Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaneczka

Jak wyrafinowanie zemscic sie na żonatym,ktory mnie rozkochal

Polecane posty

Gość kochaneczka
Piekno, to jest tak, ze ja czuje, ze musze sie juz od tego uwolnic i zaczac od nowa. ale wtedy on mi nie daje. ktos mu musi powiedzic, ze pownien o mnie zapomniec, bo to co ja mu mowie nie wystarcza.

Gość kochanka inna
no a zona jego o tobie wie?

Gość kochaneczka
no własnie kochana*, widze ze dobrze zrozumialas o co w tym chodzi.

Gość kochana *
Bo ty nie masz mówić, tylko odejść i uniemozliwić kontakt. Jak bedziesz naprawde chciała, to zrobisz to. Ale ja wiem jak to wyglada ;-) to takie w sumie fajnie jak on zabiega, mówi, że zyc bez ciebie nie może, próbuje...to kobitki łechce, nie zaprzeczaj. Sama musisz chcieć. Facet ma czterdziestkę, no tak, to coraz blizej do prostaty. Nie badź jego niewolnicą i sposobem na zachowanie atrakcyjności, bo życie ucieka. Oby trafił ci sie chlop z jajami i bez zobowiązań, a zobaczysz, że o wiele lepiej iść z kims po ulicy za rekę niż uciekać przed wzrokiem znajomych. Co ty masochistka jesteś. Facet ma sie tobą chwalić, a nie ukrywać i nadrabiać głodna gadką sam na sam. Ilez to może bawić.

Gość psychoza
kochana* ależ się uśmiałam do łez :):):) super masz teksty.....te porównania,,,:P w samo sedno :)

Gość kochana *
Co ja poradze, że taka prawda jest ;-) Co związek z zonatym, to samo. Ble ble do uszka, świece, romantyzm, a w spodniach gorączka. Żona nie docenia, dzieci sie nie uczą, to sie bidny musze jakoś podnieść na duchu, by ze świeżym spojrzeniem odważnie wkroczyć na pole bitwy. A do domu wróci, to z ogiera przeistacza sie w nudziarza, kapcie i telewizor, no i oczywiście wspomnienia z goracej nocy z kochanką. Siedzi to rozmarzone i rozmemłane,l ale nie, skad, sex w tym zwiazku nie ma znaczenia, tu chodzi o zrozumienie i odczytywanie mysli w lot i błedne decyzje w młodości i kupę kupę innych bredni, poboznych życzeń zakonspirowanego po uszy, nierozumianego pierdoły.

Gość oj baby
powaliło was jesli chodzi facetów, kochanki czy zdradzone zony jestescie takie same - bez godności

Gość kochana *
Godność! O żesz, jakie wielkie słowo! Ty mi pokaż tych wszystkich ludzi z godnością. To zwykłe codzienne sprawy, które czsem trzeba rozwiazać sprytem, czasem rozsadkliem, a czasem złościa. O godności łatwo sie mówi jak jest dobrze, gorzej gdy znajdziemy sie w trudnej sytuacji. Zresztą, dla mnie to wszystko pierdzielenie, wazne zeby nie zatracić w życiu siebie.

Gość kochaneczka
:) dzieki, co racja to racja. kochana* jeszcze raz dzieki - mnie tez rozbawilas - a poza tym strzal w 10 - dokladnie wypisz wymaluj mój ;)

Gość oj kochaneczka
sama nie wiesz czego chcesz, "obys cudze dzieci uczyła"

Gość kochaneczka
wiem wiem, chce być szczesliwa :) a cudzych dzieci nie chce uczyc, chce swoje ;)

Gość oj kochaneczka
I ZAPEWNE WIESZ ZE NIE NALEZY BUDOWAC SWOJEGO SZCZESCIA NA CZYIMS NIESZCZESCIU

Gość kochana *
kochaneczka To nie strzał w 10, oni lecą jak z matrycy.

Gość kochaneczka
no ale dalej nie wiem jak go ukarać, no panienki rzucajcie pomysly Jestem żądna zemsty!!!

Gość Arlen
Obojętnością

Gość kochana *
Mi sie wydaje, że najwiekszą karą bedzie definitywne, nieodwołalne, głuche na prośby, nieczułe na łzy i inne sztuczki zerwanie kontaktu. Niech się facet czyms pozytecznym zajmie. Badania porobi, z dziecmi do lekcji siadzie, żonie kwiatki kupi z wyrzutów sumienia. Jednym słowem pozostaw go w szarej codzienności z tym całym jego szczerym uczuciem do ciebie i wspomnieniami. Niech nieborak wdzieje te kapciochy i kombinuje w samotności dlaczego się nie dajesz nabierać dalej i gdzie sie podział jego nieodparty urok.

Gość podoba mi się to co piszesz
Kochana* Nie dość że mądrze gadasz, to jeszcze masz fajny styl pisania :)

Gość rece mi opadaja jak to czytam
tylko psychicznie niezrównoważony moze cos takiego wymysleć" Jak wyrafinowanie zemscic sie na żonatym,ktory mnie rozkochal " kobiety zastanówcie się co wy wyprawiacie?? zachowujecie się jak bohaterki oper mydlanych !!!

Gość z kimś
grają w tych operach mydlanych. Może więc apel do mężczyzn również, by się zastanowili.

Gość kochaneczka
ej ej, wcale nie jestem żądna zemsty. za bardzo kocham, ale wlasnie z nim porozmawialam i matryca nie matryca, nie jest mi lekko. ale powiedzialam pare rzeczy ktore powinny go w koncu zniechecic do mnie.

Gość kochanek kochaneczki
to tylko z twojej strony tak wygląda, uczepiłas się mnie jak rzep psiego ogona, powiedzialem ci przeciez że kocham swoją żonę, a ty byłas tylko chwilą zapomnienia

Gość siłą cię rozkochał
? :p a ty bidulko nie wiedziłaś co robisz? :p

Gość kochaneczka
on to sprowokował

Gość kochaneczka
przepraszam was, muszę kończyć. to była prowokacja, pozdrawiam, pa

Gość nowela tele
nieładnie

Gość kochaneczka
nie chce mi sie zaczernac nicku, ale widze ze ktosik sie podszywa. to nie byla prowokacja, dziekuje za wszystkie odpowiedzi, ale juz nie bede pisac i ciagnac topiku. jesli zatem znowu pojawi sie tu kochaneczka to nie bede ja. ja sobie poradze, nie mialam na mysli jakiejs przykrej zemsty, chodzilo o cos wyrafinowanego - czyli "oko za oko, on mnie rozkochał to ja tez go podrecze". kochana* i inne kobietki - dzieki

Gość ulaaa
ja tez chcialaby sie zemscic

Gość zemscic sie chce
a ja na jego żonie :P

Gość lutti
no i jak zemsta??