Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądre i dużo wiedzące

na temat zdrady dziewczyny które rozpoznały ją po sexie

Polecane posty

mam kilka pytań? Jak rozpoznać i czy jest to możliwe kochając się z facetem że robił to z inną.

Gość no nie da sie przykro mi
niezmiernie.

Gość klotka54345
kiedys slyszalam, ze po zapachu... kazdy ma swoj zapach intymny inny i jesli sie dobrze zna swoj i partnera, podobno mozna tym sposobem poznac.... ale dokladnie nie wiem

mam problem mąż jest na szkoleniu i z sms wynika że tam się coś dzieje czego on mi nie chce powiedzieć. Pytałam go wczoraj co będziesz robił wieczorem . NIc będę oglądał siatkarki. Okazało się że był na piwie i zapomniał ze sobą zabrać telefonu, tak mi odpowiedział a później jak zobaczył że jest tyle rozmów nie odebranych to go całkiem wyłączył bo nie miał ochoty na sprzeczkę

może nie doszło do całkowitej zdrady ale może flircik, wiem że na tym szkoleniu jest dużo kobiet a on zawsze nosi przy sobie telefon

Gość nocna34
a ja właśnei po sexie z mężem poznałam ze coś jest nie tak , że kocha sie nie ze mną tylko z kims innym , nigdy nie wierzyłam ze to możliwe ( rozpoznanie tego ) a jednak , no i ni epomyliłam sie :(

Gość Nie Marianna
Sprawdź zdjęcia z wyjazdu służbowego. Kiedyś przeżyłam szok w jaki sposób mój ex "oglądał siatkarki". Zachował sobie zdjęcia na pamiątkę...

oto chodzi że nie wziął aparatu i raczej nie przywiezie takich zdjęć. Może to głupie ale zawsz zapierał się że nie w główie mu inne laski a ja czuję że jest inaczej, bo nie raz widzę jak on się zachowuje w stosunku do kobiet. Głupie teksty, żarty ale coś w tym jest. I teraz siedzę i myślę. Co mam zrobić by się przekonać jak jest naprawdę?

nocna - po czym dokładnie poznałaś?

Gość nocna34
inaczej sie zachowywał , pisałam juz kochał sie nie ze mną tylkoz kimś innym , byc moze to wynik tego ze z nią był jakiś czas , nie wiem , ale wiedziałam od razu że ma kogoś , tego sie nie da wytłumaczyć to sie wie i juz doszły do tego smsy , od 6 rano , zabieranie wszędzie telefonu , nawet z nim spał i takie inne historie

jesteś z nim teraz czy zostawiłaś go ...on ciebie. jak to jest?

Gość nocna34
byłam wtedy w ciąży z 3 dzieckiem , po pewnym czasie zapytałam w prost on nie zaprzeczył , dałam mu wybór albo zostaje i zrywa tamta znajomość albo odchodzi - odszedł tydzien przed urodzeniem synka pozbierałam sie i dziekuję Bogu ze tak sie stało , ale dopiero teraz , wcześniej co było pisac wole nie chcę głowa do góry :))) może to tylko podejrzenia bez podstawne trzymam kciuki żeby tak było , nie każdy facet to świnia :))

Gość to i ja dorzuce
moj ex w czasie sexu ze mna rozplakal sie i powiedzial ze jednak ze mna jest mu najlepiej..i przyznal sie do swego wyskoku..od tamtej pory to juz moj ex :P i bardzo dobrze :P

Gość mądre i dużo wiedzące
nie mam pojęcia jak naprawdę i co mam o tym myśleć. Niby tu kocha i tęskni ale wiem że oszukuje albo odwraca kota ogonem i robi wszystko bym myślała że tak jest jak on mówi. Jak i co zrobić by się przyznaŁ i szczerze ze mną porozmawiał?

przecież to proste, facet ma zawsze mniej wiecej tyle samo spermy jak tryska, tak więc jak w trakcie kochania będzie jej mniej po jego powrocie skądśtam to raczej można przypuszczać, że gdzięś go zamoczył

Gość a mój facet..
..był na wyjezdzie w delegacji około 1,5 miesiąca i jak sie 1 raz po przyjezdzie kochaliśmy to miał bardzo duzo spermy, o wiele wiecej niż zwykle..takze jestem na 99% pewna że mnie nie zdradził..1% zostawiam zawsze..bo można się mylić...

Gość sam1
A jak byl w delegacji pare dni i sie nie kochal i w ostatni dzien juz mu tak sie chcialo z samego rana ze pod prysznicem musial se zwalic to co wtedy ????? Jak wrocil malo spermy i odrazu zdrada??? Albo dupczyl przez pierwsze trzy dni a nastepne trzy nic nie dotykal i sie nazbieralo od nowa takze nie poznasz. Oczywiscie ze w pewnym sesie masz racje bo jak sie z kim kochal wczesniej to wytrysk nie bedzie taki obfity i dluzej mu zejdzie zeby dojsc, pozatym zapach inny no i zachowanie jak tylko prog przekroczy. Facet jak zdradzi wraca do domu i zachowuje sie normalnie na sile ale mu to nie wychodzi pamietajcie ze facet was obserwuje czy sie cos domyslacie i jak najlepiej chce zejsc z oczu tlumaczac sie zmeczeniem, wzieciem prysznica......zalatwieniem czegos wiecej. Jak wchodzi w drzwi trzeba odrazu do niego podbiec i tulic sie mocno i patrzec jak on sie zachowuje.

Gość kurde jakie metody
wy naprawdę sprawdzacie ilość spermy?!?!

Gość nikita 25
tak, sprawdzam to w specjalnej miarce

Gość może jeszcze jakieś sugestie

Gość po pocałunkach
mój zacząl nagle mnie zupełnie inaczej całowac.. jaka byłam głupia..jak mu to powiedziałam , to zaczął się bronić tym ,ze chyba wolno mu cos zmienić żeby nam było lepiej...a ja uwierzyłam.. i te smsy o dziwnych porach.. i jak chciałam z nim jechać to miał mnostwo wymówek i problemów.. i zaczął wyjeżdżać z ludźmi , z którymi wcześniej nie jeździł- to było jego alibi... odwdzięczyłam się tym samym i było mi lepiej..ha

Gość abcdefghi
moja koleżanka powiedziała, że jej mąż stał się nagle lepszy w łóżku i lepiej potrafi ją zaspokoić. Tak jakby przeszedł jakiś kurs ciała kobiety. No i nie myliła się. Miał "nauczycielkę"

Gość pytam
piszecie tu o spermie. A co, jeżeli facet ciężko pracuje i jest przemęczony? Czy to nie wpływa na jej ilość? Oj, chętnie się dowiem...

Gość zdradzona żona
a ja głupia, mimo tego, że mogłam się diużo wcześniej zorientowac , byłam ślepa. Olsnienia dostałam, gdy tak dziwnie na mnie spojrzał- z takim triumfem. Wtedy załapałam. Dowody same sie znalazły.

Gość pytam
a to spojrzenie to tak po prostu, czy w jakiejś konkretnej sytuacji? :(

Gość po pocałunkach
i taki chodził smutny, przygnębiony.. Wyrzuty sumienia go zżerały... nawet nie imprezował... "biedactwo"

Gość ja poznałam
właśnie po tym w jaki sposób się kochaliśmy, niby tak samo a jednak inaczej. Pom raz pierwszy zdradził mnie kilka lat po ślubie, wtedy też czułam, ale nie miałam dowodów.Powtótrkę miałam po ponad 20 latach małżeństwa, dowody sie znalazły same, a właściwie wszystko zaczęlo sie układać w logiczny ciąg i przyznał się.

wiwat monotonia w łóżku? Kurcze, jak na to nie spojrzeć, jak facet mnie nagle zaskoczy to zacznę go podejrzewać.

Gość pytam
powtarzam pytanko co z tą spermą? A co, jeżeli facet ciężko pracuje i jest przemęczony? Czy to nie wpływa na jej ilość? Oj, chętnie się dowiem...

Gość ja poznalam
do xyzzzz mylisz się właśnie gdy zdradzał robił sie monotonny natomiast zwykle było to z fantazją i dawaniem z siebie wszystkiego, z obu stron.