Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej 25

Dziewica jako żona i matka moich dzieci jedynym słusznym rozwiązaniem

Polecane posty

Gość prawyy
Nie rozumiem jak może komuś nie przeszkadzać, że dziewczynya wczesniej z kimś była. Wyobrażanie sobie ukochanej osoby z kimś innym to udręka , prawie jak zdrada :(

Gość Prawyy takim osobom
potrzebny jest specjalista - psycholog bo to jest chore!

Szczerze mówiąc takie wyobrażenia mnie czasem kręcą :D

Gość nudna ta kafeteria.
jak wam sie chce 💤💤💤

Gość prawyy
Kręcą cię te wyobrażenia, bo nie kochasz. Jakbyś kochał to by ci to przeszkadzało.

Może masz i racjęa może i nie... Ja sie pożegnałem z wizją miłości pomiędzy kobietą a mężczyzną, wyjętą ze stereotypów kulturowych. I powiem Ci, że ja mam większą szansę mieć żonę dziewicę niż Ty :D

Miłość po sam grób jest wizją realną ale w wypadku, gdy jedna z zakochanych osób, pozbawia życia drugą. Przypomniał mi się film: Mąż fryzjerki. Zakochana (szczęśliwie!) kobieta, pewnego dnia wychodzi z domu i popełnia samobójstwo. Po to by nie zaznać rozczarowań. Mozna i tak ale wyżej cenię sobie odwagę i smak doświadczeń, również gorzkich.

Gość superchick
wszyscy faceci są tacy sami, niby każdy chce dziewicę, ale jak przyjdzie co do czego to nikt dziewicy nie chce... Ja mam 20 lat i z nikim jeszcze tego nie robiłam, zawsze myślałam, żeby zachować siebie dla tego jedynego, ale teraz to już piep*** takie teorie...

Gość kirche
ja mysle ze dziewictwo jest czyms szczegolnym chodzi o to ze mam juz 19 lat i jeszce jestem dziewica nie wiem czy to takie normalne ale moze jestem za zimna i jeszcze nie mialam nigdy takiej duzej ochoty na seks. ale jak to moze byc ze facet wymaga od kobiety zeby byla dziewica skoro on wtyka ..... gdzie chce >

Gość karolinusiaaa_09
Ja zachowalam dziewictwo dla meza chociaz zaczelismy wspolzyc przed slubem. On za to mial kilka kobiet przede mna :(

Gość prawiczek i problem
jako prawiczek nie wyobrazam sobie zwiazac sie z dziewczyna, ktora juz z kims spala :o nie mialbym na to nerwow :( poki z zadna sam nie spalem nie zamierzam sobie szukac laski, ktora juz swoje przeszla :D

Gość Jestem piękna i młoda
A oczywiście ten co szuka dziewic udaje prawiczka:O

Gość prawiczek i problem
mi sie wydaje, ze jak facet prawiczkiem nie jest to dziewicy nie szuka. raczej na dziewictwie zalezy tylko prawiczkom

Gość Seneka
Kobiety? Ja uzylbym dosadniejszego okreslenia kynelogicznego... A: Chcialbym za zone dziwice B: Kazdy by chcial, sami chedoza na lewo i prawo, a kobiecie zabronia C: Ilu znasz facetow ktorzy zaczekali? Zalosne kupulatory(licencia poetica;) A: Ale to jest fajne i romantyczne D: Dziewica? E: Prawiczek (okreslenie "obelzywe") A: Nie ja uprawiam seks - obrona przed osmieszeniem (no bo to prawiczek...) F: Nie jestes prawiczkiem - idzi sie p*** Wiec podsumowujac: B, C, D, E, F - nie dziewice(z mocnym akcentem na nie, moze nawet trzycyfrowym). Czepiajace sie faceta tylko dla tego chcialby sie ozenic z dziewica. A jak zrobie post ze lubie rude/muzynki/pryszczate to tez mi sie dobierzecie do tylka? Az tak wam to przeszkadza? Ktos was zmuszal do puszczania sie? Odpierd... sie od chlopaka. Wartosc samca jest wyznaczana przez to jak potrafi rozdysponowac swoje geny, jako ze to kobiety decyduja czy bedzie seks - prawiczek jest synonimem porazki, dziewica nie jest (bo kozystne dla kobiety jest posiadanie jednego-jawnie do kilku-genetycznie partnerow)

Gość Seneka
@superchick "wszyscy faceci są tacy sami, niby każdy chce dziewicę, ale jak przyjdzie co do czego to nikt dziewicy nie chce... Ja mam 20 lat i z nikim jeszcze tego nie robiłam, zawsze myślałam, żeby zachować siebie dla tego jedynego, ale teraz to już piep*** takie teorie..." Bo tu nie chodzi o blone - tylko o zone, taka prawdziwa. A twoje dziewictwo to jest twoj wybor - jesli nie wiesz dlaczego sie powstrzymywalas, to nie widze w tym wiekszego sensu...

Gość Seneka
@ta tradycja wynika tylko "z tego żeby nie poslubić kobiety, która była już w dniu slubu w ciąży z innym, bo wtedy nie było tego jak sprawdzić , a tym bardziej nie można się było rozwieśc...a teraz jaki sens ma ta durnota jesli sa testy DNA i rozwody..." @ta tradycja wynika tylko "myślę też, że w obecnych czasach to faceci, którzy tak pragna dziewicy musza miec jakieś straszne kompleksy (mały wacek itp...) i dlatego tak im zależy żeby laska nie miała doświadczenia z innymi bo wtedy nie ma porównania ( zakładając , że pozostanie wierna...) i mozna wmówic jej wszystko... " Twoja wypowiedz wskazuje ze nie masz zielonego pojecia czym jest malzenstwo. Oswiec mnie prosze - dawno porzadnie sie nie usmialem... Ps. " bo wtedy nie ma porównania" wspolczesne media i internet zadbaly o to zeby kazde dziecko plci dowolnej 10+ lat "mialo porownanie".

Gość Seneka
Najwazniejsze. Ja w zadnym wypadku nie zabraniam nikomu uprawiac seksu, po prostu chce troche przyblokowac te chore naciski przez ktore mlode dziewczyny, prawie dzieci - czuja sie w obowiazku "dac dupy za piwo" na ten przyklad. Zycie ewolucja, ewolucja to konkurencja, logiczne jest ze panie wypowiadajace sie na tym forum szerza poglady dla nich korzystne. To prawie jak finansowa piramida, kobiety uzywaja zycia i nie traca szansy na dobre zamazpojscie tak dlugo - jak dlugo nowe dziewczyny postepuja tak samo. Bo patrzac logicznie, od kiedy strata czagos co moze przedstawiac soba jakokolwiek wartosc jest dobra? Jesli naprawde tego chcesz - smialo, ale ustepowanie pod presja to glupota.

Gość karol 35
najwyzsza pora sie ustatkowac i znalezc kandydatke na zone i tak sobie wydukalem ze musi byc dziewica. mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciwko ze ja mialem juz sporo kobiet na koncie ale kobietom to podobno nie przeszkadza a nawet niby sa zadowolone jak taki towar jak ja przebierajacy w kobietkach chcialby ja za zone moje pytanko znacie jakies portale randkowe gdzie jest szansa poznac dziewice? bo nie wiem gdzie szukac . ps o zdrade sie nie martwie bo nawet jak zdradzi to ja sobie to odbije albo pogonie ja i na kolanach bedzie blagac o wybaczenie. zreszta wiekszosc kobiet zdradza wiec wole zebym przez jakis czas byc tym jedynym niz oklamywanym przy slubie ze wiecej juz nikogo nie bedzie:p mam 2 kumpli ktorych zonki przyprawily rogi obydwie ze mna z tym ze jedna z tego co wiem to miala jeszcze kilku na boku. ps jak jest tu jakas porzadna kobieta to niech sie odezwie. jestem przystojny, mam dobra prace, dom pod miastem takze moge ci zapewnic wygodne zycie i naszym dzieciakom seksu tez sie szybko przy mnie nauczysz bardzo szybko. jedyne co wymagam to zebys byla dziewica analna i oralna tez. w koncu masz byc matka moich dzieci;). ps dla tych co uwazaja ze boje sie porownania moge podeslac do moich bylych no i kochanek;) teraz znow jestem wolny to same sie dopytuja o spotkanie. pozniej podam maila na ktorego zainteresowane kobitki moga wysylac zdjecia i krotki opis osobowisci, zainteressowan. ps musisz umiec gotowac, angielski mile widziany( lubie wczasy zagraniczne).

Gość karol 35
najwyzsza pora sie ustatkowac i znalezc kandydatke na zone i tak sobie wydukalem ze musi byc dziewica. mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciwko ze ja mialem juz sporo kobiet na koncie ale kobietom to podobno nie przeszkadza a nawet niby sa zadowolone jak taki towar jak ja przebierajacy w kobietkach chcialby ja za zone moje pytanko znacie jakies portale randkowe gdzie jest szansa poznac dziewice? bo nie wiem gdzie szukac . ps o zdrade sie nie martwie bo nawet jak zdradzi to ja sobie to odbije albo pogonie ja i na kolanach bedzie blagac o wybaczenie. zreszta wiekszosc kobiet zdradza wiec wole zebym przez jakis czas byc tym jedynym niz oklamywanym przy slubie ze wiecej juz nikogo nie bedzie:p mam 2 kumpli ktorych zonki przyprawily rogi obydwie ze mna z tym ze jedna z tego co wiem to miala jeszcze kilku na boku. ps jak jest tu jakas porzadna kobieta to niech sie odezwie. jestem przystojny, mam dobra prace, dom pod miastem takze moge ci zapewnic wygodne zycie i naszym dzieciakom seksu tez sie szybko przy mnie nauczysz bardzo szybko. jedyne co wymagam to zebys byla dziewica analna i oralna tez. w koncu masz byc matka moich dzieci;). ps dla tych co uwazaja ze boje sie porownania moge podeslac do moich bylych no i kochanek;) teraz znow jestem wolny to same sie dopytuja o spotkanie. pozniej podam maila na ktorego zainteresowane kobitki moga wysylac zdjecia i krotki opis osobowisci, zainteressowan. ps musisz umiec gotowac, angielski mile widziany( lubie wczasy zagraniczne).

Gość annaliesea
up