Go艣膰 kinia/ Napisano Wrzesie艅 30, 2006 nie bylo mnie tu troche a ruch okropny.:)Kurcze, mam pecha omijja mnie mile rzeczy! z moim synkiem ok , na tyle ,ze nie dopuszcza mnie do kompa. Kimonoka - badz dzielna.!Podpisuje sie pod wszystkim tym co pisala do Ciebie nasza zalozycielka.Madra babka z niej!Trzymam kciuki za Ciebie i za maximatre , wypalacza i cala reszte. pozdrowka dla zlosliwca , katii i wszystkich milych tu zagladajacych. jest tyle pachnacych rzeczy na swiecie ,wiec po co nam pet??? na imprezce lepiej tanczcie , flirtujcie ..robcie to co fajne i nie uzaleznia. Buziak!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Wrzesie艅 30, 2006 Witam JEWEL 75 ,maximarta , Magda , kimnooka , Wypalacz co u Was s艂ycha膰 jak sobie dajecie rade trzymam za Was kciuki jak kto艣 z Was mo偶e to niech si臋 odezwie :D Pozdrawiam cale nasze grono BP i 偶ycz臋 mi艂ego dnia za potrzebuj膮cych trzymam kciuki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Wrzesie艅 30, 2006 hej..witam Wszystkich!ja si臋 trzymam,cho膰..chwilami mnie ci膮gnie..ale bardzo chc臋 wytrzyma膰..O niebo lepiej si臋 czuj臋 bez fajki..g艂owa mniej boli-praktycznie wcale-wi臋c naprawd臋 warto..papa mi艂ego sobotniego wieczorku.A na imprezy faktycznie lepiej nie chadza膰..bo kusi niemi艂osiernie,no i mo偶na ulec....prawda?a szkoda tych dni... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewczyq Napisano Wrzesie艅 30, 2006 a ja tez sobie kurze... 2 dziennie glowa tez mnie czasami boli, jednak jak nie zapale w ciagu dnia ani razu-tez czuje sie super. mogloby tak zostac , ale nastepnego dnia chociaz jednego musze wykurzyc:( ach ten nalog!!! wrrrrrrrrrrrr Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Wrzesie艅 30, 2006 Witaj katia 13 s艂usznie m贸wisz –w pierwszych dniach BP nale偶y unika膰 towarzystwa 艣mierdziela pozdrawiam trzymam za Ciebie kciuki 偶ycz臋 mi艂ego weekendu BP :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uzizizii Napisano Wrzesie艅 30, 2006 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uzizizii Napisano Wrzesie艅 30, 2006 a pali lub palil ktos z was trawke??:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Wrzesie艅 30, 2006 kurcze przez to niepalenie obciagam fiuty nowo poznanym facetom w sumie bardziej sprawia mi to przyjemnosc niz palenie:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 voytass Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 witam!!!!!obiecalem,ze jak bede chcial ponownie podjac walke z papierosami to sie zglosze , a ,wiec jestem przez tydzien palenia od ostatniego rzucania uswiadomil mi ,ze jednak chce tym zerwac ,wiec jest juz 1 pazdziernika i z dniem dzisiejszym znowu walcze aktualnie jestem w pracy ,wiec dlatego tak pozno pisze spalilem ostatniego pap.o 23 30 i nie mam zamiaru juz wiecej palic pozdrawiam!1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zuziczka 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 no i sie zlamalam...wypalilam z 1000 petow z wlasna babcia pijac z nia i innymi wnukami naleweczke na jej imieninach, ale jakos nie zalamuje sie tym, od jutra znowu staram sie nie palic. jakos tak nie zalamalam sie tym, poprostu, ciesze sie z tych dni kiedy nie palilam, i postaram sie miec kolejne. pozdrawim wszystkich i caluje dzis niestety na smierdzaco;-* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maxim2121 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Mog臋 do艂膮czy膰 do Was? Od trzech dni nie pal臋 i a偶 mnie skr臋ca. Moj膮 norm膮 by艂o od 40 do 60 papieros贸w dziennie. I to takich mocnych. Utycia si臋 nie boj臋 (nie mam gdzie uty膰. Wa偶臋 pnad 120 kg przy 176 cm wzrostu). Nie chc臋 ju偶 pali膰, chc臋 wyrwa膰 si臋 ze szpon贸w na艂ogu i dlatego pytam Was, powtarzaj膮c za Gierkiem, pomo偶ecie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 stoisz na skraju przepasci. czas zrobic krok naprzut. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maxim2121 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Katia, Tw贸j cytat wywiedziony jest od jednego z przem贸wie艅 naszego kr贸la W艂adys艂awa Ociemnia艂ego (p.v. Gomu艂ki) :) Pozdrawiam serdecznie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 voytass Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 hello!!!!!!!wlasnie zbliza sie koniec mojej pracy przetrzymalem cala noc nie zapalilem ani jednego bo w sunie tez nie mialem co:D ,ale teraz wierze ,ze sie uda pozdrawiam!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maxim2121 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Woytass, bij臋 Tobie brawo na stoj膮co. Trzymaj si臋 i nie daj si臋. Kopnij palenie w (wiesz w co). Trzymam kciuki :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Magda... . Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Dzis mija tydzien jak nie pale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):) Tak sie ciesze i jestem cholernie dumna:) Nie s膮dzi艂am ze wytrzymam. Czwartego dnia mia艂a kryzys ale min膮艂. Nie czuje g艂odu fizycznego, ale taki psychiczny......ale daje rade:) Boje sie bo w najblizszym czasie bede miec nerw贸wke a w takich sytuacjach mam straszn膮 ochote na fajeczke. Fajnie ze do艂aczy艂y nowe osoby, ktore dopiero co rzucaja fajki. Maxim...POMOZEMY;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maxim2121 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Magdo, dzi臋kuj臋 bardzo za s艂owa wsparcia [uca艂owa艂 obie dlonie prawdziwej damie] Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 do "katia13"podszywacza !!!robisz paskudne b艂臋dy....i tak wiadomo 偶e te dwie ostatnie KRETY艅SKIE WYPOWIEDZI s膮 nie moje..miej odwag臋 i pisz pod swoim imieniem dupku..ok?pozdrawiam wszystkich..nie ma jak dzie艅 bez fajeczki;))))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 do maxim2121 to nie moja wypowied藕..nie robi臋 tak koszmarnych b艂臋d贸w w pisowni.Kto艣 si臋 pode mnie podszy艂..Trzymam za Ciebie kciuki jak i pozosta艂ych-nowych na tym topiku...papa.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 do maxim2121 to nie moja wypowied藕..nie robi臋 tak koszmarnych b艂臋d贸w w pisowni.Kto艣 si臋 pode mnie podszy艂..Trzymam za Ciebie kciuki jak i pozosta艂ych-nowych na tym topiku...papa.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 maxim2121..je艣li masz ochot臋 o tym pogada膰..zapraszam;)) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Witam vojtass , Maxim2121 milo Was widzie膰 w naszym gronie – ju偶 nie jestem sam :D trzymam za Was kciuki powodzenia BP :D Magda – ju偶 najgorsze masz za soba – dumny jestem z Ciebie- wierze ze pokonasz 艣mierdziela w ci臋偶kich chwilach pomy艣l o nas !!! :D trzymam za Ciebie kciuki katia 13 cos mi nie pasowa艂o w tych 2 wypowiedziach –tak jak by nie by艂y Twoje bo do Ciebie to wogule nie pasuje (taki tekst gejowski ) i sie nie myli艂em pozdrawiam itrzymam za Ciebie kciuki :D BP Pozdrawiam serdecznie Wszystkich bywalc贸w tego topiku i 偶ycz臋 mi艂ego dnia BP Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maxim2121 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Katia, jak si臋 kto艣 podszywa po Ciebie to zarezerwuj nicka i b臋dzie po krzyku. A co do koszmaru przy czytaniu takich b艂臋d贸w, to mnie nie musisz m贸wi膰. Jestem belfrem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katia13 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 witam z艂o艣liweczka i maximka..dziekuj臋 za zrozumienie.Chyba nie b臋d臋 rezerwowa膰 nika-a mo偶e??-bo m膮drzy ludzie od razu wiedz膮, 偶e to podszywacz..Ale przemysl臋 kwesti臋 z rezerwacj膮....3majcie si臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 wychodz臋 zaraz na basen;))kto p艂ywa ze mn膮?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 peephole Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Psalm Dawida. Cyt.: '' Tych, kt贸rych kocham do艣wiadczam, b膮d藕 wi臋c gorliwy i opami臋taj si臋. S艂uchaj mojego g艂osu, s艂uchaj mojego g艂osu. '' Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Witam wszystkich bardzo ciep艂o! Ciesze sie,ze nasza rodzinka sie powieksza.Jak to mi艂o,jak sie wchodzi na topik,gdzie dzieje sie cos;) Pozdrawiam was wszystkich:)Ide do 艂贸偶ka poniewaz grypa mnie roz艂ozy艂a! 44 dni BP...bedzie ich coraz wiecej:) Paaaaaaaaaaaaaaaaaa... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kimnooka 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 wr贸ci艂am. Nie pal臋 juz drugi dzie艅. i jest mi z tym ca艂kiem dobrze. K艂opot贸w ze snem nie mam, wr臋cz przeciwnie. Komnatka przewietrzona, wysprz膮tana, wi臋c 艣pi si臋 du偶o lepiej. Musz臋 tylko zwr贸ci膰 uwag臋 na cz臋stotliwo艣膰 zagl膮dania do lod贸wki... :) Fiona, Kinia, dzi臋kuje za wsparcie :) Zlo艣liwiec, trzymaj kciuki. Maximarta, JEWEL 75 - uda nam si臋! dajcie zna膰 jak idzie. I jest wi臋cej nowicjuszy :D - voytass, Maxim2121... fajnie, 偶e jeste艣cie. Zuziczka , rozrywkow膮 masz babunie :D Zaczynaj od nowa! wiewioreczka33, zdrowiej :) zazdroszcz臋 Ci tych 44dni BP. Nie pal臋. Pozdrawiam* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 wr贸ci艂am z baseniku.u mnie problemy ze snem powoli mijaj膮,tej nocy spa艂am super,a i tej na pewno te偶..z racji przep艂yni臋tych d艂ugo艣ci ;)))偶ycz臋 Wam Wszystkim mi艂ego i kolorowego spanka..dobranoc..do us艂yszenia jutro. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Pa藕dziernik 1, 2006 Hello Wszystko od nowa, zaczynam od nowa, tomorrow zaczynam si臋 trzyma膰 lepiej. Imprezka by艂a udana, to fakt, bawi艂am si臋 do samego rana, spotka艂am si臋 z koleg膮, kt贸ry zaimponowa艂 mi kiedy艣 偶e rzuci艂 i sie trzyma艂, tym razem jedank polegl, wr贸ci艂, powiedzia艂am mu 偶e ja podejmuj臋 walke te偶 dzi臋ki Wam, 偶e dzieki Wam mog臋 liczyc na wsparcie. Te偶 zapali艂am, niestety, spotak艂am sie z paroma lud藕mi, i wr贸ci艂y wspomnienia sprzed paru lat. Tak to jest. Jedanak by艂y tez dla mnie dobre chwile i nawet niespodziewanie docenili mnie za moj膮 prac臋, co mnie powali艂o z n贸g... To by艂a wielka nagroda dla mnie 偶e doceniono mnie, a to tez daje mi motywacj臋 偶e w innej dziedzinie te偶 powinnam si臋 bardziej postara膰, a nagrod臋 sama przeciez sobie wyznaczam w postaci zdrowia. Zacz膮艂 si臋 pa藕dziernik i dla mnie to b臋dzie ci臋偶ka praca nad sob膮 i swoj膮 s艂abo艣ci膮. Jutro jest poniedzia艂ek, i zazwyczaj zaczynam od poniedzia艂ku wszsytko od nowa. ;-))) Pozdrawiam nowo przyby艂ych Kati臋13,voytassa, Magd臋, Zuziczk臋--zaczynaj od nowa, wci膮偶 warto, kiedy艣 musi nam si臋 uda膰, Maxim2121---pomagamy sobie wzajemnie, ja tez potrzebuj臋 jej , i Tobie te偶 pomo偶emy;-) Kimnooka---super Ci idzie;-),maximarata, wypalacz, dziewczyq--- trzymajcie sie mocno, musimy uwierzy膰 w siebie;-))) zlosliwcu, Fiona, kinia --- kochani dzi臋ki za wsparcie, Wiewi贸reczko33--- zdrowiej skarbie i wracaj na topik, jeste艣 nam potrzebna do wsparcia;-))) Mi艂ych sn贸w;-)))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach