Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

Gość no i co z tego wynika
a wiec to ma swiadczyc o tym, ze to nie byli terrorysci tylko robota wewnetrzna? Brak logiki, pogon za sensacja

Gość magdalena lekko w szoku
jak to co. WTC sie zawaliły a w pentagonie ksiazka ze stołka nie spadła :P

Gość eee taaam
to kierowca dzwigu polozyl tam sobie instrukcje obslugi :)

Gość lepiej opczajcie linki gdzie s
sa filmy z "tym czyms" co tam lata

Gość oPczajcie
zeschizowany, to znowu Ty? myslalam, ze to tylko taki nick...

Gość lepiej opczajcie linki gdzie s
dajcie sobie ludzie z jakimis jajami. jesli ktos jest ciekaw niech sobie poczyta linki z tej stronki i się wypowie na ich temat. Dziekuje za uwage . Monia :D

Gość kupa prawda
http://www.criticalthrash.com/terror/crashthumbnails.html macie teoretycy, czytajcie co pisze koles, ktory robil zdjecia: "Yes, I did actually see the plane impact the building." ale oczywiscie zaraz podniosa sie krzyki, ze kazali mu tak napisac... nie bede wypowiadac sie na temat prawdziwosci badz falszywosci kazdej z teorii, faktem jest, ze co ciekawsze zdjecia nie wyswietlaja sie na moim kompie, a zatem nie moge wypowiadac sie w tej kwestii. nie lubie ameryki, bo za bardzo sie panoszy na tym pieknym swiecie, tworza wyidealizowany system, pelen symboli, ulatwiajacy pranie mozgow zarowno obywatelom, jak i reszcie swiata, robi z ludzi marionetki i niszczy pokoj. i powiedzmy sobie szczerze, mam gdzies ameryke, londyn, madryt, irak, bardziej martwie sie o swoje podworko, bo u nas tez nie bedzie coraz lepiej. wojny sa spowodowane glupota ludzi, znajdzie sie paru przywodcow, poprztykaja sie o glupoty, a debile, ktore daly sie wcielic do woja ida na pewna smierc... sami jestesmy sobie winni, sami sie zabijamy. tylko idiota wierzy w cos takiego jak panstwo, narod, tradycja, wojna w slusznym celu... dlatego glupki ida do woja i siedzi tam sam plebs... NIENAWIDZE ZOLNIERZY, TYCH BEZMYSLNYCH MARIONETEK RZADOWYCH!!!

Gość ENO
O rany, jednak to forum to jest jedna wielka prowokacja i naprawde trudno jest sie oprzec zeby nie skomentowac takich fantasmagorii Mysle, ze moim partiotycznym obowiazkiem jest Was uprzedzic, ze to co znajdziecie na stronach podanych przez "goscia" post wyzej to jest nic innego jak stek bzdur i spekulacji ludzi o wybujalej fantazji. Te rewelacje z hotnews.pl czytajcie z dystansem w kategoriach Sci-Fi. Nie bede starac sie przerabiac tego tematu, bo to jest pisania na kilka stron. Macie tu link do wiarygodnego zrodla, ktore opiera sie o fakty (NOVA): http://www.pbs.org/wgbh/nova/wtc/collapse2.html P.S. nikt nigdy nie twierdzil, ze WTC zawalilo sie w wyniku pozaru, a bez watpienia byla to kombinacja wielu czynnikow

Pacjent, ja wciąż czekam aż zrozumiesz że net naprawdę nie jest wiarygodnym źródłem informacji, no chyba że trafiasz na jakąś sprawdzoną albo oficjalną stronę.

Gość yhyyyyyyyyy
no dobra, historia z wieżami może naciągana. ale kurde, z tym penatgonem to już nie jestem taka pewna:o

Gość to sie przyj
co tam lata!!!!!!!!!!?????????? slepi jestescie!!!!!!!! p.s. nie tylko to jest tematem tego forum ale wiele innych dziwnych spraw

Gość jestem UFO
UFO lata??? buahabuah :D :D :D

Gość green point
ta teoria jest oparta na faktach przedstawionych wybiorczo. Ja osobiscie na necie widzialam zdjecia, na ktorych WYRAZNIE pokazane sa szczatki samolotu. Dlaczego wiec te zdjecia nie sa przedstawione na tej hot stronie - bo nie wspieralyby prezentowanej teorii. W zupelnosci zgadzam sie z tym, ze informacje, ktore otrzymujemy nalezy filtrowac, ale nie oznacza to, ze nalezy wybierac takie, ktore pasuja nam do naszej wizji. To wasnie zrobili autorzy tej strony, oraz autor tego topiku. Dodam jeszcze, ze masa osob wysoce kwalifikowanych jasno i rzetelnie wyjasnila rozne watki dotyczace Pentagonu, typu dlaczego taka a nie inna dziura, dlaczego papiery nie splonely, gdzie sa skrzydla i takie tam - wiec proponuje zapoznac sie z opinia tych EKSPERTOW i wowczas przeanalizowac fakty.

Gość ale o
co tu w ogole chodzi?:O czy moze mi to ktos tak króciótko strescic, bo na tej stronie jest tak to podane niespojnie i nieczytelnie:O ze niby ludzie z tych samolotow zyja? i to jakies inne uderzyly w WTC i Pentagon?

Gość miłosniczka aa
ojjjjojo :) moze tu ze 2-3 osoby znalazłam które mają jasny umysł. reszta to ... nie wiem czy jest sens ich przekonywac. p.s. trafiłam tu przypadkiem a o opisanych akcjach juz wiem od kilku miesiecy i poszukuje nowych informacji. Dobranoc

Gość bzdura
juz w pare dni po zawaleniu sie wiez pokazywano rozne zdjecia, nawet takie na ktorych widac człowieka i lecacy na niego samolot na jednym z tarasow wtc, tak samo te zdjecia z Biblia i mase innych. bardzo szybko tez zostaly one zdemaskowane jako fotomantaze, zreszta jakies pol roku temu pokazywali te teorie spiskowe na discovery i umiejetnie je obalili, a poza tym na potrzeby tego programu sami wyprodukowali podobne historie, czasami warto myslec

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
nie czytałam całego topicu i tylko jedno zdanie napisze - przeciez nikt nie utrzymuje, że w pentagon uderzył samolot, strącono go zanim uderzył w budynek

Gość ogladaczka po filmie
dzieuje za linki do filmu :) co tu pisac zyłam w ciemnocie :( ktos ma watpliwosci obejrzec film. p.s. pogratulowac pogratulować zajebistej inteligencji kolesiowi / babie która wpisała się powyżej. Jak go niby zestrzelili to gdzie się podział. I dlaczego mieli by to ukrywac? Zacznijcie niedowiarki odpowiadać na zadane pytania z tego topiku (co z tym swiatłem gdzie szczatki i jeszcze wiele innych już zadanych :P )

Gość duzy penis
lubie teorie spiskowe:)

Gość pamietam
z tego okresu to, że byłam zdziwiona że nie pokazali żadnych szczatków samolotu, który zaatakował Pentagon. W ogóle bylo na ten temat bardzo mało wiadomości.

Gość mega oses
do oglądaczka po filmie=http://forumzn.katalogi.pl/temat2422/ przeczytaj wszystkie strony tam jest wszystko wytłumaczone co i jak a takie naiwniary jak ty upokorzone. Np. mówisz, że nie znaleziono szczątków samolotu, a właśnie znaleziono i są tam zdjęcia. I teraz się pewnie spytasz dlaczego tak mało... to znajdziesz tam filmik ukazujący zderzenie odrzutowca ze ścianą i wtedy sobie uświadomisz dlaczego mało co zostało!!

:D Ja tylko dodam od siebie że w zamachach na WTC nie zginął żaden eskimos. Wniosek to zrobili eskimosi. :D

obejrzyj film i zobaczysz to swiatlo i (moze odbicie) bleheheh a co z tym porownanienm człowieka do silnka tego samolotu. mowi sie ze to silnik (zdjecie gdzie obok niby \"silnika \" stoi człowiek. Jak bys nie wiedział to silnik tego samolotu jest wiekszy od czlowieka kilka razy . Moze mi powierz ze sie tak skurczył od zdezeniach. co karzesz komus cos czytac i tak nikt tego nie bedzie czytał bo tam jest 100 zakładek. taki madry to powiedz o co chodzi swoimi słowiami. A tak na marginesie chyba sam tego nie czytałes bo nikt tam nie podwazył dowodow tylko pisał o jakims IDOTYCZNYM ZŁOŻENIU SIE SKRZYDEŁ i o odbiciu swiatła -to sa dowody. Może jeszcze powież , że Anglia podczas wojny nie pomogła Polsce i nie wysłała swoich samolotów bo akurat benzyny do nich nie mieli blhehhe skoncz parodie

Gość ale o
juz sobie sciagam filmik:) i zaraz zobacze:)

Gość tez widzialam i sie przkonalam
:(

Ciekawe, faktycznie Tak właściwie to nigdy nad tym nie rozmyślałam...przyjęłam pokazane obrazy do wiadomości , nie analizowałam pod tym kątem

Gość cos tu nie gra
Twierdzicie, ze nie należy brać wszystkiego, co podaja nam w mediach i internecie, a w penym sensie sami to robicie. Nie jestem ekspertem, ale od dawna USA jest podejrzane i sama nienawidze Busha. Jednak zwróćcie uwagę, jak łatwo daliście sie (co niektórzy) zmanipulować filmowi człowieka, który nie jest żadnym autorytetem ani ekspertem. Mówię o Michaelu Moore, którego "Farrenheit 9/11" jest bardzo nieprofesjonalnym filmem. Trudno to nazwać dokumentem. To raczej propagandowy film w ramach kampani antybushowskiej. I nie mówcie, że nic nie wiem, że dałam sie zmanipulować. Nie, to nie prawda. Chodzi o to, że ja wiem, ze eksperci uznali ten film za smieszny i ośmieszajacy jedynie ludzi takich jak ja (czyli nienawidzacych Busha za jego postawę i politykę) z racji niescisłości, wstawianiu obrazów w innym kontekscie niż był w rzeczywistości, tandetnej nabicie z osoby Busha zamiast przedstawienia merytorycznych dowodów, faktów, wywiadów itp. Generalnie nie podoba mi sie taka forma dowodzenia, że ktos jest beee. Dlatego nie ufałabym wszystkiemu, co podrzucają nam ani jedni manipulatorzy, anio drudzy. Bush ma wiele złego na sumieniu, jednak niech wreszcie wytoczuy merytoryczna profesjonalną wojnę temu człowiekowi. Najlepiej amerykański naród. Swoja drogą, czy ktoś wie, jak zakończył się wątek matki zastrzelonego w Iraku zołnierza? Koczowała niedaleko farmy Busza w Teksasie. Chyba nie pofatygował się do niej. Jednak nie wiem, bo zniknał ten problem z tv. jak zwykle. Jest sensacja, a potem cisza. nie wiadomo, jak zakończyła się jakaś historia. Ehhh Bądźcie czujni, ale także merytoryczni. :)