Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktor gwizdałko

poradnia dla kobiet. nie rozumiesz mężczyzn? pytaj śmiało

Polecane posty

Gość oooooooooo
Dlaczego moj facet mysli ze wie wszystko najlepiej? Nigdy nie potrafi przyznac sie do bledu. Streaszne jest dziekenie zycia z czlowiekiem ktoremu nic nie da sie przetlumaczyc. Zwala wine zawsze na kogos tylko nie na siebie , mam juz tego dosc on ma 34 lata na litosc Boska!

Gość powiem krótko
BETI2207 nie odważyłabym sie mówić, że sie nie nadaje do niczego; mysle że to tylko pogarsza sprawe ja tez nie lepiej sie zachowałam, bo śmiałam sie z niego przed znajomymi, le oczywiście odniosło odwrotny skutek i nic nie chcial zrobić. Jak go pytam kiedy zrobi - to ględze bez sensu! Czemu nie zrobię sama? Bo chyba jest tak, że zona ma jakieś obowiązki domowe i mąż ma swoje. A nie jedna strona zajmuje sie wszystkim. A najgorzej, jak zrobi, ale nieładnie - wtedy nie możesz powiedzieć, że jest brzydko, bo potem jest obrażony, niedoceniony i komplenie zniechęcony :) aha - mam pytanie dlaaczego męzczyna kiedy juz wykona jakąś pracę domową - np wbije gwóźdż to zawsze młotek zostawi tam, gdzie wbijał gwóźdź?????

Gość powiem krótko
dlaczego jak pies zwymiotuje to uważa, że to ja powinnam sprzątnąć???? i to od razu? ;)

Gość fajny topik
jest nareszcie

Gość redemptorysta dnia ósmego
"dlaaczego męzczyna kiedy juz wykona jakąś pracę domową - np wbije gwóźdż to zawsze młotek zostawi tam, gdzie wbijał gwóźdź?????" a dlaczego po zimie jest wiosna??? tak po prostu jest, nie walczcie z tym kobitki. przyjmijcie jako fakt, tak jak faktem jest że mezczyzna ma penisa