Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

No cześć już wróciłąm od ginki i zdaję relację: płynu za bardzo niewidziała, trochę gdzieś tam z tyłu? Ale za to duże cz grube (nie wiem jak to się móiw) endometrium. Od następnego cyklu zaczynam brać clo przez 3 m-ce i jak się nie uda to badanko męża i potem hsg. Taki mamy plan, zobaczymy co tam dalej :) A tak w ogóle jest tu jeszcze kto??

ja zaglądam na chwilke zaraz zamierzem sie iść wykąpać i do spanka, u mnie nadal sei nic nie zmieniło zadnycy objawów tylko ta temperatura powyże 37 dziękuje Wam wszystkim za ciepłe słowa i kciukasy.....Beti Ty też widze nie śpisz jeszcze....emika podam CI moje gg 3430338 to poślij mi e-maila wyimienimy sie zdjątkami zresztą jak któraś ma ochote to piszecie do mnie.....ja porobiłam już w domci wszystko pouczyłam się (jutro o 17.00 mam egzamin ze statystyki) izaraz idę sie wykąpać i spać.....

Goniu kochana nie mogłam Ci odpisać wcześniej życzę CI abyś mogła karmić piersią i zeby nic tego nie zakłóciło buziaczki dla Ciebie na dobranoc....

Iskierka?I?I?I?I co u CIebie? czemu sie nie oddzywałaś? jak test? pisałam do CIebie na gg? kochana co u CIebie? jak fajnie że sie odezwałaś.....

powiem tak dostałam prace i jestem szczesliwa i nie mam czasu na gg i forum-sorki.......🌻 odpoczywam psychicznie od wszystkiego........wszystko rosnie po malutku....:-)))) pozdrawiam i dam znac jak tylko znajde chwilkę czasu...... nie nadrobiłam zaległosci.....ale AnA trzymam kciuki za Ciebie, było mi ostatnio przykro, wiesz po czym?????

Iskierko miałam problemy i nie chciałam o tym pisać mam nadzieje że rozumiesz perełko......ciesze sie ze masz prace GRATULUJĘ CI !!!!! a jak teścik kochana napisz prosze.....cieszę sie że Ci sie ukłda bardzo bardzo bardzo......

Iskierko napisze jutro do Ciebie na gg żeby sie umoówic kiedy będziesz dostępna jak będziesz mogła to odpisz pozdrawiam CIę serdecznie i ciesze się ze u Ciebie wszystko dobrze.....buziaki dla Ciebie !!!!!

AnA dla Ciebie tez wielkie 👄 WSZYSTKO ROSNIE !!!!!!!!!!! ;-)))) JESTEM PEŁNA ENERGII JEDNAK WRÓZKI DOBRZE WRÓZA...... pozdrawiam i kolorowych snów....... jezeli u mnie sie słoneczko na gg nie swieci to znaczy , że mnie nie ma......;-))))

Iskierko ja napisze do CIebie a Ty jak będziesz mogła to odpisz (tego gg uzywam w pracy i nie wgrywam go w domu bo klienci by mi truli cały czas) napisze do Ciebie więc jak tylko bedziesz mogła to odpisz nawt jak mnie już nie bedzie.....ale sie ciesze że masz pracę iże u CIebie dobrze, martwiłam sie wiesz o Ciebie.....

Gość TABELA I
TABELA I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodziła .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05......Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05......Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.........03.11.05......Urodziła........Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła...Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła.............Ola Monika80.......Wrocław........01.12.05......Urodziła........Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła....... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05......Urodziła.......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła........Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06......Urodziła.......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06......Urodziła.......Bartuś Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............? ..............? li_de ...........Toruń.............26.02.06.......16 kg......Filip.......107 cm olala............ok Bydgoszczy..28.02.06.......4kg .............?.............? Guśka..........Rzeszów..........17.02.06.......3kg.........?.........? Aga28..........Kutno.............27.03.06........?...........?..........? AlicjaY.........Warszawa.......11.04.06........8kg.......Piotruś....94cm Roza_..........Olsztyn...........29.04.06.......?............?..........? Elff - ...........Łódź...............05.05.06.......?............?.........? Gonia78........Poznań...........19.05.06......6kg .........?..........92cm Paula24........Poznań............05.06.06......8kg.........Patryk...94cm furszulka......Bogatynia.........30.06.06........?.......... ?..........? Aśka74 ........Trójmiasto........03.08.06 .......?...........?..........?

oki Anetko....❤️ miejmy nadzieje , ze u Ciebie tez niebawem zastuka maleńka iskiereczka......Boze jak ja bym chciała, aby teraz Tobie się udało, ale szanse są ......... A co u reszty lasek???????bo mniie nie było uuuuu bardzo długo....wiec nie wiem co sie dzieje......ja juz uciekam do Artusia do łóżeczka..... jutro do pracki........papatki

dobranoc Iskierko życzę spokojnej nocki, buziaczki dla Was......ja tez uciekam bo oczy mi się kleją i chce mi sie spać, do jutra dziewczyny kolorowych snów dla wszystkich.....Iskierko odezwe się jutro do Ciebie.....dobranoc wszyskitm papapapapapa

Gość TABELA II
Tabela II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto foli...................10.01.......27.......?....................ponad 2 lata Granini..............03.01.......34.......?...................17m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27......?.....................11 m-cy......? Emika..............28.I......28-34......25.II-2.III..........15 m-cy...W-WA Golka26...........21.01.........28......?......................prawie 2 lata.......? Estella ...........11.01.........27.......07.02...............15 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?.........ok 60.......?...................7 m-cy........Łomża Sabra ........... 21.01.........32..........?..................15m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke.....?...........36.........?....................4 m-ce.......Chorzów Dioda30...........08.09.......30-31.....08.10............3 m-ce........? Silve26............07.01........30-?.......po 05.02........9 m-cy........? AnA 29............31.12........30............?...............5 m-ce........Jaworzno georgina80......26.08.......28............?.................?................Szczecin Iwona77..........?.............?.............?.................14m-cy.......Zambrów Maklady .......04.01........29-34 ......02.02 ...........5 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii...06.12..30-36.........?...............1 m-c.......Siedlce enigmaa......30.01.............28.........26.02.........5 m-cy...Katowice beti78........14.01............28..........14.01.........13 m-cy..Zd-Wola zabajona....13.01.2005.....26...........07.02.06.....5 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.01...........30-31.......09.02..........3 m-ce ...Kraków Andzia77.....22.01...........19-52.........?..............3,5 roku...Wodzisław Czarna31.....09.01..........02.02 ........?..............4 m-ce.....N.Sącz

Oj coś mi się wydaje że u naszej Iskierki wszystko rosnie może oznaczać bardzo miłą wiadomość. Życze tego z całego serca.

Gość TABELA III
Tabelka III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paula24.................Paulina..............Waga............24.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............19.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Silve26................Sylwia.................Waga...........26,5.....6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........8595619 Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........???? enigmaa................Ania.......rak........................34... beti78.................Beata.................Koziorożec......27....... Iwona 77.............. Iwona ...............Skorpion.........28....... Zabajona..............Sylwia................Bliźnięta.........28.....nie pamiętam maklady ............. Iwona ............... Skorpion ....... 32 ................. Czarna31 ...........Beata................lew..........31 ..........3344561

Hej Cały dzień dzisiaj nie mialam kiedy wleźć na kafe Ale się stęskniłam za ploteczkami forumkowymi... :-) Iskierko 🌻 🌻 🌻 - fajna ta twoja wypowiedź, niby nic nie powiedziałaś, ale właściwie..... (sama sobie dopowiedz resztę). Czekamy zatem na mniej tajemniczy wpis ;) Byłam dzisiaj na badaniach, pokłuli mi żyły, paluchy i piłam wstrętną glukozę. Ale żyję na szczęście i mam nadzieję, ze wyniki badań będą ok. Całuski zmykam do wyrka do jutra

A jednak jesteście myślałąm że już nikogo nie ma. Ana jest nieźle, chyba sięcieszę z tego clo w przyszłym cyklu, coś w końcu zacznę robić konkretnego znów. Iskierko Ty to się lubisz droczyć z nami ale skoro nie chcesz o tym pisać to ok uszanujemy to :) Ana ja też poproszę o zdątka ❤️

wital Elff.....no racja Betii coś bedziesz robić, coś co być może pmże Ci w posiadaniu fasolki zyczę cie tego.....kurcze nie mogę sie dziś z Wami pożegnać hihihihi a spiąca już jestem strasznie.....

dobranoc wszystkim......Iskierko miałas juz być z Artusiem zmykaj.....ja tez już terz sie zegnam do jutra bo zasne na klwiaturze papapapapa dziewczyny

Ok Ana pewnie że Ci przyślę to czekam na Twoje. Miłej nocki papaptki