Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kwiatek74

DRUGIE ZONY I MATKI,JAK SOBIE RADZICIE?

Polecane posty

Go艣膰 te drugie tu pisz膮ce to
ja te偶 si臋 zastanawiam czy mojej "zast臋pczyni" tego topiku nie poleci膰. Ale w jej stanie ( zaawansowana ci膮za) nie chc臋 kobiety denerwowa膰 :D Po co jej to?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 meggi II
nie rozumiem dlaczego wszystkie myslicie ze moj m膮偶 jest ze mna ze wzgl臋du na d..., bo mam inne zdanie ni偶 wy i nie akceptuj臋 jego dziecka A czy kto艣 mnie do tego zmusi , chyba nie musze do niej pa艂c mi艂o艣ci膮 .Wiele razy pr贸bowa艂am by膰 mi艂a ale ona i tak mnie nie lubi i to jest w艂a艣nie robota mamusi. I je艣li kto艣 mnie nie lubi to po co sie produkowa膰 niech zyje sobie sam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do megii 2
ty jeste艣 naprawd臋 kobietk膮 o ma艂ym rozumku i nie potrafisz czyta膰 ze zrozumieniem. je艣li jej nie akceptujesz to twoja sprawa ale dlaczego piszesz my z m臋偶em , ja nie pozwol臋, ja si臋 nie zgadzam aby m贸j m膮偶 , m贸j m膮偶 zastanawia si臋 czy to jego .... wsp贸艂czuj臋 takiego m臋偶a i o to w艂a艣nie toczy si臋 ta ca艂a dyskusja nie pozwalasz oki ale pozw贸l aby tw贸j m膮偶 decydowa艂 o losie swego dziecka i o kontaktach z nim a ty sie usu艅 i nie przeszkadzaj , nie wywieraj na niego wp艂ywu prawda ludowa m贸wi sw贸j do swego ci膮gnie wida膰 megi 偶e znale偶li藕cie si臋 jka dwa ziarna maku w korcu

Udost臋pnij ten post

hej pierwsze a mo偶e ma艂y tr贸jk膮cik z drug膮 i jej m臋偶em. :) hehheheeh jak je tak kochacie to bra膰 s艂uchawki i dzi臋kowa膰 dziewczynom :) M贸j m膮偶 niestety nie toleruje swojej pierwszej nawet przez telefon. Wi臋c nic by z tego nie wysz艂o ;( hihihi Wiecie to jest bez sensu same widzicie 偶e nie wszystkie drugie s膮 takie same tak jak i nie wszystkie pierwsze s膮 takie wporz膮dku. Wi臋c nie zawsze wina le偶y po stronie drugiej bo czasem ta pierwsza mo偶e si臋 okaza膰 tak膮 j臋dz膮 jak coniekt贸re drugie. Abstrachuj膮c od nas tu obecnych wszystkich na tym topicu. Wi臋c wyk艂ucanie si臋 nie ma sensu naprawd臋. A i 1000 z艂 aliment贸w mnie nie podnieca ani mi nie dowala :) jak kt贸ra艣 pierwsza napisa艂a :) Za 400 z艂 to ja sobie bluzki kupuj臋 jak mam kaprys wi臋c same widzicie 2 bluzki i prawie po waszych alimentach. A to nie ja tylko m贸j m膮偶 p艂aci alimenty , ja nie musz臋 ! Dlatego jego c贸rka dostaje tylko 500 bo w艂a艣nie na tyle GO sta膰. I tego druga nie mo偶e przebole膰 偶e ja mam a ona nie dostaje wi臋cej .Bo jak same napisa艂y艣cie to ojciec powinien p艂aci膰. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggi II
ale my o wszystkim decydujemy razem bo razem 偶yjemy .I wydajemy -wydawali艣my na to dziecko nasze pieni膮dze. Musicie zrozumie膰 偶e decyzje podejmowali艣my RAZER .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do megii 2
tak bardzo go ubezw艂asnowolni艂a艣 偶e we wszystkich sprawach decydujecie razem??? szkoda 偶e nie zna艂 cie wczesniej to mo偶e pomog艂aby艣 mu podj膮膰 decyzj臋 czy p艂odzi膰 czy nie? do drugiej masz racj臋 i ciesz臋 sie 偶e wko艅cu zrozumia艂as nie wszystkie pierwsze yo j臋dze i nie wszystkie drugie sa takie beznadziejne . natomiast wzmianka o tr贸jk膮cie no c贸偶 kieeeeeeeep艣ciutki by艂 ten 偶arcik ale wybaczam

Udost臋pnij ten post

To dobrze i ciesz臋 si臋 z twojego szcz臋scia SZKIE艁KO 偶e bluzki za 400 z艂 sobie kupujesz. Ja jestem pierwsza i jak by mi si臋 zachcia艂o to sobie kupi臋 za wi臋cej ale nie chc臋 bo to mnie nie rajcuje!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje priorytety w 偶yciu s膮 inne ni偶 twoje. To, 偶e mnie sta膰 to nie znaczy 偶e na to sobie na to pozwalam. I swojej c贸rce te偶. Ale to oznacza klas臋 cz艂owieka!!!!!!!!!!! Szkoda mi was. A mo偶e nie szkoda???? I mam najwspanialszego faceta przy sobie...nie mojego by艂ego. On jest ekstra dla swojej drugiej ale nie dla mnie. A ona jest normaln膮, fajn膮 babk膮 i ja j膮 lubi臋. A ona mnie. Ona nie jest jak szkie艂kiem, simi, drugimi 1 czy 2 ...jest fajna!!!! A taplajcie si臋 w swojej nienawi艣ci. Wasza strata!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale kino czeski film
coraz 艣mieszniej. Czego wy drugie si臋 tak pultacie jak indory. Kto艣, kto jest pewien swego si臋 nie pulta. Poczytajcie na spokojnie swoje i nasze, pierwszych ,posty i zapadnijcie si臋 pod ziemi臋 ze wstydu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggi II
dobra odpowiedz SZKIE艁KO to w艂a艣nie je boli 偶e my i nasze dzieci maj膮 i pieni膮dze i ojca a one nie. A nie wydaje mi si臋 nic z艂ego w tym ze razem decydujemy przecie偶 to normalne razem 偶yjemy to i razem decydujemy . A alimenty 1000 z艂 to chyba nie jest mistrzostwo 艣wiata 1 bluzeczka albo fajne buty. Niewiem z czego si臋 cieszy膰 raczej to chyba pow贸d do smutku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do megii 2
moje dziecko ma i pieni膮dze i ojca , nic mnie boli opr贸cz twojej mega g艂upoty moja rada id藕 kobieto si臋 leczy膰 powtarzasz te swoje bzdury jak jak膮艣 mantr臋, jeste艣 najbardziej zawistn膮, pod艂膮 i zak艂aman膮 kobit膮 jak膮 do tej pory widzia艂am jeste艣 tak g艂upiutka 偶e szkoda ju偶 mi mojej energii i czasu aby bra膰 udzia艂 w tej ja艂owej dyskusji miejmy nadziej臋 偶e twoja g艂upota nie b臋dzie dziedziczna i nie dotknie twych przysz艂ych dzieci , bo jeszcze na twoje nieszcz臋艣cie oka偶e sie ze to dziecko by艂ej twego m臋偶a, tak niechciane, tak przez was oboje demonstracyjne odrzucane, negowane i przez was upokarzane b臋dzie w ka偶dym wzgl臋dzie dobrym cz艂owiekiem , m膮drzejszym i bardziej ludzkim ni偶 wasze wsp贸lne. a to by艂aby dla ciebie pora偶ka ach i nie 偶ycz臋 ci niczego dobrego, bo jedyne co mnie w 偶yciu razi to w艂a艣nie bezdenna g艂upota kt贸r膮 ty reprezentujesz w ca艂ej okaza艂o艣ci pozdrowienia dla zao偶ycielki topiku Lost, mam nadzieje 偶e twoje sprawy pouk艂adaj膮 sie po twojej mysli.wszystkiego dobrego

Udost臋pnij ten post

Meggi II Czy do ciebie durna babo dociera ze m贸j m膮z (by艂y na szcz臋scie!!!!!!!) p艂aci na swoje dziecko a nie na mnie??? kurde...da si臋 dyskutowa膰 z idiotkami? Chyba nie!!! Jak na razie spadam st膮d....szkoda mnie na takie g贸w**** Mo偶e p贸藕niej zerkn臋...nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggi II
ju偶 wida膰 ze coreczka mojego m臋za jest tak bezdennie g艂upia oceny , zainteresowania / jak jej mamusia. / i nie chc臋 si臋 przechwala膰 ale jej daleko do naszego synka . Ma艂y gra w tenisq, p艂ywa , je偶dzi na nartach uczy si臋 angielskiego . A jej nic nie interesuje poza kas膮 tak jak mamusie . Tak 偶e nie ma sie czego obawia膰.- ze b臋dzie z niej jaki艣 m贸zg,.

Udost臋pnij ten post

meggi II - i co偶 z tego, ze ma艂y p艂ywa, je藕dzi na nartach, gra w tenisa, uczy si臋 angielskiego, ch艅skiego i ko艅czy kurs pilotazu samolot贸w ... co偶 z tego ... My艣lisz, ze to mu zaprocentuje w przysz艂o艣ci i bedzie robi艂 karier臋. Wiesz... Neron te偶 robi艂 karier臋... tylko serca nie mia艂 i g艂upi by艂 beznadziejnie. Czym chcesz nam imponowa膰 ... mo偶liwo艣ci膮 wydania 1000 z艂 na bluzk臋 ? Rusz troszke swoim rozumkiem ...poszukaj odpowiedzi na pytanie co si臋 w 偶yciu liczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggi II
Do rudej , je偶eli my艣lisz ze to mu nie zaprocentuje to jeste艣 sorry bezdennie g艂upia . W dzieci trzeba inwestowa膰 od samego pocz膮tku i uczyc je poznawania 艣wiata. A na kurs pilotarzu troche jeszcze za wcze艣nie. Ale zabola艂a bluzka za 1000 , mi to nie robi t o dla mnie codzienno艣c , 偶e mam co chc臋 i m膮z zaypuje mnie i synka prezentami .

Udost臋pnij ten post

jednak meggi II nie potrafisz czyta膰 ze zrozumieniem. Radz臋 udac sie do szko艂y podstawowej po ... odszkodowanie, 偶e zaniedbali ten wa偶ny aspekt w twoim wykszta艂ceniu. Masz jednego z najlepszych prawnik贸w w mie艣cie ... napewno uda wm si臋 wyrwa膰 szkole odszkodowanie :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

i jeszcze popro艣 m臋偶a aby zatrudni艂 ci nauczyciela .... To zaprocentuje na przysz艂o艣膰. :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystkowiedzaca
Kochane baby! ja juz wszystko zrozumialam! i mnie olsnilo! teraz juz wiem dlaczego faceci zostawiaja swoje zony! bo oni potrzebuja glupszych bab! musza sie czuc dowartosciowani i mescy. kobiety z pierwszego malzenstwa sa czesto w ich wieku i maja doswiadczenie zyciowe. Jak taki palant poderwie sobie taka glupia koze, bez wyksztalcenia, ktorej jedynym osiagnieciem dotychczasowym w zyciu bylo posiadanie mamusi albo tatusia na wysokim stolku, to od razu jest mu lepiej. a te glupie panienki mysla ze to na zawsze. ja na ich miejscu bardzo bym sie cieszyla ze ich partnerzy tak dbaja o dzieci z poprzednich zwiazkow, bo to bedzie ich los. jezeli ich partnerzy sa tak madrzy i inteligentni jak one pisza, to ich czas jest policzony. Zaden szanujacy sie czlowiek nie bedzie zyl z polglowkiem, tego na dluzsza mete nie da sie przeprowadzic. slodkie glupie panienki mozna rwac wszedzie ale czasem ludzie maja ochote porozmawiac z kims kto jest na tym samym poziomie. Zdziwilo mnie tez dlaczego, jezeli te drugie zony zakladaja, ze sa takie szczesliwe, wyplywa z nich tyle jadu. czasami mam wrazenie ze siedza przed swoim kompem cale zaplute. Ja bym olala, ale ja nie mam tyle zmartwien i 'opinii' co one, jezeli ktos jest szczesliwy i nie ma gleboko utajonych kompleksow i zmartwien NIE PLUJE ZOLCIA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kwiatka74
Poprostu musze to napisac:ALE TY G艁UPIA PIZDA JESTES:p:p:p:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystkowiedzaca
popieram post wyzej!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wszystkowiedz膮cej
do WSZYSTKOWIEDZ膭CEJ: 艢WI臉TE S艁OWA KOBIETO, wreszczie wypowiedzia艂 si臋 kto艣 m膮dry na tym topiku. Mia艂am to samo napisa膰, ale stwierdzi艂am, 偶e ograniczone mentalnie kobietki z tego topiku i tak tego nie zrozumiej膮. Pozdrawiam serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja popieram post wy偶ej
i jeszcze wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieram
m膮dre s艂owa i wiele racji

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, nie by艂o mnie ca艂y dzie艅, id膮 艢wi臋ta, du偶o pracy. Napiszcie, Kwiat si臋 objawi艂 ? pliss.

Udost臋pnij ten post

i jeszcze proponuj臋 w ramach zamachu stanu przej膮膰 topik. Ale kio i czeski film, nic bardziej absurdalnego nie przychodzi mi do g艂owy. Ale pomy艣l臋 i co艣 jeszcze wymy艣l臋.

Udost臋pnij ten post

a ja s艂ysza艂am prawdziwe 偶yciowe opinie kobiet 1 ( nie z netu ale z 偶ycia) 偶e ich dzieci ubolewaj膮 ze nie maj膮 ojca i matki razem w domu i jest to dla nich najwi臋ksza tragedia nie do przej艣cia nie do przeskoczenia. i to wyja艣nia wszystko, ja nigdy nie zgotowa艂a bym swojemu ukochanemu dziecku takiego losu nieszcze艣liwego dziecka, ono jest dla mnie najwiekszym skarbem i dlatego wypowiedzi 1 s膮 pe艂ne zgryzoty bo nieszcz臋艣cie ich dzieci tak boli 偶e rozrywa ich od 艣rodka stad tyle z艂o艣ci na 2 niepogodzenia z sytuacj膮 i roz偶alenia a偶 po granice wytrzyma艂o艣ci. chyba was rozumi臋, bo to musi by膰 strasznie ci臋偶kie 偶y膰 ze 艣wiadomo艣ci膮rozbitej rodziny ca艂e 偶ycie..... dbajmy zatem 2 o nasze domy naszych m臋偶贸w nasze dzieci aby艣my nie sta艂y si臋 przesi膮kni臋tymi z艂o艣i膮 i nieszcze艣ciem ex 偶onami mi艂ego dnia 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i ciebie druga2
tak cieszy to nieszcz臋艣cie tych dzieci?

Udost臋pnij ten post

nie cieszy mnie ..to jest najwi臋ksza tragedia tych dzieci i matek tych dzieci ze maj膮 rozbity dom ja pisze 偶e st膮d ten syk w臋owy na 2 st膮d ta kupa nieszczesia kt贸ra wy艂azi tu ze wszystkich k膮t贸w stad to drapania pazurami po oczach 2 .....ale one mia艂y sw贸j czas mia艂y mozliwo艣膰 dbania o dom o m臋za i o rodzin臋...sta艂o si臋inaczej...w ich przypadku, ale dlaczego wy偶ywaj膮 si臋teraz na 2 . teraz my mamy nasz dom nasze dzieci i nasz膮 szans臋 na rodzin臋 na to aby nasze dzieci mia艂y ca艂y dom i ojca i matk臋 razem ( nie ma wi臋kszego szcz臋sia dla dziecka) szkoda 偶e 1 tego nie rozumia艂y a teraz jak ju偶 za p贸xniej rzucaj膮 b艂otem z w艂asnego nieszcze艣cia..... mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i ciebie druga2
偶al mi ci臋.Powa偶nie. G艂upota to jednak nieszcz臋艣cie te偶 i wsp贸艂czuj臋 ci.

Udost臋pnij ten post

one ( te 1) b臋d膮 mia艂y kochank贸w, przyjaci贸艂...itd jak ich si臋jeszcze zwie, ale to ju偶 nie to samo, to ju偶 nigdy nie da ca艂o艣ci i dla nich i dla ich dzieci...i my艣l臋 偶e ta prawda boli najbardziej.....pot艂uczonego dzbana ju偶 nic nie naprawi i nigdy ich dzieci nie b臋d膮 w pe艂ni szczesliwe. nie pisz臋 tego 偶eby si臋 wy偶ywa膰, pisz臋 tylko 偶eby pda膰prawdziwy pow贸d tych tu k艂贸tni i napa艣ci na 2, ale nierzadko to nie 2 s膮 powodem ich nieszczescia, moze edy ich ex m臋偶贸w, mo偶e ich w艂asnych spowodowa艂y rozpad rodziny my艣l臋 偶e czas zako艅czy膰te bezproduktywne szarpaniny i skakanie z pazurami do siebie, to co tu na tym topiku to w duszy a co w duszy to i w my艣lach co w my艣lach to i w ch臋ci zaistnienia w rzeczywisto艣ci ja zrozumia艂am dlaczego moja ex m臋偶a tak mnie nie lubi, bo nigdy nie pogodzi si臋ze straci艂a pe艂ni臋 rodziny a ich dzieci ojca na codzie艅, ma przyjaciela ...ale to nie ojciec...i my艣l臋 偶e taki jest mechanizm wiem ze zaraz padn膮g艂osy , 偶e unieruchomienie ch艂opa przy kaloryferze..itd. mia艂o da膰 mi szczescie ...hmm to nie o to chodzi, ten ch艂op przy kaloryferze by艂 kiedy艣 twoj膮mi艂o艣zia droga 1 i kocha艂as go i z nim masz dziecko kt贸re cierpi, wi臋c nie szrgaj tak swoj膮 przesz艂o艣ci膮, bo kiedy艣 by艂a dobra i pi臋kna boli was to 偶e co艣 jest juz NIEDONAPRAWIENIA a w szczeg贸lno艣ci wasze rozbite dusze ....nie atakujcie teraz 2 dajcie im szans臋 by ich dzieci mia艂y ca艂y dom i pe艂ni臋 szcz臋艣cia... wy macie ju偶 tylko szans臋 na przyjaciela obok was...i to wszystko, niby du偶o a jednak ma艂o..... pozdrawiam 2 , dbajcie o rodzin臋

Udost臋pnij ten post

a ja wsp贸艂czuj臋wam i waszym dzieciom , 偶e ju偶 nigdy nie b臋d膮 mia艂y pe艂nego prawdziwego domu....moje dziecko taki ma i zadbam o to aby mia艂o ju偶 zawsze. nie atakuj mnie znowu ze swojej z艂o艣ci i nieszczescia bo to bardzo wida膰 jak prawda boli i dotyka do 偶ywego, trudno 偶e nic nie dotar艂o, ale wy ju偶 nic nie zmienicie w fakcie 偶e macie dom do dupy.

Udost臋pnij ten post