Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kwiatek74

DRUGIE ZONY I MATKI,JAK SOBIE RADZICIE?

Polecane posty

Go艣膰 hiava
a jutro do s膮du pozew z艂o偶y膰 o pozbawienie w艂adzy rodzicielskiej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do no to wam przywal臋
hiava, nie zapomnij o pozwie w kwestii ubezw艂asnowolnienia samej siebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale_ubaw
ally - nic mi nie jest :P 呕alu tez nie czuj臋 :P nawet w sercu nie tylko w tym miejscu, kt贸re ty okre艣li艂a艣 jako w艂asciwe dla tego typu uczu膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do drugich
wiecie, 偶e jak radosnie pierwsze wyra偶aj膮 same siebie to trzeba je tylko s艂ucha膰 :) wszystko m贸wi za siebie:) nawet nie trzeba si臋 stara膰, 偶eby wyra偶i膰 swoje odmienne zdanie:) i sw贸j punkt widzenia:) pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hiava
czy dzia艂ania zgodne z prawem i domaganie si臋 sprawiedliwo艣ci 艣wiadcza o moim wariactwie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 droga hiavo
na pewno o pieniactwie w s膮dach tego nie lubimy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hiava
jakim pieniactwie? ojciec od p贸艂tora roku nie spotka艂 si臋 z dzieckiem mimo, ze mieszka w tym samym mie艣cie od dw贸ch lat nie 艂o偶y na utrzymanie dziecka-mam prawo z艂o偶yc doniesienie

Udost臋pnij ten post

Dzisiejszy kabaret bardzo mi sie podoba艂:) Szkie艂ko, b臋dzie dobrze. Gorgonzola, 艣liczn臋 imi臋 dl a dzidzi. Inne drugie - pozdrawiam ciep艂o. Kabaretki:) prosz臋 wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

B艁AGAM NIE UOG脫LNIAJMY !!! PKT WIDZENIA PIERWSZYCH (TYCH DZISIEJSZYCH NA FORMU): Ojciec 1 - beeeee (bo za bardzo chce ingerowa膰 w wychowanie dziecka) Ojciec 2 - beeeee (bo nie chce bra膰 udzia艂u w wychowanie dziecka) Druga 偶ona - beeeee (bez przyczyny po prostu - bo tak musi by膰) Alimenty - beeeee (bo 2 tys to za ma艂o) Dziecko z 2 zwi膮zku - beeeeee (bo nale偶y si臋 tylko z 1 zwi膮zku) JA BY艁A 呕ONA: JA: cacy Ja: zawsze b臋d臋 jego 偶on膮 (pomijam fakt 偶e ma ju偶 drug膮) Ja: m膮dra bo sprawdzi艂am MS office jak si臋 sie pisze to i tamto Ja: m膮dra bo umiem dodatwa膰 (tylko pieni膮dze) JA JA JA Ja jestem p臋pkiem 艣wiata i m贸j ex na pewno bardzo 偶a艂uje a ona p艂acze i on te偶 najlepiej aby p艂akal, aha i zapomnia艂am doda膰 偶臋 ich dzieci to jakie艣 niedorozwoje - TYLKO MOJE TO GENIUSZE a i sta膰 mnie sta膰 na Alpy Francuskie a ich tylko na wczasy w o艣rodku na mazurach. Dziewczyny pos艂uchajcie samych siebie, przeczytajcie jeszcze raz te swoje wypociny i zastan贸wice si臋 dok膮d Was zaporwadzi takie podej艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janoszka
a ja sypiam nadal z moim ex, a ona my艣li ze jego tak cz臋sto do dziecka ci膮gnie sex zawsze mieli艣my udany i nigdy z niego nie zrezygnowali艣my

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to napisz nam wi臋cej
janoszka:)

Udost臋pnij ten post

celineczka odezwij si臋 u nas, co u Ciebie???? Specjalne ciep艂e pozdrowienia dla Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janoszka
a o czym tu pisa膰 czy pierwsza zona nie mo偶e by膰 kochank膮? mo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak pierwsza napisze ze m膮偶
alimenty p艂aci to zaraz najazd na ni膮. A to w ko艅cu s膮d przyznaje prawda?

Udost臋pnij ten post

Pierwsza zona mo偶e by膰 tym kim chce, chcesz si臋 bzyka膰 z szefem to to r贸b chcesz si臋 bzyka膰 z by艂ym to to r贸b, nikt Ci tego nie zabroni w ko艅cu tylko sex Ci w 偶yciu wyszed艂, mo偶e zmie艅 fach, b臋dziesz robi膰 to co lubisz (z ex hobbistycznie) a i wy偶yjesz z tego te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janoszka
no i prosz臋 wystarczy napisa膰 jedno zdanie a ju偶 drugie postawi艂y zarzut oskarzy艂y i skaza艂y nie znaj膮c cz艂owieka nic a nic wystarczy by膰 by艂膮 偶on膮 aby by膰 t膮 beeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janoszka
ally i jak to ma si臋 do tych twoich wywod贸w powy偶ej o tym aby nie uog贸lnia膰?

Udost臋pnij ten post

sorry Janoszka ale nie licz 偶e kto艣 ci臋 tu po g艂贸wce pog艂aszcze, no mo偶e ta co ma ubaw bo ona zdaje si臋 sypia z kim popadnie. Nie uog贸lniam, pr贸buje Ci臋 zrozumie膰 i jak sobie pomysle ze mia艂a bym z by艂ym i艣膰 do 艂贸偶ka tylko dlatego 偶e sex nam wychodzi艂 to mi si臋 nie dobrze robi - z prostej przyczyny - nie kocham go, jak mo偶esz robi膰 to z kim艣 kto sypia z innymi? Podziwiam, pomy艣l ze on mo偶e sypia膰 jeszcze kilkoma innymi, mo偶e powinna艣 si臋 przebada膰 na AIDS, nigdy nie wiadmo z kim on i ona i ich partnerzy i byli by艂ych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janoszka
rozstali艣my si臋 w przyja偶ni, lubimy si臋, nie chowamy do siebie 偶adej urazy, ale przestali艣my si臋 kocha膰 wi臋c nie mam w stosunku do niego jakiego艣 tam uczucia odrzucenia

Udost臋pnij ten post

ja do by艂ego r贸wnie偶 nie czuj臋 urazy, ale nie potrafi臋 sobie wyobrazi膰 偶e: 1. dotylka mnie inny me偶czyzna miz m贸j m膮偶 - ch艂opak- partner 2. dotyka -caluje- kocha si臋 z inn膮 a za 2 godziny ze mn膮. Chocia偶 to twoje 偶ycie, i mnie nic do tego, r贸b jak uwa偶asz, jak b臋dziesz p艂aka膰 samiutka w poduszk臋 to dlatego 偶e sama 艣wiadomie tego chcia艂a膰 i to w艂asnie wybra艂a艣, mowi臋 co mysl臋 a mysl臋 ze wg mnie to CHORE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a alimenty
???????????????????????????????????? Seks to mo偶na u ka偶dego znale藕膰, alimenty p艂aci tatu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no............................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no............................
nie艂atwo byc drug膮..........................zawsze drug膮

Udost臋pnij ten post

czyta艂am do tego miejsca : 11:19 simi i dalej mi sie odechcia艂o .... ale to nie pierwszy raz simi wypisujesz takie rzeczy, nawet mnie to nie zdenerwowa艂o bo 艣wiadectwo wyda艂a艣 sobie i nikomu innemu. Zrobi艂o mi sie po prostu nieprzyjemnie...偶e w jakim艣 sensie zagl膮daj膮c na forum przebywam w towarzystwie takiej osoby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale_ubaw
ally - cytat :"ta co ma ubaw bo ona zdaje si臋 sypia z kim popadnie" - o mnie m贸wisz ? A sk膮d m膮drali艅ska druga wyciagne艂a艣 takie wnioski ? Nie licz膮c tych prze艣miesznych podsumowa艅 jakie w twoim rozumku sie wykrystalizowa艂y na temat opinii o sobie pierwszych zon. Prze艣mieszne, doprawdy. 呕eby ci uzmys艂owi膰 jakie s膮 durne takie uog贸lnienia to powiem: 1. nie 偶yje zyciem eksa ani jego rodziny, nic mnie nie obchodzi jak sobie radz膮 opr贸cz tego, ze ma regularnie p艂aci膰 alimenty 2. Moje dziecko ma kontakt z dzie膰mi eksa z drugiego zwiazku 3.Eks nie jest moim przyjacielem, kochankiem jest tylko ojcem mojego dziecka , st膮d jego "pobyt" w tera藕niejszo艣ci mojej rodziny 4.zarabiam du偶o i nie wyciagam r臋ki po 偶adne ponad alimentacyjne 艣wiadczenia 5. jestem w szcz臋艣liwym nieformalnym zwi膮zku Daruj sobie ally swoje wywody i pr贸b臋 zrozumienia innych od siebie bo empatii w tobie nie ma.

Udost臋pnij ten post

Simi, Szkie艂ko, Druga - dzi艣 jestem w necie. Ju偶 zd膮偶y艂am wys艂a膰 Wam maila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tu Z艂otko
Do " nie wiem" o wpisie Simi nie denerwuj si臋 takimi postami, ona to pisze, bo jak ju偶 jest napisane, to 艂atwiej uwierzy膰, 偶e to jest prawda. To jest taka wizualizacja, tak pewnie poradzi艂 pan doktor :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorek v
a ja lubie simi bo ma ci臋ty j臋zyk, jest ostra jak zyletka ale pewnie i wrazliwa w 艣rodku. Og贸lnie szkoda ze posz艂a sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bonbon*
kolorek zgadzam si臋. W ko艅cu to forum ma pomaga膰 w rozwi膮zywaniu problem贸w, a zeby m贸c rozwi膮za膰 problem, trzeba najpierw dok艂adnie opisa膰 swoje emocje. Dobrze jest pisa膰 co si臋 naprawd臋 my艣li i czuje. Pod wp艂ywem emocji m贸wi si臋 r贸偶ne rzeczy i nie ma co kogo艣 od razu pot臋pia膰, tylko pr贸bowa膰 zrozumie膰 czyj艣 punkt widzenia i spr贸bowa膰 pom贸c

Udost臋pnij ten post