tak ??? :D a to dobre ha ha ha :) nie no ciesze sie ze masz tak wysokie mniemanie o sobie. Ale szczerze ci powiem ze matury nie napisales najlepiej jak na geniusza. I nawet moge powiedziec ze napisalam ja lepiej od ciebie :) troche ale jednak. Poza tym nauczylbys sie pisac na klawiaturze.

własnie dlaczego nikt kto ma pieniadze nie stworzyl jakies telewizji w ktorej wszystko było mowione jasno i przejzyscie (na wszystkie tematy, rowniez te polityczne) przykład. ma sie odbyc debata w 3 telewizjach i dlaczego maja w niej wystapic tylko Kaczor i Donal. Jakby inni sie juz nie liczyli. Tak samo welewizja przedstawia tylko 1 punkt widzenia o WTC

Gość Najla-one
mam pomysł :) Moze ty zalozysz taką telewizje :)

Teraz to już pierdolisz !!!!!!!! ja Ci napisałem ze Ty patrzysz na kogoś co wie pod względem wiekowym. I podałem Ci przykład ze sa Dzieci w wieku 8 lat które wiedza więcej od wiekszosci ludzi. POKAŻ ZDANIE GDZIE NAPISAŁEM ZE JA JESTEM TYM DZIECKIEM. Ahhh właśnie widać jak sam/sama manipulujesz słowem- co tu się dziwic

Gość najla one schodzisz
zdecydowanie poniżej poziomu jakiejkolwiek dyskusji, a zwłaszcza tej. Pokazujesz, że nie rozumiesz tekstu pisanego przektęcając słowa autora. A to, że pisałaś nową maturę świadczy, że o wieku to Ty za wiele nie wiesz z doświadczenia.

Gość Najla-one
po pierwsze to autor sam chyba nie wie co ma na mysli po drugie czy ja gdziekolwiek pisalam ze zdawalam nową mature? chyba nie... A wiec do twojej wiadomosci , takowej nowej matury nie zdawalam, tylko starą. a coz to za problem porownac mowa do starej przekladajac na wyniki. poza tym stara matura byla o wiele trudniejsza od tego banalu co teraz nazywa sie maturą.

ale co Wy ludzie chcecie. Wiekszosc znajomych ma rownież poglady jak Zeschizowany i tam jeszcze kilku (sorki nie pamiętam nazw :P ) ale zato widac stare głupiejace społeczeństwo. moze mu odpowiecie na pytanie co stało się z tym samolotem z ktorego nic nie zostało. jestes zaj....... ciekawy co odpowiesz

ja nie mowie ze zdawałas nowa mature -zacznij czytac ze zrozumieniem. walisz ciemnote ze ja siebie nazywam tym \"madrym dzieciekiem\" ktore rodzi sie bardzo zadko. nie zmieniaj tematu a jak czegos nie czaisz to wroc sie do przeczkola albo coswnij sie 1 strone do tyłu. Na klawiaturze umię pisac co nie znaczy ze mam wszystko idealnie bezblednie pisac. to nie szkola. W porownaniu do Ciebie ja sie w tym momencie zajmuje jeszcze wieloma innymi sprawami nie tylko na kapie (wiec pisze szybko aby wyrobic) tyle na ten temat

Gość Najla-one
a ja nie mowie do ciebie! poza tobą są tez inne osoby wiesz?

Gość Najla-one
ojej nie denerwuj sie bo ci zyłka skoczy :) ide do mojeko malenstwa Pa Kochani :)

wiem. ale moze z łaski swojej pisz do kogo sie odnosisz, bo czasem trudno to wywnioskowac. to odpowiesz co z tym samolotem czy nie??????????////jak to jest Twoim zdaniem mozliwe

Gość wiadac wiedze ludzi
nikt nam na zadne pytanie nie odpowiedział. gdzie sa Ci dla ktorych to teoria dziejow :D widac wymiekli

Gość Dygresja******
mówi się PRZEDSZKOLE bo jest przed szkołą i to nie była kwestia szybkości, a niewiedzy. Straszne błędy robisz chłopcze, ale masz rację :)

najla-one-----> to sie dopiero popisalalas inteligencja, widac ze nie wiesz co to konstruktywna rozmowa, pewnie poszlas ogladac bajki,co zreszta reprezetuje Twoj poziom- te steki osmieszajacych kogos zdan? zalosne.....ale prawdziwe

Gość gdzie sie nagle podziali
ludzie ANTY :) buuuuuuuuuhaha chyba poszli ogladac swoje inteligentne seriale. o tej porze to wydaje mi sie ze leci Klan :D

Gość Dygresja******
Ja mogę znaleźć :D 20.09] 17:31 ZeschizowanyPacjent nie zmieniaj tematu a jak czegos nie czaisz to wroc sie do przeczkola albo coswnij sie 1 strone do tyłu. Na klawiaturze umię pisac co nie znaczy ze mam wszystko idealnie bezblednie pisac. to nie szkola. W porownaniu do Ciebie ja sie w tym momencie zajmuje jeszcze wieloma innymi sprawami nie tylko na kapie (wiec pisze szybko aby wyrobic) tyle na ten temat

przedszkola -przeczkola- no dobra zdjadlem d i zamiast s napisalem c. czy to taki blad :D :) nioe o to sie tu rozchodzi tylko o to zeby pokazac ludziom pewne fakty ktorych za Chiny nie zobaczyli . a i tak pewnie nie zobacza :P

Gość Dygresja******
poza tym, ze się czepiam błędów, to powiem szczerze, że żadna wersja mnie nie przekonuje, a prawdy - tej prawdziwej prawdy ;) - pewnie nigdy nie poznamy.

moze kiedys za 100 lat wszystko wyjdzie, bo ktos po smierci zostawi list w ktorym wszystko opisze :P ja wieze ze to sprawka USA ( Busmenow) majaca na celu szeroko pojete interesy, ktore pewnie wszystkie nam sie w glowach nie mieszcza. 1. napewno pretekst do Wojny w Awganistanie 2.Pretekst na wojne w Iraku (powiazanie siatki Osamy Bin Ladena z Husajnem -niezła sciema) 3. jebana ropa - przez ktora zginelo tysiace niewinnych ludzi 4.chec zadzy nad swiatem (bo jak ze inaczej nazwac wojscko USA w Iraku 2 lata po wojnie - niezła stabilizacja. Chyba coraz to nowe wychodzace na swiatło dzienne MILIARDOWE afery ROPA za Żywność (no kto ta cala kase juma) 5. wojna ktora miała nakrecic gospodarke USA -wiadomo sa zniszczenia bedzie popyt na wiele materiałow. 6. i wiele innych jesli ktos ma ochote dopisac jeszcze jakies to prosze, wtedy ja przedstawiw jeszcze inne