wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia--->to nie zombi,tylko kochane słonaczkooo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Słoneczkooo-->masz racje,koniec z odchudzaniem!!! To jest topik,aby wyzbyc sie smerdzącego nałogu,a nie zbednych kilosow!!Od kilosow są inne topiki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 ciiiichooooo...ja z myślą o Złośliwcu...noooo...wiesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 to co mam sie zmyc na zawsze ???takie jestescie ..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Wiem,wiem...ale ja chciałam,zeby no wiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia/--->no nie przesadzaj,co ty wypisujesz.Czy ktos cie wygania??;););)Dziewczyno no boj sie ty nie powiem juz kogo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 no dobra , jak nalegasz to zostane. :)Bo juz sie wybieralam na diety , tam by mnie z checia przyjeli , bo dla nich jestem chudziutka .Maja wiecej do zwalenia niz ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia dlaczego Ty wszystko tak poważnie traktujesz??? przeciez nietrudno się domyślić, że nam dzisiaj odbija w pozytywnym tego słowa znaczeniu....a mówiłaś, ze myślisz pozytywnie...no nie wiem... :D Oczywiście zostan z nami...przevież rzucasz faje ??? Jeśli Cię uraziłam to przepraszam...nie miałam takiego zamiaru naprawde...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Wiecej optymizmu Kinia.Wcale nie wazysz niewiadomo ile!!!Mysle,ze do twojego wzrostu jest ok:)Byle nie rozpuscic sie jak panski bicz!!! A to,ze proponuje ci inny topik nie oznacza,ze cie wyganiam,bo ja tez udzielam sie na innych topikach,chociazby na dietach:)A ty zaraz,ze ja cie wyganiam,no wiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 dziewczyny , no co wy przeciez ja wiem ,ze zartujecie .Ja tez caly czas zartuje .Nie mialam zamiaru sie wynosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Energia nas dzis rozpiera!!! Ech... ja tam jestem zawsze pozytywnie nastawiona do swiata:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Moja energia już zamiera...hahahahaha w końcu zasnę...moze się uda :P wszyscy poszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 sloneczkooo kolorowych snow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 wrócę jeszcze dzisiaj sprawdzic co się działo....Złośliwcze---> czuwaj.....nad topikiem...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Trzymaj sie Słoneczkooo!!!Jutro ciag dalszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 4, 2006 ja nie pale od wczoraj, palilam przez 7 dobrych lat... straszne mi sie chce tego jednego zapalic na dzien, wiem, ze byloby mi latwiej, ale ze z chlopakiem mamy teraz wspolna kase, to nie moge kupic :( chyba ze od kogos wycmanie, ale jest ciezko, chociaz to dopiero drugi dzien... :( pomocy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Ja tez juz znikam,przymusowy spacer do lekarza:(Paa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Wesolutka--->szkoda,ze nie wpadłas do nas wczesniej.Przyłącz sie do nas dzis poczytaj topik i zostan z nami.To nic nie da jak zapalisz jednego uwierz w to:)Ja nie pale 47 dni,oby tak dalej. Warto jest rzucic palenie naprawde. Tutaj od nas wszystkich otrzymasz wsparcie,jakiego nie da ci nikt.Pozdrawiam cie cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Wesolutka--> Ty się nie wygłupiaj...będzie jeden, potem dwa i nie rzucisz wcale...pewnie, że jest ciezko...wszystkim nam cięzko, ale jesteśmy tu po to żeby sobie wzajemnie pomagać...zostan z nami !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 wesolutka , witamy ! Moje poprzedniczki maja racje , jedna faja dziennie to tez nalog.Przylacz sie do nas , pieknie pachnacych.:) Pomozemy Ci ale wszystko zalezy od Ciebie.Musisz chcec! a co z Piotrem ? polegl czy nie pali ? Piotrze , daj znac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimnooka 0 Napisano Październik 4, 2006 Dzieńdoberek, dzisiaj jest mój 5 dzień BP. Jak narazie całkiem dobrze się trzymam. Kiedy nachodzi mnie ochota na fajkę, to myslę sobie,że najzwyczajnej się nie opłaca, bo większą przyjemność daje mi wygrywanie z własnymi słabościami, niz uleganie im... to takie proste, że aż banalne :) ale jak narazie skuteczne. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr 46 Napisano Październik 4, 2006 Witam wszystkie dziewczynki,i kilku facetów.Kiniu żyje.[ale co to jest za życie]Żartuję trzymam się nieżle.jedno mnie zaczyna martwić -zaczynam więcej jeść [nie -po prostu żrę]Ale na razie rzucam palenie póżniej wejdę na topik dla odchudzających.Dziewczynki -wszystko czytam ale nie zawsze mogę odpisać.Pozdrawiam WAS WSZYSTKIE I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI.PA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 4, 2006 witam!!!4 dzien bez pecika leci:D chcociaz znowu mailem mysl ,zeby skrecic do kiosku ,ale jednak tego nei zrobilem:D trzymajta sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Październik 4, 2006 Kochani, wybaczcie, ale nie mam kiedy napisac! Mam duzo pracy i malo czasu. Pozdrawiam wszystkich, tych NOWYCH i starych bywalcow!! Odezwe sie jak znajde troszke wiecej czasu. Buziaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 4, 2006 to milo Piotrze,ze sie odezwales :) i milo,ze sie trzymasz! a amku .., no coz..ja tez lubie sobie poszperac w lodowce.Ale to przejsciowe. Bylo duzo rad na ten temat..ocet , ruch itd.Damy rade! a potem na diety , masz racje! Pozdrowka dla kimonoki i calej reszty. :) a gdzie panie z rannego dyzuru??? spicie ? Osobne buziaki dla zlosliwca , cmok , cmok! Chyba Cie szukaja na kafeterii.Tylko nie wiem dlaczego?:(nie uciekaj od nas ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 4, 2006 brawo voytass , tak trzymaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poszukuja Cie zlosliwiec... Napisano Październik 4, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3325044 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Wstałam...jestem :P Kimonka---> brawo kobieto...taka postawa zasługuje na pochwałe...ani jednego :D Piotr46---> ja też żarłam jak opętana, wszystko mi tak smakowało...:P, ale to minie...spokojnie- najważniejsze, że nie palisz Voytass-->jeszcze trzy dni i będzie tydzien...hahahah....nie skręcisz do kiosku prawda :D Fiona---> miło Cię widzieć, a raczej czytać....Sciskam mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Sory...miało być Kimnooka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Ale cisza..hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach