Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna34

młodszy facet

Polecane posty

Gość nocna34

nigdy nie sadziłam że coś takiego mi sie w życiu przydazy , 2 lata temu pisałam na tym forum jako zdradzona żona , która została z 3 małych dzieci , byłam pełna bólu , żalu i nienawiści do exa , losu i samej siebie zawsze myślałam kategoriami kto sie zechce związać z babą z 3 dzieci ? no i przytrafiło mi sie :)) pozanałam przypadkiem kogoś , jest wspaniałym facetem , kocha mnie , świetnie dogaduje si ez dzieciakami , i one też go bardzo lubią ( co jest dla mnie bardzo ważne ), ma pracę , jest wykształcony , jest kawalarem , nie ma dzieci , i .... jest młodszy ode mnie o 6 lat nie stanowi to dla mnie problemu , jednak czasami przychodzą momenty że zastanawiam się nad tym , nigdy nie miałam młodszego partnera , mój mąz był 7 lat starszy a okazał sie nieodpowiedzialnym facetem , więc chyba wiek nie ma większego znaczenia jak myślicie ?

Gość allozaur
nie ma absolutnie (co to jest 6 lat?- nawet nie roznica pokolenia ) wiec ... dziekuj losowi , szlifuj ten brylant ;) , a ja zycze powodzenia ;)

Gość nie sie czym łamac
juz wiesz,ze nie kazdy wiekowy jest odpowiedzialny i godny zaufania. wiek nie ma znaczenia,ale to co sie przezyło i to czego jeszcze sie pragnie. powodzenia !!!!!

Gość nocna34
mam taki zamiar , nie chcę stracić tego co dał mi los :)

Gość nocna34
a tak na marginesie to wszystkim zdradzonym , porzuconym mówię głowa do góry , wiem że w momencie kiedy jesteśmy w psychicznym dole nie docieraja do nas takie słowa , ot banały ale mówię wam warto żyć , uśmiechac sie i kochac ludzi a przede wszystkim siebie

To wcale nie jest powód do dumy. Po pierwsze 6 lat to dużo zwłaszcza jeśli jest w tą stronę. Obserwując kobiety wieloródki widzę, że ich rówieśnice wyglądają znacznie młodziej. Po drugie na pewno np. rodzice Twojego wybranka inaczej wyobrażali sobie jego szczęście niż związek z 6 lat starszą rozwódką z trogiem dzieci. Po trzecie czy on cokolwiek Ci deklarował czy jest ostrożny?? Po czwarte co będzie gdy minie mu \"zaurocznie\" lub \"gorące uczucie\"? Co powiesz swoim dzieciom? A czy nie masz wrażenia że mu świat zawiązujesz, on mógłby wiećej w życiu osiągnąć niż niańczyć cudze dzieci. Znam podobną historię z otoczenia i jestem bardzo sceptyczna. Wybacz szczerośc, ale to w końcu forum i każdy może się wypowiedziec. Pozdrawiam.

patrycja masz w tym co mowisz trochę racji ale nie zgodze się ze stwierdzeniem ze ta kobieta marnuje mu w jakikolwiek zycie i ze bez niej więcej by osiagnal-facet jest chyba dorosly i zdrowy na umysle więc wie co robi... do autorki topicu- gratuluje i zycze szczescia;)

Gość nocna34
Patrycjo wszystko ok , z jednym sie nie zgodzę a mianowicie z tym że kobiety po kilku porodach wyglądaja mniej apetycznie niz panie które nie rodziły :)))))))))))

Ja oczywiście też wszystkim życzę dużo szczęścia, ale wystarczy wobrazić sobie np. swojego brata lub kogoś bliskiego kto wchodzi w taki związek i wiąze się z kobietą \"po przejściach\" z takim bagażem. Oczywiście on jest dorosły i to jego decyzja, ale jednak to nie jest fair wobec niego.

Gość róbta co chceta

Gość nocna34
oczywiście ze to nie fair i co dalej ?

Jest jeszcze inny aspekt sprawy - mężczyzna lubi być dumny ze swojej kobiety, pokazać się razem gdzies, przedstawić znajomym, rodzinie itd. zresztą kobiecie jest też wtedy miło. A w takiej sytuacji, gdzie tu bywać, i jak się pokazywać? Dla niego to chyba nie jest powód do dumy. Nie wierzę że jest odwrotnie.

Gość nocna34
no Patrycjo coraz ciekawsze sa Twoje wypowiedzi , chętnie poczytam , może dojdę do jakiś wniosków

Gość allozaur
Patrycja-tradycja---------> ok pierwszy post wyrazal Twoj poglad i to jest ok ale ten zgodziny 13.57 ocieka zawiscia . kobieta z 3 dzieci nie moze byc atrakcyjna ?? dziwne a poza tym jesli On jest z Nia tzn ze akceptuje wszystko i Ja i Jej cale "dziedzictwo" z poprzednich zwiazkow . troche zalatuje od Ciebie (przepraszam za okreslenie wszystkie samotne Panie) taka zgorzkniala stara panna ktorej nic w zyciu nie wyszlo i lubi jak inni maja gorzej ;)

Gość to bzdury
Ptrycja......... czyżby powodem do dumy było pokazywanie sie faceta tylko z równolatką albo z młodszą ?????? myślisz że wiek dla mężczyzny jest aż tak bardzo kluczową rzeczą nie sądze zawrócić w głowie małolacie jest dziecinnie prostą rzeczą, ale zdobyć i sprawić by pokochała go dojrzała kobieta nie jest łatwo..... jeśli to miłość to przetrwa, i on bedzie z dumą chodzł z nią wszędzie ...trzymając za reke....

Gość nocna34
powiem wam coś ....i chodzi :))

Gość nocna34
do Patrycji : to mamy juz obraz kobiety samotnie wychowjącej dzieci 1 wiek ok 34-36 lat 2 waga ok 80 kg 3 tłuste włosy , bez makijażu 4 poroazmawiac ? no niebardzo jest o czym , tylko dzieciaki i dzieciaki 5 wyjść z nią ? też nie bo wstyd kiedy małe przedszkole sie za nami ciągnie a tak powaznie to co Twoim zdaniem powinnam zrobić ? odejśc zeby być fair ?

Ojej nie chcialam nikogo urazić, po prostu wyrażam swoje zdanie. Poza tym muszę stanąć w obronie osób samotnych (sama jestem w szczęśliwym związku), które z wyboru są singlami albo nie decydują się na pół srodki typu np. związek z żonatym etc albo też po prostu nie mają szczęścia w miłości.To dla nich krzywdzące jeśli się twierdzi że są zgorzkniałe. A co do wyglądu wielodzietnych kobiet, to subiektywna obserwacja życia, nie powiedziałam, że autorka topiku wygląda jak staruszka. Forum jest po to żeby można było wymienić poglądy.

Gość Jutrzenka44
Nocna, ciesz się, a ja się cieszę razem z Tobą, bo dajesz nadzieję kobietom sponiewieranym przez los. Oczywiście, że należy być ostrożnym, zwłaszcza w przypadku, gdy raz się boleśnie sparzyło. Ciesz się i żyj choćby chwilą, że spodobałaś się młodszemu mężczyźnie, który akceptuje Twoje dzieci, Ciebie i Twoją przeszłość. Nie słuchaj rad niejakiej Patrycji, według której prawo do szczęścia mają tylko plastikowe Barbie. Oczywiście, mając już doświadczenie, bądź ostrożna, ale ciesz się z tego DARU od losu.

Gość nocna34
a teraz żeby być ok do tego co napisałam w innym poście , sama mam obawy przed facetami po przejsciach , i wiem jak trudno zaakceptować kogoś kto ma już bagaż doswiadczen niekoniecznie pozytywny , ale mam nadziejezenam sie uda

Gość zuza123
Powodzenia!! Nie daj się. Mój związek właśnie się rozpadł mimo, że była między nami \"jedynie\" 3 lata róznicy. Dla mnie nie był to najmniejszy problem, ale jak ktoś pisał wcześniej: jego mama inaczej wyobrażała sobie synową. No i stało się :( Smutno mi jak ch...

Gość androem
a ja podobnie jak wielu mezczyzn wole starsze kobiety, nie dla każdego najwieksze znaczenia ma uroda i wrazenie wizualne. Mnie nie interesują zazwyczaj puste smarkule, tylko dlatego ze są ładne, badź młodsze..

A ja lubię kobiety i atrakcyjne i inteligentne. Dwa w jednym :-)) Lubię porozmawiać na ciekawe tematy ale też prezentować się z ładną kobietą. Taką właśnie znalazłem :-))

Gość nocna34
Zuza bardzo mi przykro a może jeszcze uda wam sie odbudowac wasz związek , wkońcu to nie z mamą zakładasz rodzinę ? wiem że łatwo sie pisze życie jest trochę inne , ja mam to "szczęscie " ze matka mojego faceta nie ma nic przeciw a do tego mieszka 3000 km od nas

Gość zuza123
Nocna - Jestem zmęczona ciągłą walką, On pewnie też. Trudno, stało się. W jakim wieku są Twoje dzieciaczki? :)

Gość nocna34
moje bajtle to 2 dziewczynki w wieku 10 i 9 lat oraz 2 letni facet :))))) od 2 lat byłam sama

Gość zuza123
Mały mężczyzna - wiadomo, nic nie rozumie, ale fajnie, że dziewczynki zaakceptowały Twojego lubego. Mam nadzieję, że nie zostanie im uraz z dzieciństwa...

Ciekawi mnie wątek psychologiczny tzn. co kieruje facetem jak w tym przypadku, to raczej pytanie np. do Stanleya. Może kompleksy, może potrzeba namiastki matki, czy też poczucie bezpieczeństwa że kobieta w takiej sytuacji nie będzie zdradzać. Przyczynek do ciekawej pracy ......

Gość nocna34
zuza , właśnie tez o to sie boję a jak nam się nie uda ? dzieci są na etapie ze spotykamy sie spędzamy razem czas wolny kiedy są w domu, mamy czas dla siebie kiedy dzieci są u ojca , bardzo sie polubili , mówią o nim "nasz przyjaciel " widzą i są świadome ze łączy nas coś więcej zresztą rozmawiam z nimi dużo , ale boją sie tez że znowu ktoś nas skrzywdzi a raczej mnie jak ich ojciec , do tej pory byłyśmy zdane tylko na siebie

Gość nocna34
wiesz co zastanawiałam sie nad tym i chyba byłabym skłonna przychylić sie stwierdzeniu ze o matkowanie chodzi :)), bo jak baba zdradza to czy z 3 czy z 4 czy bez dzieci zdradzać będzie