Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej 25

Dziewica jako żona i matka moich dzieci jedynym słusznym rozwiązaniem

Polecane posty

Gość u-u-u
święta racja :)

Ah tak, oczywiscie... Ucieczka dobra na wszystko :P Wiesz, kobieta tez by byla szczesliwa, jak by jej facet dal jej dowod swojej milosci tzn. czystosci...

Gość u-u-u
zgadzam sie z Toba mrill

Gość to ja Andrzej 25
Jestem prawiczkiem, bo spałem tylko z mężczyznami.

Gość Rotary1
Zaraz się pożygam jak sobie wyobrażę że moja żona mogłayć z kimś. Nigdy z nią o tym nie gdałem.

Aha i kazda kobieta byla by szczesliwa, jak by nie musiala miec do czynienia z takim ciezkim przypadkiem jak ty Andrzeju... Zastanow sie w jakich ty czasach zyjesz... i puknij sie w ten pusta, zakuta pale !!! :P

Gość Jeszcze dziewica
A mojemu facetowi(mojemu przyszłemu mężowi) jest to obojętne czy jestem dziewicą czy nie. I smutno mi z tego powodu, bo myślałam, ze się ucieszy wiedząc, ze to jemu pierwsza się oddam. A jemu to obojetne, dlaczego?:(

Autor powinien się leczyć inaczej w przyszłości zadręczy kobietę pytaniami typu: \"czy aby napewno nikt ciebie nie dotykał przede mną?\" Poważnie idź do lekarza bo nie wiesz ale to jest choroba psychiczna ja mówię poważnie!!!

cholera Andrzej ale z Ciebie EGOISTA!!!! kobieta ma byc dziewica i na ciebie wiernie czekac a Ty juz (za przeproszeniem bo nie lubie tego okreslenia) zamoczyles,tak? czyli Ty bierzesz a nic nie dajeszc w zamian.skoro wymagasz tego od swojej kobiety to sam tez mogles sie powstrzymac z sexem nie chcialabym byc w ciele twojej zony egoista

Gość wiesz co...
jeśli kobieta czeka z sexem aż do ślubu to znaczy że też od swojego przyszłego męża oczekuje "czystości",bo to w końcu będzie ojciec jej dzieci.Czekanie z sexem do ślubu ma sens tylko wtedy jesli czekają 2 osoby,bo po co ta kobieta ma czekać na ciebie skoro ty juz zdazyles sie z kims przespac.A poza tym dziewice w obecnych czasach gdy tak łatwo jest zdobyć doswiadczenie łózkowe też chiałyby spotkać na swej drodze prawiczka dla którego byłyby pierwszymi kobietami.Wiec nie łudz się Andrzejku że zechce cie jakas dziewica skoro sam juz jestes "splamiony" i jescze ci powie ze sie toba brzydzi bo dotykales inne przed nia

Gość ryże to wredne
topików o tym tamacie to już tysiące było, m.innymi Robertoss już o tym skrobał dla podpuchy.Błagam, skończcie już z tym powielaniem i nie zaczynajcie od nowa kolejnych....pleaseeeee

Gość hjureeeee
jeszcze nie słyszałam aby ktoś opowiadał dzieciom o smoim życiu seksualnym. Ile panów miała moja mamusia zanim spotkała Ciebie tatusiu? (: na 100% jesteś prawiczkiem ale nie chcesz się do tego przyznać, dlaczego nie umiesz być dumny z takiego stanu? skoro tak chlubnie wyrażasz się o czystości?

Gość pomyśl może że
nie każda dziewica będzie chiała zużytego męża

heh...i co?czujesz sie lekko pojechany? ze swoja nieczystoscia to lapki z daleka od dziewic.juz jestes splamiony. a co jak dzieci zapytaja\"mamusiu ile tatus mial pan przed toba?\" i wtedy zona nie bedzie chciala nopowiadac.takze nie licz na dziewice.takie Twoj los.za pozno. hehe

co he he he he .... wiadomo, że się zbijałeś, ale krwi ludziom napsułeś... mi tez... bo nie chciałam wierzyc, że są ludzie tak myślący..a raczej \"niemyślący\"...

mrill, on tak myśli, znam takich to sa psychopaci i powinni się leczyć bo zrujnują życie zazdrością nie tylko sobie ale tym paniom, które się z nimi zwiążą.

andrzeju 25 jestes egoistycznym szowinistycznym typkiem ktorego zadna dziewica nie chcialaby przenigdy dotknac nawet kijem. mowie to w imieniu wszystkich dziewic ty niesprawiedliwy gargamelu jestes palantem wiesz........... mozna miec swoje zdanie, ale sa pewne granice. wiesz co mnie najbardziej wqrzylo...? a za razem rozbawilo... napisales ze szanujesz wszystkie czyste kobiety, tzn dziewice. innych nie szanujesz?? hmmmmm......?? i uwierz mi, ze z takimi pogladami to Twoj szacunek dziala w jedna strone bo dziewica nie bedzie szanowac Ciebie jesli bedzie zdawala sobie sprawe z tego, ze moglbys jej nie szanowac gdyby ona jednak wczesniej... oczywiscie sa tez dziewice, ktore \"gardza\" kobietami, ktore zakosztowaly seksu przedmalrzenskiego, ale one, uwierz mi, beda gardzic takze kolesiem, ktory juz wczesniej przelecial jakas panienke. i w ogole to goopoty gadasz...... kobieta ma byc dziewica a facet ma zapewnic pieniadze......... (TWOJE MYSLENIE: i niech sie laska nie czepia ze byly inne przed nia wazne ze sie nia zaopiekuje i dam kase, no chyba ze nie jest dziewica to nie ma czego u mnie szukac.... no w sumie to ma- SEKSU PRZEDMALZENSKIEGO- bo innych planow z nia nie wiaze bo chce sie z nia przespac co oznacza ze nie bedzie juz dziewica....) czlowieku... czy ty w ogole zastanawiasz sie nad tym co piszesz....?? hmmmm....? jestes smieszny i żałosny........... PALANT.......

andrzeju 25 jestes egoistycznym szowinistycznym typkiem ktorego zadna dziewica nie chcialaby przenigdy dotknac nawet kijem. mowie to w imieniu wszystkich dziewic ty niesprawiedliwy gargamelu (nie bede uzywac chamideł na forum ghihihihi) jestes palantem wiesz........... mozna miec swoje zdanie, ale sa pewne granice. wiesz co mnie najbardziej wqrzylo...? a za razem rozbawilo... napisales ze szanujesz wszystkie czyste kobiety, tzn dziewice. innych nie szanujesz?? hmmmmm......?? i uwierz mi, ze z takimi pogladami to Twoj szacunek dziala w jedna strone bo dziewica nie bedzie szanowac Ciebie jesli bedzie zdawala sobie sprawe z tego, ze moglbys jej nie szanowac (bez wzgledu na to jaka ona jest) gdyby ona jednak wczesniej... oczywiscie sa tez dziewice, ktore \"gardza\" kobietami, ktore zakosztowaly seksu przedmalzenskiego, ale one, uwierz mi, beda gardzic takze kolesiem, ktory juz wczesniej przelecial jakas panienke. i w ogole to goopoty gadasz...... kobieta ma byc dziewica a facet ma zapewnic pieniadze......... (TWOJE MYSLENIE: i niech sie laska nie czepia ze byly inne przed nia wazne ze sie nia zaopiekuje i dam kase, no chyba ze nie jest dziewica to nie ma czego u mnie szukac.... no w sumie to ma- SEKSU PRZEDMALZENSKIEGO- bo innych planow z nia nie wiaze bo chce sie z nia przespac co oznacza ze nie bedzie juz dziewica....) czlowieku... czy ty w ogole zastanawiasz sie nad tym co piszesz....?? hmmmm....? jestes smieszny i żałosny........... PALANT.......

Gość zapraszam tylko dziewice
oczywiscie zgadzam sie z autorem ........

Gość zapraszam tylko dziewice
argumenty ???? po co - przeciez ta teoria jest prawdziwa i dla kazdego oczywista

Gość ramirez
masz racje , tylko one sie szanuja i sa czyste , dobry przyklad dla dzieci

Gość zając
W takim razie żona po konsumpcji małżeństwa w noc poślubną rówież staje się nieczysta... I trzeba poszukać nowej.

Gość malamii
Przepraszam bardzo, ale nie rozumiem dlaczego rodzice mieliby opowiadać ,tłumaczyć, wyjasniac dzieciom szczegóły ze swojego zycia seksualnego???? To raczej anormalne.

Gość do ANDRZEJA mała uwaga
kazdy ma swoje własne wyamgania. Jesli chcesz dziewicy to Twoje wyamagnie mi wydaje sie ładne. ALe mimo wszytsko msyle ze nie chodzi tu o dziewictwo czy nie-dziewictwo lecz o to jaka naprawde kobieta jest, o jej duszę. Sa przeciez kobiety ktore zgrywaja cnotlwe bo uwazaja ze to bedzie karta przetargowa zeby przyciagnac faceta. Co nie znaczy ze wczesniej nie uprawialy seksu bez pentracji lub inne rzeczy. Jesli dziewictwo jest trzymane jako cel przetargowy dla proznosci i podbica swojej ceny to nie wiem czy jest do konca wartosciowy. Wazne zeby kobieta byla z mezczyzna w sensie fizycznym z milosci a nie wyrachowania a czy po slubie czy przed to juz kwestia mnie ważna. Zycze wiec Ci dziewicy prawdziwej dusza i cialem

Gość Anetaaaa
nie rozumiem jednego...ciagle mówisz o tym co powiedza nasze dzieci kiedy dowiedza sie o naszych wczesniejszych facetach...Nie wiem jak wy ale ja nigdy nie pytałam sie matki czy była dziewica az do slubu9ani ojca sie nie pytałam czy był prawiczkiem)...mysle ze moje dzieci tez sie o to mnie nie spytaja A jesli nawet to powiem im prawde.Co w tym złego...Gdyby moja matka powiedziała mi teraz ze nie moj ojciec nie był jej pierwszym to wcale nie byłabym na nia zła.Zreszta co mnie to interesuje.A gdyby było odwrotnie(tj byłaby dziewica) to wcale nie byłoby mi ''miło''-jak to powiedziałes.Zastanawiałabym sie wtedy czy teraz tego nie załuje i czy ojciec dotrzymał jej wierności. Przy okazji mam ciotke która opowiadała mi ze chciała zostac dziewica az do slubu...ale gdy matka zapytala sie jej czy juz z nim współzyła a ta odpowiedziała ze jeszcze nie...to matka powiedziała ze jest głupia ze wychodzi za mezczyzne z którym sie jeszcze nie kochała(bo nawet nie wie czy beda do siebie pasowac pod wzgledem seksualnym)

Andrzej 25 - czy jedynym zajeciem, ktore sprawia ci teraz przyjemnosc jest zakladanie tego typu, podpuszczajácych topikow? To juz naprawde na nic wiecej cie nie stac. To co piszesz, (wlasciwie to od czego zaczynasz topik) bylo juz setki razy i dobrze o tym wiesz. Jesli koniecznie zalezy ci na zrobienia dla jaj jakiegos topika - wymysl cos czego jeszcze nie bylo.... bo to tráci juz przesadá i przewagá ilosci nad jakosciá :-/