Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Aga- ja ku.... też nie wytrzymam. To nie jest odpowiedni moment na takie teksty- kimkolwiek jestes. Mia- jak myślisz, czy za godzinę moge do Niej zadzwonić. Nie bedzie za wczesnie?

nie komentujecie, po co? szkoda naszej złości, skupmy się na Sysi i jej Dzidzi, nie na bezczelnych osobach, nie warto.

Nicku pomarańczowy , może łaskawie ty byś się równiez przejął, skoro taki jestes przykaldny co ???? ty okropny tchórzu !!! Mia z tego co widać w stopce Sysi to 22 tc Trzymajmy dziewczyny kciuki, żeby wszystko było ok.

Matko, oby to był tylko fałszywy alarm spowodowany większą ilością śluzu, bo inaczej... Nie dokończę nawet. Kurcze, trzęsę sie jak galareta. Oby tylko bylo ok, i szybko nam dała znać.

Masz rację Goniu. Sory , niepotrzebnie sie uniosłam, mogłam przemilczec, ale za bardzo zdenerwowana jestem Sysią.

Asiu, sama nie wiem, bo jezeli stało sie cos złego (tfu, tfu), to ona nie bedzie w stanie rozmawiać . Tak mi sie wydaje. A jeżeli bedzie ok, to pewnie sama sie odezwie. Ech, sama juz nie wiem. Kurcze, 22-23 tydz, to wcześnie, o wiele za wcześnie...

Ja już też cichutko siedzę i będe czekać na dobre wieści.

MUSI !!!!! Trzeba myślec pozytywnie, żeby nie przyciągac podświadomie złych wydarzeń. BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE !!!!!!

Asiulek, napisz nam jak dowiesz się co z Sysią, ale mam nadzieję, ze będzie ok, cholerka jak to wody, a odeszła tylko niewielka część to może jakoś szyjke podszyją, matko biedna Sysia. Miejmy nadzieję ze to sytuacja podbna do różowego papierku toaletowego, barzo bym chciała żeby tak było

Goniu- nawet nie musisz mnie o takie rzeczy prosić. Dobrze, że się z Sysią 2 tygodnie temu wymieniłam nr tel. MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!!

miałam na myśli oczywiście sytuacje z różowym papierem...

Mia, Elf, Gonia, Aga, Asia, Kasia......dopiero teraz moge coś napisać czy wiadomo juz co z Sysią?.....Boze tak sie o nią martwie cały czas....żeby to był fałszywy alarm Boże miej ją w opiece !!!

dopiero teraz na spokojnie czytam czemu ktos tak złośliwie próbuje mieszać????? po co?????? echhhhh................mam nadzieje ze z Sysią i jej dzidziusiem bedzie naprawde dobrze !!!!!

Gość Judyta16
kurcze co z Sysią....Jak ktoś siędowie, to proszę napisać - martwię się:(

może faktycznie nie prowokujmy już nicka pom. nie ma sensu tracić nerwów i złościć sie, trzeba wszysktie myśli skupić na Sysi

Ana - masz rację. Ja też jestem zła na siebie, niepotrzebnie skomentowałam jedną wypowiedź. :(

dokładnie Elff, bo doprowadzi to tylko nas do niepotrzebnych nerwów a kobitkom w ciązy to nie wskazane, nie ma co sie przejmować złośliwcami !!!! PISZCIE PROSZE ŻE U SYSI WSZYSTKO DOBRZE !!!!

dzwoniłam- ale telefon sie zrobił zajęty. Czyli albo jest jeszcze u lekarza albo w szpitalu. Sysiu- będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!

BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!!BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!! BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!! BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!! BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!! BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!! BĘDZIE DOBRZE !!!! BEDZIE DOBRZE !!!!! BĘDZIE DOBRZE !!!!

Gość Iwona77
Dziewczyny, tylko nie kojarzcie mnie z pomarańczowym nickiem. Nie chce mi się zmieniać. Słuchajcie a czy nie możemy po prostu ignorowac takich odpowiedzi. Nie odpowiadajmy i w końcu się skończy. Syciu, aż mnie ciarki przechodzą. Musi być dobrzez. Ja mam cały czas nadzieję, że tylko spanikowałaś. Myślę, że bedzie dobrzez. Ale zawsze lepiej sprawdzić. Idę do pracy (korki) a potem pospiesznie wracam na forum.

masz racje Iwonko, po prostu po co wdawać sie w dyskusje z ludźmi którzy chcą tu tylko mieszać i obrazać

Dostałam smsa. Byłam w szpitalu, mam sie zgłosić bo kazali mi sie polozyć.!Mam skrócona szyjkę macicy, grozi mi przedwczesny poród i moje dziecko moze nie przeżyć. Napisz dziewczynom na topicu, nie chce sie kłasc i myslę, ze jeszcze skontaktuje sie ze swoim ginekologiem! A oto moja odpowiedź. Kładź się i nie marudź!!! A jak nie to tam przyjade i sama Cię zawiozę!!!!!!