Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa..............

OBCINANIE WŁOSÓW A MIESIĄCZKA

Polecane posty

Czy to prawda, że nie powinno się ścinać czy farbować włosów podczas okresu? jeśli tak to dlaczego?

Ścinać można, nie można farbować i robić trwałej, ponieważ podczas okresu hormony mocniej natłuszczają włosy i trwała może wyjść nierównomiernie, tak samo farba może przy samej skórze słabiej chwycić.

Nikt nic nie wie?:(

Minka----->dzięki (chyba napisałyśmy posty w tej samej chwili i dopiero teraz zauważyłam Twój), czyli to mit, że włosy nie będą rosły, gdy obetnie się je podczas okresu?

Gość do poprzedniczki
śmieszne pewnie, że urosną ! słyszałam, ze chodzi o to, ze wlosy w trakcie okresu są bardziej niesforne i niezbyt chca sie ukladac wiec ja raczej unikam fryzjera w takie dni mimo wszystko

do poprzedniczki-----> dzięki:) już jestem spokojniejsza:) zupełnie nie pomyślałam o tym, że mam okres i podcinałam wczoraj włosy, a dziś rano przypomniało mi się, że nie należy obcinać włosów podczas miesiączki, bo nie chcą potem rosnąć czy coś. Też zawsze myślałam, że to bzdura, ale teraz, gdy rzeczywiście podcinałam te włosy coś mnie ruszyło i dlatego o tym napisałam. Jednak uspokoiłyście mnie:)

upi

Gość gość
Witam,a co ma jedno do drugiego