Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość zlosliwiec
dr. madry i tam ??? Byłeś taki mądry –wielka szkoda ze nie możemy się spotkać zmień topik docencie

złosliwcu----> cały czas jestem z Wami duchem i sercem,ale teraz najwazniejsze jest zdrowie mojej mamy. Do dwóch tygodni będą wyniki i dlatego jest mi tak ciężko:( jednak gdy pomyślę,że tam gdzieś jest ktoś kto mi pomógł rzucić ten wredny nałóg to odkładam grzecznie peta na bok. Więc jeżeli będą Cię piekły uszy to znaczy,że myślę o Tobie i walczę z całych sił!!! Jovik---> czekam na Ciebie!!! Słoneczko pozdrawiam!!

Dr mary zapomniał dodac, ze miliony na świecie kupuja fajki za ostatnie pieniadze, a ich biedne dzieci przymierają głodem...hmmm Vojtass---> a spróbuj tylko zapalic !!!!!...zapomniałam dodac, ze palenie wpływa niekorzystnie na układ krazenia co dla mezczyzny zwłaszcza jest baaaaaardzo fatalne w skutkach...hehehe Dr madry Ciebie się to tez tyczy hahahahaha...powodzenia w podbojach.....

Od 22 lat palę. I po prostu ... nie wiem, no nie wiem, czy od jutra uda się. Znalazłam ten topik. Może dlatego jednak powiedzie się postanowienie... Już nie mówię o zdrowiu, ale moje poczucie wolności jest kompletnie podeptane. Kompletnie... Hmmm...

Mraumrau----> Wolnośc nie ma prawa byc podeptana!!!!! Nadszedł odpowiedni moment, zeby zmienić swoje zycie i zrób to...bo jak nie Ty to kto????? Zostań z nami, nie będziesz sama w walce...pomozemy Ci...:D

Gość cometa
9 dzień walki jest trudno, ale walczę

Zuzka33-->Ty nie palisz nie dlatego,że Ci nie wolno,ale dlatego,że palić NIE MUSISZ.Tylko ludzie tkwiący w szponach nałogu MUSZĄ palić!Ty NIE MUSISZ!Jesteś WOLNA!I to jest cudowne. Gratuluję wszystkim wytrwałym i pozdrawiam serdecznie życząc nieustającej motywacji wszystkim \"nowym\". U mnie,6 października minie 11 m-cy bez papierosa.Powiem szczerze,że nawet nie wiem kiedy to przeleciało...Oby kolejnych 11 lat przede mną bez papierosa...

Gość cometa
6 października jeśli wytrzymam będzie 50 dni wtedy cośik fajnego sobie kupię tymczasem każda chwila bez śmierdziela to moje zwycięstwo pozdrawiam walczmy razem dla nas dla naszych dzieci i rodzin WYGRAMY

Gość Kinia/
jestem pod wrazeniem tego co sie dzieje na topiku.Ruch tu strasznie milutki !!! Tak trzymac kochani, nie palmy dalej. Pozdrowionka dla wszystkich .

Kochani jutro sa pierwsze urodziny NASZEGO topiku:D!!! Pozdrawiam Wszystkich🖐️

jeste z was wszystkich dumna: palaczy, ktorzy rzucili to świństwo..... a najbardziej z mojego misia ktory rzucil palenie dla mnie, dowod- jedo Milosci:)

Gość Kinia/
u mnie tez juz szampan w lodowce !!!

Chlodzcie, dziewczynki, chlodzcie :D, jutro bedziemy strzelac korkami:D!!! Ja skombinuje tort z jedna swieczka:D! Buziaki!

Taaaa popijawa, ale bez fajek:P!!! Wpadniemy z jednego nalogu w drugi :P

Tylko prosze bez zadnych wznioslych przemowien:p, bo szybko sie wzruszam:D, czy mam juz szykowac chustczki na te okazje :D??

No ba Ika*, jeszcze pytasz, pewnie, ze tak :D!! Jest tylko jeden warunek, nie bedzie mozna dymic:D!

Fiono Kochana---> u mnie już prawie pięć miesięcy BP:)

I tak trzymac Ika*!!! Badz dzielna! Musze jednak przyznac, ze pomimo tego, ze nie pale juz rok nadal nachodzi mnie czasami chec zapalenia. Wydaje mi sie, ze tak bedzie juz zawsze. To chyba tak jak z alkoholikiem. Nawet jesli juz nie pije i tak do konca zycia bedzie musial sie pilnowac:(. To smutne, ale tak jest!

Oj kochane ale jutro bedzie się działo !!!!!! :P Złośliwcze drogi---> z tyloma naraz pachnącymi dziewczynami to Ty chyba jeszcze nie imprezowałes co?????? :D

Fiono--> Bogu niech będą dzięki za Złosliwca i Jovik. Gdyby nie oni to chyba bymnie dała rady. Oni są cudowni:)

Gość cometa
Fajnie, że tu do was trafiłem razem walczy sie łatwiej WYGRAMY

Gość kinia/
powaznie , nie palimy jutro??? :( to szykuje drugiego martini - asti , bo mam mocna glowe jak nie pale.

Kinia, a co to za minka??? Czyzbys nie byla pewna tego, ze bardzo chcesz rzucic??? Tylko nie przeginaj z tym piciem, bo bedziemy zakladac topik: \"Rzucilam alkohol, pomocy!!! :D:D:D Tak Ika, jest tu duzo wspanialych ludzi na tym topiku, ktorzy bardzo wspierali innych! Ja niestety zniknelam na bardzo dlugo:(, czytajac was od czasu do czasu. Cometa, oczywiscie, ze WYGRAMY!!! Jak dlugo paliles?? I kiedy przestales?

Gość Kinia/
minka to zarcik !!! jestem pewna , jak do tej pory...

Gość zlosliwiec
Witam Wszystkie piękne i pachnące a przedewszystkim MATKE tego topiku---- fione---- naprawdę dziś tak świetnie pachnie ze az mi się w głowie zakręciło z tego wrażenia – a co dopiero jutro będzie ????? :D :D :D ho ho ho !!! Taka atmosfera – ze chce się żyć :D pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia BP Do jutra !!!! :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się