Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej 25

Dziewica jako żona i matka moich dzieci jedynym słusznym rozwiązaniem

Polecane posty

Żyjemy w takich czasach, ze mało mężczyzn przyznałoby się do tego, że chciałoby mieć za żonę dziewicę. Dlatego jest okazja, aby to tutaj wyrazić. Poprzec tezę, że na matkę naszych dzieci musi być dziewica, czysta i niesplamiona. Nie chodzi tutaj o to, że bronie kobietom seksu. Seks po ślubie, bo naprawdę nie chciałbym mówić o partnerach żony swoim dziecom. Kiedyś na pewno do takich rozmów by doszło. Dziecku miło jest, że jego ojciec i matka czekali na siebie, i nie współżyli z innymi obcymi mu ludźmi. Teraz rozumiecie wyższość dziewictwa w związkach małżeńskich. Są one po prostu bardziej trwałe, zbudowane na prawdzie i czystych sercach. Szanujcie się kobiety!

Gość no taktylko dlaczego
to kobiesty mają być zawsze nietknięte,czyste,a faceci mogą wtykać swoje klejnoty gdzie popadnie i wszystko im wolno.Kobieta gdy nie jest już dziewicą to od razu nazwana jest prawie dziwką.

a ile znasz facetów, którzy czekali z seksem do ślubu????????

Hej. Nie patrz na innych, popatrz na siebie, nie było by ci miło być pierwszą i ostatnią dla swojego partnera? Co powiesz swoim dzieciom? Jaka jest twoja seksualna przeszłość? Kim byli ci mężczyni? Nie chciałbym aby moja żona musiała odpowiadać na takie pytania. Dlatego cenie czyste kobiety, znaczy się dziewice!

Gość dziewczyna 18
do autora tpoicu, czy jestes z kims w zwiazku?

Nie nie jestem prawiczkiem. Ale chciałbym aby moja żona była dziewcią, w końcu ma być matką moich dzieci, ma rodzić mojego potomka. Nie wyobrażam sobie inaczej.

Gość dziewczyna 18
"Dziecku miło jest, że jego ojciec i matka czekali na siebie, i nie współżyli z innymi obcymi mu ludźmi." nie jestes prawiczkiem wiec twoja teoria juz przegrala na starcie. nie wymagaj od kogos czegos takiego, czego Ty sam dac nie mozesz. proste.

Gość hahaha i to właśnie jest ten
absurd,faceci chcieli by dziewice,ale nie wymagajmy żeby oni byli prawiczkami!bo przecież to niedorzeczne.Ona będzie rodzić twegopotomka,ale ty z nią jego stworzysz,a może ona nie chce byś był używany??

ona ma być dziewicą, a Ty nie musisz być prawiczkiem, tak? Pieprzyć Twoją teorię. Jesli Ty na nią nie czekałeś, to po co ona mna czekac na Ciebie?? Ona będzie matką Twoich dzieci, a Ty bedziesz do cholery ojcem. I co? Bez różnicy komu w.......? Tak? Ty to niby nie masz przeszłości? Super... uwielbiam takich \"inteligentnych\" facetów...

Bądź co bądź w tradycji jest aby dziewczyna pozostało dziewcą do ślubu. I nie wierzę aby żadnemu mężczyznie takie coś się nie podobało. Wiadomym jest że matka z dzieckiem ma bliższy kontakt, karmi go piersią, śpiewa mu do łózka, matka wiec powinna być czysta jak łza. Chłop za dawnych czasów szedł na polowania, zapładniał coraz większą ilośc kobiet i umierał. Ale kobiety zawsze wychowywały zajomowały się domem. Szanujmy tradycje!

Ale ty masz spłodzic tego potomka. Tez powinieneś być niesplamiony i czysty. Co Twoja przyszła żona ma powiedzieć twoim przyszłym dzieciom o twoich byłych partnerkach. Kiedyś na pewno do takich rozmów dojdzie. Dziecku miło jest, że jego ojciec i matka czekali na siebie i nie współżyli z innymi obcymi mu ludźmi. Teraz gdy ty nie jesteś juz czysty czy twoje przyszłe małżeństwo będzie trwałe, zbudowane na prawdzie i czystych sercach? Co powiesz swoim dzieciom? Ty juz niestety nie nadajesz sie na męża - jesteś po prostu wybrakowany

Gość dziewczyna 18
". Nie patrz na innych, popatrz na siebie" Rwoniez Twoje sloa( tzn autora). ja po prostu nie rozumiem tego dlaczego takie wlasnie jest przekonanie, ze dziewica na matke moich dzieci, ale do seksu to 10, 15 lasek przed nia. sluchaj stary, wymagasz od 2 osoby czystosci to sam ja zachowaj. chcesz miec dzieiwce, wiec sam mogles czekac z seksem az do slubu( nie poczekales, bo prwiczkiem nie jestes). powiedzmy, teoretycznie, ze miales dotychczas tylko 1 partnerke seksulana ( nie obchodzi mnie czy bylo ich wiecej, wazne ze byla jakas 1). poszedles z nia do lozka, straciles dziewictwo. a wczesnije pisales ze ludzie powinni czekac z seksem az do slubu. wiec dlaczegop Ty to zrbiles przed slubem???? nie rozumiem. podkresle jeszcze raz, nie wymagaj od 2 osoby czegos czego Ty sam nie posiadasz!!!!! jesli tak robisz to jestes egosita!!!

ciesz się, że jestem daleko, bo byś dostał takiego kopniaka w odpowiednie miejsce, że byś nie miał już czym zapładniać i tradycja by sie urwała....przynajmniej dla Ciebie...

no taktylko dlaczego -> Masz swieta racje... Kobieta jak spala z wieloma to dziwka, a faceta nazywa sie dumnie zdobywca. Andrzej 25 -> A co powiesz swoim dzieciom ? Jaka byla twoja przeszlosc seksualna ? Kim byly te kobiety ? Chyba nie chcial bys odpowiadac na takie pytania ? Jestes smieszny...

Gość dziewczyna 18
jesli chodzi o kmnie to jestem dziewica. i raczej nie zostane z nia do slubu bo z moim obecnycm chlopakiem( z ktorym mysle o przyszlosci) sie nie da, oboje mamy bardzo wielkie temparamenty. ale nie o tym mialo byc. jesli bedzie tak ze nie bede dzieica do slubu i facetowi to sie nie spodoba, ze niby nie jestem czysta i t p to niech spada. nie uwierze w to, ze facet., ze kady facet popierajacy idee ze kobieta, matka dzieci musi byc dziwica, przed slubem nie mial innych partnerek seksualnych.

Gość takich tematów było
tysiące.. nudne jak flaki z olejem i tylko człowiek sie wku... jak prowadzić dialog z kimś o umysłowości naleśnika? dziewica jako żona? nie, dziękuję. kwestia czasu gdy zacznie sobie wyobrażać jak to jest z innymi i ile straciła. wybieram puszczalskie. wiedzą w łóżku co robią:))))

Gość Wariant Mix
CYTAT 18 latki "nie uwierze w to, ze facet., ze kady facet popierajacy idee ze kobieta, matka dzieci musi byc dziwica, przed slubem nie mial innych partnerek seksualnych." Co W TAKIM RAZIE Z PRAWICZKAMI CZEKAJĄCYMI NA DZIEWICE?

nie przeczytałam wypowiedzi pozostałych osob, ale czy nie jesteś trochę szowinistyczny ?? kobieta musi, facet oczywiście nie ? prawda ? aha.... liczę, że odpowiesz... (?)

Andrzeju, ty nieczysty, splamiony facecie :P -> A co bedzie, jesli po nocy poslubnej stwierdzisz, ze to nie to... ze do siebie nie pasujecie pod wzgledem seksualnym ?

więc jaka w tym sprawiedliwość ? nie ma sprawiedliwości, skoro od kobiety wymagasz, a od Ciebie wymagać tego już nie można jesteś przegrany... szczerze mówiąc żal mi takich ludzi muszą mieć masę kompleksów...

która ma normalnego faceta? Bo ja trafiam albo na szowinistów, albo na rozmemłanych romatyków-domatorów. Już mi sie chce rzygac... jak mam poznac kolejnego faceta... W myślach mam jedno: która kategoria?

Gość dziewczyna 18
Wariant Mix moim zdaniem to sa wyjatki, a nawet jesli nie, to taki ktos nie obnosi sie ze swoimi oczekiwaniami w sposob taki jaki prezentuje to autor topicu.fakt, zle ujelam swoja wczesniejsza wypowiedz.

Achhhhhhhhh. Chętnie bym z wami podyskutował, ale musze wyjść już z pracy. Więc na razie. Do jutra, jak bedę mógł. Ale popatrzcie na historie, kobieta była szczęśliwa jak mogła dać mężycznie dowód miłości tzn czytsość. Facet teraz daje dach nad głową i opiekę. No i pieniądze. To jest sprawiedliwe.

Gość u-u-u
prymityw. Aby twoja teoria trzymala sie kupy to musi byc sprzezenie zwrotne a tego niestety nie ma. Spadaj :O

Gość dziewczyna 18
hahahah glupi jestes i tyle. kobieta dziwica-spoko, jesli ktos tego oczekuje od partnerki , ale w zamian musi moc zaoferowac to samo. kasa, dom,? w dzisiejszych czasach kobieta sama moze sobie to zalatwic. dziewictwo za dzieiwctwo. innej mozliwosci nie widze

Andrzej... facet teraz daje dach nad głową i pieniądze??? Może kiedys tak było... Teraz często bywa, że ona pracuje, a on pasożytuje..O!

Gość FeministkaMowimyStop
Andrzej dobrze gadasz, polejcie mu