Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 kupilam to "lekarstwo" mojemu ch艂opakowi 3 tyg temu..... kosztuje to ok36z艂 i NIC nie dzia艂a!!!!!!! po co rzucac kase w bloto? nie traccie na to czasu! teraz probuje rzucic palenie tylko dzieki mnie i silnej woli... moze sie tym razem uda? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 bierze sie to przez miesiac: pierwsze 5 dni po 7 tabletek, potem mniej: wg instrukcji... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Masz racje ja tez nie wierze w zadne tabletki.To wszystko zalezy od naszej silnej woli.Jesli naprawde chcemy,bardzo chcemy to nam sie to uda:)Jestem z wszystkimi,ktorzy chc膮 sie wyzwolic od peta.Pozdrawiam.:):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 w paczce jest 100 nic nie dajacych tabletek... nom moze na niektorych dzialaja, na mojego chlopaka niestety nie... w 5. dzie艅 nie mozna juz zapalic ani jednej fajki... wg instrukcji... atu akurat potrzebna jest silna wola.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 niby biorezonans jest dobry... nie wiem... niestety nie mialam okazji przyjzec sie tej metodzie blizej... jednak wg mnie jesli nie ma silnej woli i samozaparcia to nic nie osiagniecie!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 wg mnie najlepsze co mo偶e byc na palenie to...... wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! miec kogo艣 ukochanego przy boku.......... i rzucac palenie tylko po to, 偶eby w oczach ukochanej osoby widziec rado艣膰 i szczescie..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 rzuci膰 palenie"dla kogo艣 kochanego" jest o wiele latwiej!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Co zrobic jak ukochana osoba jest daleko???:)Wiem,ze gdybysmy mieszkali razem to uda艂oby nam sie rzucic palenie.Ja juz zacze艂am z tym walczyc sama,choc nie powiem jest bardzo ciezko.Duzo daje mi rozmowa na necie:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 tabex.... ty nie palisz?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 ja nie pale... jestem w trakcie pomocy mojemu ch艂opakowi... kupilam mu te tabletki ale nic nie dawaly... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 ... teraz nie bali bez nich... juz 4 dzie艅:))))))))))!!!!!!! jestem z niego strasznie dumna!!!!!!!1 wiem ze robi to dla mnie:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 ja mojego chlopaka widze tylko 2 razy w tyg Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tabex........ Napisano Sierpie艅 19, 2006 nie mieszkamy razem... ale jak sie chce rzucic palenie to dasz rade!!!!! mimo ze dziela was km!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 dziel膮 nas i to spore ponad 300km:)Ja sie nie poddam,musze rzucic to swinstwo:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 ja z uporem maniaka twierdze, ze tabex pomaga i nie jestem wyjatkiem...ale jesli kto艣 oczekuje, ze tabletki za艂atwia sprawe bez udzia艂u cz艂owieka to sie myli. Radz臋 poczyta膰 wi臋cej o tabexie - to jest lek o specyficznym dzia艂aniu, a nie cukiereczki... NINA RYCZY - spokojnie...trzymam kciuki mocno... Pozdrawiam wszystkich ....ojjjjj ale mi dzisiaj ci臋zko - a m贸wi艂am ? Wr贸g nie 艣pi... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 s艂oneczkooo:)pamietaj,ze jestem z toba.Nie ma jak wsparcie:)Tez co chwile mam napady g艂odu,ale zaraz probuje zaj膮膰 sie czyms,aby nie myslec.Dopiero 2 dzien bez papierosa.Chcia艂abym juz moc napisac nie pale juz miesiac:)Pozdrawiam,zycze wytrwa艂osci wszystkim:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Witam :-D Widz臋, 偶e jest nas coraz wiecej :-) Nina--> nie przejmuj sie tym jednym zapalonym, chyba musia艂as go zapali膰, 偶eby doj艣膰 do wniosku, 偶e chcesz rzuci膰. troch臋 to mas艂o ma艣lane- ale wa偶ny sens :-P Czuj臋 tu na topiku ci臋偶ka walke, si艂臋 uporu i wyci膮gniete dzia艂a!!!!!!! Pet nie daje za wygrana, jak sie go tak nagle rzuca- to jak zaborczy kochanek :-P Ale dacie rad臋!!! Czytajcie, czytajcie i jeszcze raz czytajcie ten topik. Ja pali艂am lat 20 (ponad), z tym topikiem rzuci艂am. teraz sobie przypomnia艂am, 偶e ostatniego papierosa wypali艂am 5 listopada- i niech tak zostanie!!!! Powiedzia艂am KONIEC i tak sie zawzi臋艂am, 偶e zosta艂o do dzi艣. Ale by艂o ci臋偶ko- ale zyje i jestem dowodem (偶ywym :-) ) na to, 偶e mozna rzucic!! Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!! jest tu bardzo pachn膮co........i 艂adnie....Pa!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 no ja tez z 20 letnim stazem palenia jestem...od 8 czerwca nie pal臋- przyby艂o mi pare kilo i teraz walcze z petami i z ...t艂uszczem - fuuujjjjjjj . Ale uparte stworzenie jestem i na razie si臋 nie poddaj臋 ps. pewien kolega twierdzi, ze pon臋tna si臋 robi臋...hehe Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kobieta33 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Nie chc臋 demonizowa膰, ale dla mnie tabex, to rewelacja. Ju偶 trzeciego dnia zapali艂am tylko jednego i na zapaleniu sie sko艅czy艂o. Po dwuch machach zgasi艂am, nie da艂o pali膰. Czwartego dnia ju偶 nic. Dzi艣 jest 9-ty dzie艅. Nie mam g艂odu nikotynowego, nie mam nerw贸w. Czuj臋 si臋 jakbym nigdy nie pali艂a. Najlepsze jest to, 偶e wog贸le nie bywam g艂odna i ca艂y dzie艅 mog艂abym prze偶y膰 na porannej kawie. Mo偶e uda si臋 nie przyty膰 ? To zapewne efekt wydzielania si臋 sporej ilo艣ci adrenaliny podczas ich za偶ywania. Og贸lnie czuj臋 si臋 艣wietnie. P艂uca tylko troch臋 bol膮, ale to pono膰 dlatego, 偶e ju偶 zaczynaj膮 si臋 oczyszcza膰. W tabexie musi co艣 jednak by膰. Bez niego nie da艂abym rady. Jestem tego pewna, bo wcze艣niej 40 minut bez faji nie wytrzymywa艂am. Pozdrawiam i trzymam kciuki. :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 *Aneczka* Napisano Sierpie艅 19, 2006 Witam wszystkich, dawno mnie tu nie by艂o, ale to nie znaczy, 偶e si臋 za艂ama艂am, cho膰 by艂o blisko, nie pal臋 ju偶 prawie 3 tygodnie. Musz臋 powiedzie膰, 偶e jest mi teraz bardzo ci臋偶ko, wszystkie problemy si臋 nagromadzi艂y, jak na z艂o艣膰, m贸j ukochany zwierzak jest bardzo chory :( Ju偶 kilka razy lecia艂am po fajki, i boj臋 si臋, 偶e nast臋pnym razem nie opami臋tam si臋 w por臋 :( Za to nie mog臋 powstrzyma膰 podjadania i boj臋 si臋, 偶e nied艂ugo b臋d臋 wygl膮da膰 jak monstrum, co mnie wp臋dza w jeszcze wi臋ksz膮 deprech臋 :( Przepraszam, 偶e tak zrz臋dz臋 podczas gdy Wam tak dobrze idzie, mo偶e poczekam z nast臋pnym wpisem jak ju偶 b臋dzie lepiej... Trzymajcie si臋 wszyscy ciep艂o :* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Sierpie艅 19, 2006 Witam Jak milo jest tu by膰 razem z Wami :D Pozdrawiam serdecznie weteran贸w: cosmic, ika370,jovik :D :D :D A szczeg贸lnie pozdrawiam Wszystkich poczadkujacych, kt贸rzy maja najgorsze dni do przej艣cia na druga stron臋 Aneczka, mordtka, gembka, Nina Ryczy ,Wiewioreczka33 Kobieta33, S艂oneczko, trzymam za Was Wszystkich kciuki i 偶eby Wszystkim si臋 uda艂o zwyci臋偶y膰 艣mierdziela .呕ycz臋 mi艂ego dnia BP :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Aneczka - kobieto , jak by nam by艂o weso艂o to by艣my tu nie zaglada艂y/ li Wszystkich nas bez wyj膮tku na odwyku deprecha nokautuje...ale cz艂owiek to taka bestia silna, ze si臋 szybko podnosi...heh... ale jestem madra - dzisiaj sama kryzys mam...faja wielkosci stuletniego d臋bu mi w g艂owie klinem stane艂a i za nic wyjsc nie chce..ci臋zko !!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 zlosliwcze jaki ty kochany jestes..........ja si臋 boje ze zmarnuj臋 te dwa d艂ugie miesiace straszliwej walki !!!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 JAk tu gwarno dzisiaj:) Witam wszystkich :) S艂oneczko ----> jaki 艂adny nick:) mam co艣 dla Ciebie,wprawdzie to nie jest mojego autorstwa ,ale my艣l臋,偶e Jovik mi to wybaczy wklejam Ci jej zapis:WYPOWIED殴 JOVIK Z Dn22.07 Etapy- tak nazwa艂am swoje odczucia przy rzucaniu palenia i pogrupowa艂am je sobie na etapy; 1) rzucanie- niepalenie przez pierwszy dzie艅, pr贸by ciagni臋cia tego do dnia nast臋pnego 2) niepalenie przez 2-3 dni (pr贸ba, czy jeszcze 偶yje, bo nie pal臋). zadowolenie z niepalenia. 3) Etap \"podjudzania\" przez nikotyne- pr贸ba si艂: kto zwyci臋偶y- pet czy ja? Dla mnie najgorszy etap- por贸wna艂am go do 2 minut przed porodem- b贸l nie do zniesienia. Na tym etapie nast臋puje prawda o samym sobie- pr贸ba charakteru. I Nobla dla tych co go przebrneli. ten stan trwa bez prezerwy nawet 2-3 dni. 膭偶 mnie skreca艂o. Ale przesz艂o- na szcz臋艣cie. 4) Niepalenie- bo sie zwyci臋偶y艂o- jest sie niepokonanym. sama satysfakcja....przesz艂am to najgorsze i jestem z siebie dumna!!!! Nie ma kaca moralnego, 偶e sie zn贸w \"poleg艂o\". Ale i w tym etapie sa chwile s艂abosci- ale zahartowani 3 etapem ju偶 przechodzimy je lzej. Chwile myslenia o pecie sa juz godzinne, minutowe i juz zastepujemy je innymi myslami i 偶yjemy bez peta. Ja jestem na 4 etepie. Jak cos jeszcze zaobserwuje- opisze to. Koniec cytatu :) mysl臋,偶e przechodzisz 3 etap Wytrzymaj a p贸藕niej [bujam w oblokach] naprawd臋 warto troch臋 si臋 pomeczy膰!!! Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz:Wiewi贸reczka,Aneczka,Nina Ryczy,S艂oneczkooo,mordtka,gembka i wszystkich,wszystkich :) Z艂osliwcu---> cudna pogoda dzisiaj:) przesy艂am Ci cmoka w lewy policzek ;) Jovik---> potrzebuj膮 Ci臋 tutaj bardzo,bardzo. Wpadnij i huknij basem na nasz膮 gromadk臋 :) Cosmic----> znowu zamilk艂a艣:) Dociass--> te偶 mo偶e cze艣ciej zagl膮dniesz :D Dorottka--> Wraca膰 mi tutaj:> No to pa:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Witam ponownie! Jak to mi艂o,ze trzymamy sie razem:)Musz臋 przyznac,ze mi to bardzo pomaga.Gdybym mog艂a to siedzia艂abym na necie24h na dobe.Na razie idzie mi super,choc mam chwilwe napady g艂odu(nie jest zle!!!)Rano jak wsta艂am czu艂am jeszcze w mieszkaniu dym papierosowy.Postanowi艂am pomyc okna i poprac firanki.Teraz jest super,w mieszkaniu 艂adnie pachnie.Powyrzuca艂am zapalniczki,schowa艂am popielniczki.:)Przede wszystkim nie siadam w miejscu,w ktorym zawsze pali艂am papierosa.Od poniedzia艂ku do pracy,to bedzie dla mnie udreka,nie wiem czy dam rade przebywac wsrod palacych:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 ika 370...ja jestem pewna, ze Jovik Ci wybaczy...dzi臋ki Ci dobra kobieto. Poczyta艂am Was sobie od pierwszej stronki i bez wachania przenios艂am si臋 tutaj z innego forum. Zgadzam si臋 przechodze 3 etap...jest ohydnie, wstr臋tnie , zle... za moment b臋dzie cudownie, b艂ogo itp. przechodze ze skrajnosci w skrajnosc mniej wi臋cej co dwie godziny...no moze rzadziej, ale chce to juz miec za soba... Wytrzymam !!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 wiewi贸reczka33 ---> ja te偶 bra艂am tabex i uwa偶am,偶e jest rewelacyjny!!! bez niego nie poradzi艂abym sobie. Wystarczy艂o p贸l opakowania i jestem wolna :) Pali艂am ponad 20 lat!!!! Spr贸buj przecie偶 to nie kosztuje majatku:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 s艂oneczkooo --> ja wiem,偶e wytrzymasz bo przecie偶 jeste艣 WIELKA!!!! Z ca艂ej si艂y zaciskam kciuki za Wasz膮 wytrwa艂os膰:) Pozdrawiam:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 19, 2006 ika370///poczekam do poniedzia艂ku!!!jesli naprawde bedzie tragicznie to po pracy kupie sobie tabex!zauwazy艂am,ze dzien bez papierosa jest d艂uzszy,czas leci bardzo powoli:)Damy rade!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nina Ryczy 0 Napisano Sierpie艅 19, 2006 Witajcie Amazonki i Amazonku (Z艂o艣liwiec -to o Tobie).Najpierw uwaga do tych , kt贸rzy chc膮 aby ich najbli偶si rzucili palenie,tzn. ch艂opak itd. Wiem to po sobie,ze rzuci膰 faje mo偶e tylko dla siebie. Mnie wielokrotnie proszono o zerwanie z tym 艣wi艅stwem,ju偶 szkoda mi by艂o brata , rodzic贸w. Obiecywa艂am ,ze ju偶 nigy wi臋cej ale dop贸ki nie dojrza艂a we mnie gotowo艣膰 do rzucenie faj ,wszystko by艂o na nic. Tylko jak mnie nie widzieli , popala艂am.Czasem wytrzymywa艂am ze 2 dni ale jak tylko by艂am sama to pali艂am. a oni tylko za艂amywali r臋ce.Teraz przerabiam to z w艂a艣ny menem.Wiem,ze ten cymba艂 (sorry,ale ju偶 nie mam do niego si艂y!) musi sam powiedzie膰 STOP. Kr贸tko m贸wi膮c!Ka偶y rzuca palenie WY艁膭CZNIE dla siebie! Ciesz臋 si臋,ze tutaj taki ruch. Prosz臋 tych, kt贸rzy si臋 pojawiaj膮 jako \"nowi\",trwali dzielnie na naszym topiku. Tutaj warto m贸wi膰 o swoich s艂obo艣ciach.Niestety, rozgrywa si臋 tutaj straszna walka ale .....jakie mocne charaktery si臋 rodz膮. Jestem dumna,偶e Was odkry艂am , rozmowy z Wami to prawdziwa przyjemno艣膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach