Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

WIELKA AFERA!!!!!!!!! WTC wieze

Polecane posty

Gość mega oses
i znowu będą wklejać linki do dawno wyjaśnionych filmów...

Gość mega oses
najlepsza jest ta ekspertka co twierdzi, że paliwo powinno płonąć całymi dniami hehe a jak się concord rozbił to co płonął mięsiąc hehe

Gość a nio widziec widzialam
dzieki :)

Gość pyt Asa
do --->jak kto chce i umie wiec ,ozesz powiedziec za jaka teza sa te zdjecia, bo nie jestem pewna. agielskiego nie znam a ze zdjec mało wynika :( ja jestem za tym ze to sciema z tymi zamachami

Gość eliza bett
niedawno w sieci natrafiłam na ten film i przekonały mnie te argumenty

Gość Wujek Samo Zło
Ja wiedziałem o tym 2 miesiące po 9/11

Gość jupiii
no cóż, nie chce się wierzyć że takie przekręty na świecie robią, tylko komu to ma służyć... podminowaniu całego świata, i pokazaniu kto tu rządz? kto jest dobry a kto be? to bez sensu :/ grrrrr

Gość ohohohohho co sie stało
???????? ciemna masa sie przebudzila bo o czyms w TV powiedzieli :O gdyby nie to dalej byscie byli zacofani :O własnie po takich rzeczach widac inteligencje ludzi ktorzy tu siedza :O

Gość raczej po powyższym wpisie

Gość co za bzdury tam pisza
szkoda czytac nic z prawdy tam nie jest,wszystko wyssane z palca osoby których naprwde nie ma na swiecie niby opinie tych osób

Gość do autora
Czy masz jakieś fotki tego czwartego samolotu , który gdzieś przy lesie został zestrzelony ? Pamiętam tylko, że trochę kawałków z samototu przy lesie leżało ale nie mogę na fotki natrafić :( Jest pewna prawidłowość i na ten temat nikt tu nie napisał , mianowicie : samolot lecący na niskiej wysokości , jeżeli zostaje zestrzelony to rozlatuje się na bardzo drobne kawałki , elementy z samolotu są wielkości piłki tenicowej , natomiast samolot , który na pułapie 10 km eksploduje w powietrzu to na glebę spadają bardzo duże fragmenty samolotu ( przykład - ten samolot , który spadł w Szkocji ) , więc mam pewność , że ten czwarty samolot został zestrzelony , czy to właśnie z tego samolotu dzwonili pasażerowie, że są bardzo 'przyjemnie' porwani i traktowani przez porywaczy ?

Gość nie rozumiem o co tu chodzi
czytam i czytam i nic nie kumam czy ktos moze mi strescic ten topik:D

Gość znajacy topik doskonale
do ---->do autora. te zdjecia sa gdzies w linkach ktore podał autor :) trzeba poszukac a najlepij sciagnij ten film - tam jest wszystko powidzenia w szukaniu prawdy

Gość pomocna
Nie czytałam wszystkich wypowiedzi, dlatego może już to ktoś wcześniej napisał. Jeśli ktoś jest zainteresowany tematem polecam film dokumentalny: \" 911 in plane site\" Do ściągnięcia na emule

Gość dzieki za info
bo w necie tez sa strony ale jest tyle zainteresowanych ze trzeba miec szczescie kiedy bedzie wolny serer

Gość ściągnę sobie ten film
dzięki za info

dla zainteresowanych ale nieco mniej latwowiernych http://www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/usa911.html czesc to prawda co ten facet pisze, ale w to ze samolotow wcale ni ebylo nie wierze, warte poczytania i analizowania. byla teoria spiskowa, w Pentagon nie uderzyl samolot, nie bylo tez samolotu w Pensylwanii, byly samoloty w przypadku WTC ale wieze zawalily sie nie pod ich wplywem ale pod wplywem kontrolowanych wybuchow zeby nie bylo zadnych dowodow.

Gość pamietam ten topik sprzed
roku czy tam 2 lat :) Na początku nie wieżyłam ale tez nie negowałam. pamietam tylko te glupie osoby ktorenie mialy zadnych kontraargumentow i aby pisaly ze zalozyciel tematu jest glupi. tak na prawde glupi byli oni to prawda jaka jest juz duzo osb wiem. Pozatym dowodow jest duzo. sorki za literowki ale jestem w pracy i nie mam czasu

Gość pentagon sami sobie
rozbili rakieta, bo stracili panowanie nad tym co sie dzieje, zeby nie bylo na nich, ze musieli walczyc o siebie, ze niby bronili bialego domu - bo nie chcieli brac odpowiedzialnosci za to co stalo sie z WTC. Tchorze chcieli odwrocic uwage od siebie.

Gość to przeciez proste
kto nie wierzy=ciemniak bez zdolnoąści myślenia :O

Gość alu
"rozbili rakieta, bo stracili panowanie nad tym co sie dzieje, zeby nie bylo na nich, ze musieli walczyc o siebie, ze niby bronili bialego domu - bo nie chcieli brac odpowiedzialnosci za to co stalo sie z WTC. Tchorze chcieli odwrocic uwage od siebie. " co za bzdura! i pewnie myslisz że nikt nie zauwazyl niby tego że to nie rakieta tylko samolot? przeciez w tym miejscu w tej chwili było tam mnóstwo ludzi ktorzy to widzieli! co w łape im dali żeby nie pisneli słowa na cały swiat?

Gość Fajbusiewicz
To wszystko wielki idiotyzm - kolejna hustoryjka dla gawiedzi o teori spiskowej dziej ów ". Mój ojciec w tym dniu i w tamtej tragicznej chwili był na Manhattanie , widział wszystko i wbrew temu co ktoś tam pisze "że nie widział innych zdjęć od oficjalnych " ojciec napstrykał całą klisze 36 zdjęć . Mamy je i wszyscy zanjomi je wciąż oglądają . Kilka jest naprawde tragicznych. Szkoda , że to był zwykły aparat , a nie cyfrówka .

Gość jukkii
"Faktowi, że doszło do ataków na World Trade Center nikt nie przeczy. Różnić się możemy jedynie co do identyfikacji spisku, biorąc pod uwagę stronę przeprowadzającą atak (Bin Laden i inne biny bądź wywiad jakiegoś państwa), sposób jego przeprowadzenia (samoloty pasażerskie bądź samoloty transportowe), cel jego przeprowadzenia (zniszczyć potęgę świata bądź mieć powód inwazji na Bliski Wschód) i sposób jego zwalczenia (wojna bądź prawda). Oskarżając kogoś o wiarę w głupią teorię spiskową dotyczącą World Trade Center możemy się niemiło zaskoczyć (będąc po stronie oficjalnej). Wiara w lecących samolotami terrorystów w obliczu dowodowym (czytaj: Gdzie są terroryści?) staje się bowiem TEORIĄ SPISKOWĄ o najwyższej czystości. Brakuje bowiem dowodów... Pomyślmy więc czasem dłużej nad tym, w co wierzymy, jak bardzo wierzymy i komu ufamy - wiara w teorie spiskowe zazwyczaj należy do tych, którzy od nich stronią." http://hotnews.pl/artwtc-11.html

Gość co sie stalo z tematem
czego usunieto 3 strony :O popierdoliło ktoras z was? :O jak masz cieczke to do kibla a nie przy komie siedzisz kurwa