Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

jak sie Was czyta, to czlowiek przestaje sie dziwic, ze rzadzi nami PiS. \"przeciez nawet dziecko wie ze w samolocie na ma mozliwosci rozmawiac przez telefon\" to jest wypowiedz miesiaca na tym forum. tak zeschizowany, trzeba bylo chodzic na lekcje fizyki, a nie pic wino pod blokiem. nie ma mozliwosci rozmawiac przez telefon - no pewnie, ze nie ma, tylko pytanie w takim razie, dlaczego te rozmowy sa zakazane? :D ech, szkoda gadac...

Gość A pamiętacie jak
na terenie USA odkryto bunkry przeciwatomowe, zbudowane na czas " zimnej wojny" ze Związkiem Radzieckim, w razie gdyby oni wysłali na USA taką bombkę. Wszystkie ważne persony USA wraz z rodzinami mogły się tam schować. Podobno sam Clinton nic o tym nie wiedział tak to było utajnione.

Gość nooooooooooo
ja tez pierdolca mozna dostac ten swiat to jedno wielkie bagno

Gość pamietam
że po jakimś czasie trwania relacji zdziwiłam się, że w ogóle nie pokazują tego samolotu, który uderzył w Pentagon. Informacje były - uderzył i już, ale pokazywali tylko wieże. Tak, to pamietam, że dotarło do mnie to pytanie - DLACZEGO NIE POKAZUJĄ?

Amant zapasowy Ameryki nie odkryłeś ;) 1/3 Amerykanów tez nie wierzy w oficjalną wersję:)

Gość do zeschizowanego pacjenta i .
mieszkam w Nowym Jorku. co prawda nie bylo mnie tam wtedy gdy to sie stalo , ale powiem wam jedno. Wierzyie w jakies pierdoly, bo naczytacie sie bzdur w tym internecie. Ciekawe czy tez takie pierdoly byscie gadali jakbyscie mieli byc tam na miejscu takiego strazaka czy policjanta , ktory poswiecil zycie zeby ratowac innych. A potem sie rzucacie, jak zeschizowany pacjent" gdzie sa wizy!!!", a co ci tak zalezy na wizie?przeciez z tego co wynika , to nienawidzisz usa, wiec po co tobie wiza mlotku???

Gość margolka
do>>>>> do zeschizowanego pacjenta i . a czy ktos tu pisze, ze te wieze nie zostaly rozwalone? nikt nie neguje ofiar, poswiecenia strazakow itp....niekt nie twierdzi, ze dwie wieze stoja dalej. Dlaczego w czasach w ktorych dzieci sa porywane, kupowane, chodowane na przeszczepy (bo przeciez dla normalnego czlowieka to niewyobrazalne, co?) mam nie uwierzyc, ze rzad stanow zjednoczonych zrobil prowokacje, zeby miec alibi dla swoich dzialan? Kasa, polityka i religa tak rzadzi swiatem, jak nam malutkim ludzim sie o tym nie sni. Powtorze: Negujemy tutaj tylko trafne ustalenie organizacji ktora to zrobila. I to jest sedno sprawy.

Gość kulkaaaaaa
Margolka=> masz rację.Polityka jest brudna i nic mnie nie zdziwi.