Gość zlosliwiec Napisano Wrzesień 25, 2006 dr. madry i tam ??? Byłeś taki mądry –wielka szkoda ze nie możemy się spotkać zmień topik docencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 złosliwcu----> cały czas jestem z Wami duchem i sercem,ale teraz najwazniejsze jest zdrowie mojej mamy. Do dwóch tygodni będą wyniki i dlatego jest mi tak ciężko:( jednak gdy pomyślę,że tam gdzieś jest ktoś kto mi pomógł rzucić ten wredny nałóg to odkładam grzecznie peta na bok. Więc jeżeli będą Cię piekły uszy to znaczy,że myślę o Tobie i walczę z całych sił!!! Jovik---> czekam na Ciebie!!! Słoneczko pozdrawiam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 Dr mary zapomniał dodac, ze miliony na świecie kupuja fajki za ostatnie pieniadze, a ich biedne dzieci przymierają głodem...hmmm Vojtass---> a spróbuj tylko zapalic !!!!!...zapomniałam dodac, ze palenie wpływa niekorzystnie na układ krazenia co dla mezczyzny zwłaszcza jest baaaaaardzo fatalne w skutkach...hehehe Dr madry Ciebie się to tez tyczy hahahahaha...powodzenia w podbojach..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mraumrau 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 Od 22 lat palę. I po prostu ... nie wiem, no nie wiem, czy od jutra uda się. Znalazłam ten topik. Może dlatego jednak powiedzie się postanowienie... Już nie mówię o zdrowiu, ale moje poczucie wolności jest kompletnie podeptane. Kompletnie... Hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 Mraumrau----> Wolnośc nie ma prawa byc podeptana!!!!! Nadszedł odpowiedni moment, zeby zmienić swoje zycie i zrób to...bo jak nie Ty to kto????? Zostań z nami, nie będziesz sama w walce...pomozemy Ci...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Wrzesień 26, 2006 9 dzień walki jest trudno, ale walczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Zuzka33-->Ty nie palisz nie dlatego,że Ci nie wolno,ale dlatego,że palić NIE MUSISZ.Tylko ludzie tkwiący w szponach nałogu MUSZĄ palić!Ty NIE MUSISZ!Jesteś WOLNA!I to jest cudowne. Gratuluję wszystkim wytrwałym i pozdrawiam serdecznie życząc nieustającej motywacji wszystkim \"nowym\". U mnie,6 października minie 11 m-cy bez papierosa.Powiem szczerze,że nawet nie wiem kiedy to przeleciało...Oby kolejnych 11 lat przede mną bez papierosa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Wrzesień 26, 2006 6 października jeśli wytrzymam będzie 50 dni wtedy cośik fajnego sobie kupię tymczasem każda chwila bez śmierdziela to moje zwycięstwo pozdrawiam walczmy razem dla nas dla naszych dzieci i rodzin WYGRAMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Jasne, że wygramy :D :D :D Pozdrawiam wszystkich pachnących !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Wrzesień 26, 2006 jestem pod wrazeniem tego co sie dzieje na topiku.Ruch tu strasznie milutki !!! Tak trzymac kochani, nie palmy dalej. Pozdrowionka dla wszystkich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Kochani jutro sa pierwsze urodziny NASZEGO topiku:D!!! Pozdrawiam Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 jeste z was wszystkich dumna: palaczy, ktorzy rzucili to świństwo..... a najbardziej z mojego misia ktory rzucil palenie dla mnie, dowod- jedo Milosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Fiona kochana----> szamapana chłodze już na tą okazję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Wrzesień 26, 2006 u mnie tez juz szampan w lodowce !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 No to szykujcie sie kochani moi...jutro popijawka hehehehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Chlodzcie, dziewczynki, chlodzcie :D, jutro bedziemy strzelac korkami:D!!! Ja skombinuje tort z jedna swieczka:D! Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Taaaa popijawa, ale bez fajek:P!!! Wpadniemy z jednego nalogu w drugi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Fiona jutro jesteś honorowym gościem na imprezce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 a ja się załapię na imprezę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Tylko prosze bez zadnych wznioslych przemowien:p, bo szybko sie wzruszam:D, czy mam juz szykowac chustczki na te okazje :D?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 No ba Ika*, jeszcze pytasz, pewnie, ze tak :D!! Jest tylko jeden warunek, nie bedzie mozna dymic:D! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Fiono Kochana---> u mnie już prawie pięć miesięcy BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 I tak trzymac Ika*!!! Badz dzielna! Musze jednak przyznac, ze pomimo tego, ze nie pale juz rok nadal nachodzi mnie czasami chec zapalenia. Wydaje mi sie, ze tak bedzie juz zawsze. To chyba tak jak z alkoholikiem. Nawet jesli juz nie pije i tak do konca zycia bedzie musial sie pilnowac:(. To smutne, ale tak jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Oj kochane ale jutro bedzie się działo !!!!!! :P Złośliwcze drogi---> z tyloma naraz pachnącymi dziewczynami to Ty chyba jeszcze nie imprezowałes co?????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Fiono--> Bogu niech będą dzięki za Złosliwca i Jovik. Gdyby nie oni to chyba bymnie dała rady. Oni są cudowni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Wrzesień 26, 2006 Fajnie, że tu do was trafiłem razem walczy sie łatwiej WYGRAMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Wrzesień 26, 2006 powaznie , nie palimy jutro??? :( to szykuje drugiego martini - asti , bo mam mocna glowe jak nie pale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Kinia, a co to za minka??? Czyzbys nie byla pewna tego, ze bardzo chcesz rzucic??? Tylko nie przeginaj z tym piciem, bo bedziemy zakladac topik: \"Rzucilam alkohol, pomocy!!! :D:D:D Tak Ika, jest tu duzo wspanialych ludzi na tym topiku, ktorzy bardzo wspierali innych! Ja niestety zniknelam na bardzo dlugo:(, czytajac was od czasu do czasu. Cometa, oczywiscie, ze WYGRAMY!!! Jak dlugo paliles?? I kiedy przestales? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Wrzesień 26, 2006 minka to zarcik !!! jestem pewna , jak do tej pory... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Wrzesień 26, 2006 Witam Wszystkie piękne i pachnące a przedewszystkim MATKE tego topiku---- fione---- naprawdę dziś tak świetnie pachnie ze az mi się w głowie zakręciło z tego wrażenia – a co dopiero jutro będzie ????? :D :D :D ho ho ho !!! Taka atmosfera – ze chce się żyć :D pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia BP Do jutra !!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach