Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

Gość Oligatoria
Boze chlopczyku naucz sie troche bardziej poprawnie pisac, bo pomimo ze moze i masz troche racji to i jak kompromitujesz sie tym jak piszesz Awganistanie :D hahaha - nie no załamujesz mnie na kompie, a nie na kąpie. o przedszkolu juz nie wspomne...

Gość wowwwwwwwww
ale rewelacje odkryliscie!!!! nie mowcie ze tak bylo????? ale sensacja! co tez ci zli amerykanie przed nami ukrywaja! o fuck.... nie macie wiekszych problemow???????? mozebyscie sie tak Polska zajeli a nie USA???? kogo to obchodzi jak bylo naprawde??? a co myslicie ze wam prawde powiedza??? to jest wszystko PROPAGANDA! tak krytykujecie rzad amerykanski ale jakby wam dac wize za free , pozabijalibyscie sie o nia, aby spelnic swoj "american dream" a co niby WTC ma wspolnego z nami? ze Polacy tam zgineli? ze wyjechali do Iraku nasze wojsko???? i co?

Gość do oligatoria
jak taka przewrażliwiona to znajdz sobie lepszą lekturę niż forum

Gość dobra dobraaa
tu jest temat o czym innym a nie obłedach . ja sie podisuje pod wiekszoscia tego co tu przecztałem. chyba jestes jakies próchno bo teraz tak sie pisze kompie i wiele innych słów zmienia swoja pisownie. wiec pisac na temat bo juz mnie to wkurza. nie karzdy musi wiedziec jak sie pisze jakies nazwy. a zreszta Afganistan to Afganistan, jebana mac kogo interesi jak sie pisze wazne jest co sie pisze :P

kolejna niewiedza. no Chociaż to ze tam zginęli- to co mało Ci. To może jeszcze cos. Wiesz , że ludzie (duża ilość Polaków która pracowała przy porządkowaniu strefy 0 teraz umiera z powodu nawąchania się toksycznych substancji jakie się tam znajdowały. Dlaczego? Bo ludziom nawet nie dano pożarnych masek (jeśli w ogóle jakies dali

Gość rejkjawik
przestancie pierdzielic, bo te zdjecia, ktore umiescil autor topicu tez moga byc falszywe..Prawda jest jedna:Nigdy jej nie poznamy, bo i Bush i Bin Laden maja w tym interes..Tymi zdjeciami ktos zwyczajnie moze "robic kolo piora" Bushowi, aby pozbyc sie niewygodnego kandydata na prezydenture. Nie excytujcie sie tak.Jestesmy pionkami w rozgrywce "wladcow"

Gość why
dlaczego ja tam nie widze zadnych zdjec???:( tylko czerwone krzyzyki.....:(

Gość krkrkrkr
ZeschizowanyPacjent , o jakim samolocie mowisz ze nic z niego nie zostało??

Gość zaciekawiona....
czeka na odpowiedzx :D

ja jestem cały czas bo jestem przeziebiony i siedze w domu :) jestem jestem i szukam nowych informacji. Bardzo mnie to interesuje a dopiero teraz udało mi się znaleść te wszystkie materiały. Kiedys jak szukałem to za nic nie mogłem znales (a jesli juz to jakiessłabe)

i co ciekawego znalazles, podziel sie z zadna informacji kolezanka :)

Gość magdalena lekko w szoku
a raczej mocno w szoku. to jasnej nedzy czego nikt o tym nie mowi

Gość a wiecie
co to jest propaganda? Wlasnie jej doswiadczacie, czytajac te wszystkie artykuly i ogladajac filmy. Oczywiscie, ze Bush ma wielu przeciwnikow i oni za pomoca najnowszej technologii moga Wam sprzedac kazda wersje historii. Dlaczego w to wierzyc? Te 'fakty' tam podawane moga byc tak samo wyssane z palca, jak (wedlug wiekszosci tutaj) 'historyjka' o terrorystach. Nie dajmy sie zwariowac. Acha, zeby nie bylo, ze popieram Busha. Uwazam, ze jest glupi jak but.

Gość jaka propaganda
ja tez widziłam ze cos tam lata- na pewno nie samolot. Chyba dobrze widze!

fajnie ze tez go uwazasz za bałwana. Ale jesli mozesz przypatrz sie zdjeciom telewizyjnym, wlasnie dla takich jak ty jest tam kilka ujec (m.in. takie jakie były podawane przez tv)

Gość ogladac ogladac og
i jeszcze raz ogladac. ja dzis nie ide spac. podaj jeszcze jakies strony z filmami

Gość ot taka juz ludzka natura
- uwielbia sensacje

Gość no i co
książka, może Biblia

Gość no i co z tego wynika

Gość no i co
że tam nie wybuchło paliwo lotnicze