Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska21

mój facet to debil!!!!!poradzcie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pytka
zrob smutna minke i powiedz ze ci przykro... ;)

Gość Środa
Trochę zrozumienia i tolerancji dla potrzeb i zainteresowań innych... Inaczej daleko nie zajdziesz... Też znajdź sobie jakieś zajęcie. Pozdrawiam, żegnam i wyrazy współczucia dla faceta :) (Matko, co mi do głowy przyszło, żeby się na tym śmietniku wypowiadać :D )

I co Kaśka wrocił jak było ?? A jak nie to jak wroci załóż szybo buciory, kurtke i powiedz ze za godzine wracasz bo kosmetyczka włąsnei dzwoniła że sie zwolniło miejsce i lecisz na maniciur ;)

Kaska21, bycie z kimś TO NIE JEST POSIADANIE GO NA WYŁĄCZNĄ WŁASNOŚĆ, zastanów się, ale jestem pewien, że i tak tego nie rozumiesz... Smutne to, i nie wróżę Wam żadnej przyszłości. Gdybyś go kochała, a nie poczuwała się do wyłączności na jego wolny od pracy i nauki czas, to pewnie poszłabyś z nim tyko po to by być tuż koło niego, ale Ty wolisz ogłosić całemu światu jakiego to właśnie \"debila\" sobie na przyjaciela wybrałaś. Współczuję:(...

Gość ten sam problemD
Kasiu nie masz czym sie przejmować ja mialam ten sam problem ale zaczelam myslec tokiem faceta... sama zaczelam gdzies wychdzic.. nawet na imprezy, wiec ostatnio stwierdzil ze juz rozumie jak wczesniej sie czulam:D a ja odkrylam ze nie musze siedziec w domu i czekac na mojego faceta :D znalazlam nowy talent w sobie :D i chodze na tance:D a chlopak wie juz ze czasami warto przelozyc spotkanie i troche sie poswiecic zeby byc ze soba szczesliwi :D

Gość mowie ci
zuc go!

Gość _ona
jak mój facet by grał w klubie i lubił to, naniosłabym godziny jego grania na domowy grafik i byłyby dla mnie święte :) niech ma, co lubi i to cos bardzo sensownego, bo jakby chodził zabawiac sie z innymi, to ozumiałabym cię, ale tak to ni w ząb.............bo czemu nie ma byc szczęsliwy i dbac o jakosc swego zycia..........ty też zadbaj o swoje, a poza tym chwal go i wspieraj, bedzie kochał cię bardziej :)

Następnym razem ogłusz go,zwiąż i każ oglądać seriale dla \"myślących inaczej\" przez cały dzień tak jak to robią inni pantoflowi \"prawie mężczyżni\" ! :o:o:o

Gość Dziwie się mu ...
że jest z dziewczyna, która rzuca miesem jak szewc, u mnie nie mialabys żadnych szans. PS A czy on nie moze robic to co lubi ? Nie jestes pępkiem świata dziewczyno.