Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Gość estelko bo
Twój mąz jednak jest na cyklu..stąd wysoka prolaktyna a niski testosteron, to jest normalne jak sie jest na cyklu. Moze wkońcu zrozumie ze Ci krzywdę tym robi i przestanie koksowac!!!! Ale nie licz ze sie przyzna do tego!!!!!!! A Ty biedna tak sie starałas ....Facet jest niepowazny Trzymam za Ciebie kciuki

Gość estelko bo
a nie przyzna sie bo co Ci powie? byłem na cyklach i przez to 2 lata nie mogłas mieć dziecka? przeze mnie?????

Nono coś pomarańczowo się tu robi buuuu, mam nadzieję że nie za długo, ale chyba się domyślam co to za pomarańczak, myśle ze Wy też. No ale trudno, jakoś przeżyjemy. Estelko nie daj się sprowokować ❤️

Witajcie:):):):) własnie wróciłam z siłowni i mam zamiar zaraz isć spac:) zeby nie otwierać lodówki:P:P:P:P ja to juz wolę nie mowic co myslę bo znowu zostanę obsmarowana:P hihihihihihihi jak na dzisiaj to mam dosyć:P A tak przy okazji ...prolaktyna u mężczyzn??? za co odpowiada???

Estelka, nie przejmuj się, będzie dobrze, pójdziecie do lekarza i zaczniecie się leczyć

hej enigma, mnie też lodówa kusi tyle że ja na siłowni nie byłam

foli ...ja jestem silna i omijam lodówkę duzym łukiem:P Aaa dzisiaj jeszcze byłam na solarium :) ach co za relax:)

Enigma, wróciłaś z koskowni ;-) tez jesteś na cyklu ;-) chyba raczej w którymś tam dniu cyklu ;-) ech, ależ jestem zła, aż się we mnie gotuje!!! mam przed sobą wyniki męża i są wszystkie w normie, a on mi jakiś głupot przez telefon nagadał. Buuu, to znowu nie to, ja się załamię - pod koniec lutego powtarzamy badania ansienia + posiem i mar test a oto wyniki mojego \"koksiarza\" ;-) FSH 7,86 miU/ml (norma 0,7-11,1) LH 5,33 mIU*ml (norma 0,8-7,6) testosteron 16,8 nmol/I (norma 9,0-38,0) prolaktyna 220 mIU/I (norma 53-360) no i przy prolatynie jest znaczek, że chyba za duża, nie wiem...taki zygzaczek. A mojemu mężulowi nie spodobał się wynik testosteronu, bo jak to taki niski...chyba go rozerwę na strzępy!!! a tak sie cieszyłąm! widac za wcześnie :-( już zaczynam mieć wszystkiego dość. {pwrórzymy badania i jak dalej będą takie g. to go chyva do jakiejś malezyjskiej ziłomaniaczki wyślę ;-)

a ja się zadowoliłam bananem :) głupio to brzmi

? Foli non rzeczwiście głupio hihi Estelko nie mart się, myślę że jak zrobicie nowe badanka to się okażą duuuużo lepsze od pirwszych :) ❤️

Estelka, no to dalej trzeba walczyć, badanie krwi na przeciwciała ASA może, albo jeszcze genetyczne zostały i test MAR ze spermy o kurde dużo tego, ale przynajmniej wiesz że możesz mu ufać, zresztą i tak nie wątpiłaś :)

Ja z tymi bykami nie lepsza ;) Dobra lece spac bo trza rano wstać. Kolorowych snów papatki Estelko, Foliś i Enigmuś ❤️

foli ...coż z Ciebie za perwers:P:P:P:P estellka hihihihiihih:P no ja to naprawdę wróciłam z koksowni:P bo tam u mnie sami tacy:P a jak capią....:(:(:(:( buuuuuuuu estellka Ty idz lepiej z tymi wynikami do lekarza a nie słuchaj chłopa:P

ja też zaraz idę spać Estelka nie martw się, powoli do celu, w końcu do cholery coś musi psuć te cholerne wyniki

No no Foli- naprawde to troche głupio brzmi. :D Estelko , a ja wierze, że Twojemu mężusiowi się wyniki poprawią i że ..... w najmniej spodziewanym momencie uda się Wam naturalnie. Może to dziwnie zabrzmi , ale mam jakies takie przeczucie. :) I mam nadzieję że się spełni. 🌻 Fluidki na nocne przytulania ;) ********************************************************* ******************************************************** ******************************************************* ******************************************************** ******************************************************* ******************************************************** A pomarańczki , no cóż zawsze sie co jakiś czas pojawiały. a że są tchórzami i się boja pisać pod swoim nickiem - bez komentarza.

Estelka to się nie załamuj bo jej nie dogonisz. Wiem jak to jest, potrafię sobie wyobrazić co bedzie jak trzecia inseminacja się nie uda, jakie bedzie rozczarowanie, ale podejdę do czwartej i piątej, potem in vitro i będę miała to dziecko i ty też

Ja tez laseczki idę do wyrka:) Asiulek autoryzowałam Cie na telnie:) a Ty nie siedz tyle tylko odpoczywaj:):):):) dobrej nocki dziewczynki:) papa foli ,Asiulku i estellko:)

Estelka, ani się waż przytul się do mężusia i powiedz mu że się boisz, pogadajcie, moze ci to pomoże, on też przecież napewno się martwi, razem będzie wam raźniej. Musisz być silna dla niego no bo on też przecież cierpi

No zauwazyłam Enigmuś , a już myślałam , że jeszcze trochę poczekam na autoryzację i mnie zablokujesz hihi:P Tak jest- idę lulu. :D A TY - termometr- głęboko schowany? Specjalnie zapisałam sobie stronkę , z Twoją obietnicą, by Ci to przypominać. :P

własnie się na niego nadarłam, nie mam ochoty się przytulać! dobrze, że Was mam...jestem bezradna...ręce mi opadają, czasem chciałaby tym wszystkim się nie martwić, rzucić te badania w cholerę i przestać sie strać o dziecko. Ale weź człowieku i przestań, jak już wpdłeś w ten młyn pragnienia potomstwa, a na dodatek złego latka leca nieubłagalnie buuu alez ja dziś psuję nastrój, przepraszam

Estelko- nie psujesz. Przytulam Cię mocno. ❤️ A mąz- no cóz On tez cierpi. Pogódzcie się- bo jeszcze bardziej będzie Wam cięzko.

nie wygląda na cierpiącego. On nadal wierzy, że wszystko jest ok, że tamte badania nasienia były błędne, bo stresował się przy ich \"pobieraniu\" i że najdalej w ciągu pół roku naturalnie doczekamy się dziecka...marzyciel...kurcze... dziekuję Wam bardzo za wsparcie!

Lepiej późno niż wcale, prawda? Nie pisałam dzisiaj, bo zwyczajnie w pracy nie miałam jak, a po pracy ... buuu, cięzkie chwile, do teraz siedzę i spać mi się nie chce, bo myslę - już sobie nawet w wannie popłakałam. Chodzi o moją pupilkę, kicię - zachorowała, narazie zastrzyki, a potem ... lekarz powie. Oczywiste jest, że będziemy robić wszystko by się wytarapała z choróbska. I to też kocie kobiece sprawy :( 😭 Jest mi ciężko, więc wybaczcie jesli przez kilka dni będę cichym forumkiem, po prostu kicia pochłania teraz moje myśli i uwagę, jest jak częśc mnie, bardzo, bardzo ją kocham i boje się o nią. Enigma szczególnie mnie zrozumie :( Aha ! Pomarańczaki najlepiej omijać. Co prawda ja też jakoś doszłam do wniosków i zaczęłam kojarzyć styl wypowiedzi z osobą, ale ... co tam, nieważne ,skoro tak wybrała ... fakt! zamęt niezły i to bez jakiejkolwiek złośliwości; chyba ktoś jest przewrażliwiony :( ja zresztą też, więc tymczasem dziewczynki - ja zajmę się kilka dni moją pupilką, nie gniewajcie się, odezwę się na pewno. Trzymam kciuki za testujące, w ogóle trzymam kciuki za WAS WSZYSTKIE, bo wszystkie zasługujecie na szczęście !!!