Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1979

****ROCZNIK 1979**** ZAPRASZAMY

Polecane posty

Gość laleczka z saskiej porcelany
ja jestem z 15 04 79

heloł;) można? jestem z marca (to chyba już trzecia marcówka tutaj?), męża brak, dzieci też, zegar kiedyś tykał, ale został siłą zatrzymany:D mężczyzna jest, mieszkam z rodzicami, mam czarnego kota i rude włosy, a mój M. ma rudego kociaka, zupełnie, jak juleczka26:) aha, jeszcze praca: fajna, ale oczywiście;) słabo płatna. dwa licencjaty na koncie, żadnego mgr. aha... ostatnio jestem nawet zadowolona ze swojego życia... a Wy?

Gość Kiniia
HEJ, ja ostatnio miałam takiego mega doła, że po prostu całe dnie leżałam w łóżku, normalnie nic mi się nie chciało, ale teraz juz jest lepiej, to chyba wszystko przez tą okropną pogode i przemęczenie w pracy teraz wszyscy szaleją wszystko ma być na już ufff dobrze że święta tuż, tuż odpoczne troszkę:)

Gość mikulinda
hejka. Niedawno mialam urodzinki, a mianowicie 11.12. Mam synka 8-m-cy Igorka i mezucha,ktory mi tu wlasnie podpowiada zza plecow co mam pisac. Ogolnie jest ok,moze troche inaczej wyobrazalam sobie moja droge zawodowa(siedze w domu i pichce obiadki), ale na razie tak musi byc!

Gość Kiniia
nadal pustka..:(

Gość juygjiguizxchu
9 luty 79

Gość lilka79
a ja 20 września, dzieci i mezow zero praca i mieszkanie jest wolalabym dwa pierwsze:( Ogolnie smutno...

Gość * ewa *
1979 12 24

Cześć dziewczyny! Ja mam urodzinki 12.01 i własnie szukam nowych przepisów, co mam przygotować. Zawsze mam dwudniowa imprezę. Której smutno, to niech pisze na gg do mnie, bo sobie chętnie z kimś pogadam. 7261914

Gość Kiniia
HEj kochani widze lekkie ozywienie topicu, fajnie.Ja troszke sie rozchorowałam i spędzam czas w łózeczku, dzis troszke lepiej sie czuje i postanowiłam pobuszowac:) pozdrawiam i życze zdrówka:P

Gość Rozia
A ja w nowym roku mam zamiar zacząć nową pracę ciekawe co z tego wyjdzie :p

Gość Rozia
jednak nie będzie nowej pracy, wszystko się pochrzaniło, w lutym daję nogę ;)

witam :) 11.12.1979-od ponad 5 miesiecy mezatka, dobra praca, mieszkanie, narazie bez dzieci, koncze kolejne studia ;)

Gość A ja 08.10.1979
A ja 08.10.1979

Gość Zlota Rybka
01.08.1979

Witam, widze ze zaniedbany cos ten topik. :) 24 maj 1979

Gość roczynka
hej ur 02.09. mam meza dzieci brak bracy tez i to moje najwieksze zmartwienie. a tak wogule to cos ten topik mało aktywny co to ten rocznik jakis niemrawy?

Gość eveline7929
HEJJJJ 18 GRUDZIEN 1979 :))) JESTEM Z WAMI A ZA MNA 6 LAT SKOPANEGO MALZENSTWA, ALE ZA TO SUPER UDANA CORCIA, DOBRA PRACA, OBECNIE JESTEM NA ETAPIE POSZUKIWANIA MEZCZYZNY IDEALNEGO PS IDEALNY JEST W LOZKU ALE RESZTA JESZCZE NIE WSPOLGRA TAK JAKBY POWINNA ALE JESTEM DOBREJ MYSLI :)))