wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Wesolutka--->nie smutaj sie!!!!WALCZ DZIELNIE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 dzisiaj bede drinkowac moze :D a wy?? wypije za wasze zdrowie i abyscie wytrwali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 nom dobram bedem siem usmiechac hhi i fight!!! [chyba tak to saie pisalo]... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Tośmy sobie wiewióreczko zaszalały...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Słoneczkooo--->jeszcze nieraz zrobimy zadyme:) Teraz juz naprawde znikam.Buziaczki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Wesolutka---> my z wiewióreczką odpocząć musimy...za szybkie tempo było...przejmij kochana topik i trzymaj mocno !!!!!...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 13, 2006 witajcie kobitki..i chłopaki...choć ich jak na lekarstwo;) klikam z pracy...dobrze że już weekend za pasem.. jutro będzie 21 dni BP ...ciekawe...ciekawe..Oczko;) pa całusy dla Wszystkich miłego dnia zyczę,duzo słoneczka i humorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 ello ja tez klikam z pracy i nie zawsze na bierzaco moge klikac, ale gratulacje jak najbardziej 3 TYGODNIE BRAWO!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 13, 2006 u mnie dziś katia13 26 dzionek - gratulacje tak trzymaj!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 oby tak dalej ludziska, ja sie nie bede chwalic, bo nima czym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 13, 2006 noooooooooooooooooo..niby tak..ale nie jestem pewna czy wytrzymam..idę jutro na imprezę...mam nadzieję,że dam radę...Albo po prostu nie pójde,i już;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 lepiej wez ze soba jakies wspomagacze dobrze radze, nie powsytzrmasz sie naprawde, jedna z nas tez sotkala sie z przyjaciolmi i znowu zaczela, a pozniej znowu rzucila, wez wspomagacze!!!! ale gum nie radze, bo obrzydliwe w smaku, ble zygac sie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 13, 2006 buahhahaaaaa...jasne ,że wezmę wspomagacz żubróweczkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 no to zycze powodzenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 13, 2006 Hej kochani ! :) Co za impra u was ? jak milo! Pozwolicie ,ze sie przylacze ?Zdrowko tych , ktorzy pachna ! Szczegolnie cieplo witam moich ziomali , bo ja tez z Bydzi . i jak nasza zalozycielka jestem wlasnie na bartodziejach no moze na Skrzetusku ( tez blisko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Październik 13, 2006 Ale jaja, az tylu z nas tu pochodzi z Bydgoszczy:)))!!! Kinia......ja aktualnie nie mieszkam w Bydgoszczy, od 16 lat za granica. Mimo wszystko mieszkanie na Bartodziejach dalej stoi i przyjezdzajac do Polski czasami sie tam zatrzymuje. Tam spedzilam cale moje dziecinstwo!! Wiekszosc czasu spedzam jednak na Miedzyniu u ukochanej przyjaciolki. Fado, dzieki za gg, ale ja niestety nie mam dostepu do netu w domu, a w pracy nie moge takich rzeczy instalowac. Mimo wszystko dzieki!! Wyzyny tez dobrze znam, ta mieszkali moi dziadkowie....:) Katja.....Chelmno tez nie jest mi obce, czesto jezdzilismy tam ze szkola na wycieczki, do dzisiaj mam zdjecia z tamtego okresu:D!!! Pozdrowienia dla wszystkich BP. Trzymajmy sie razem i wspierajmy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 13, 2006 czytałem stare zapisy na naszym forum powiedzcie mi co z tą mandaarynka czy wymiękła ślad się nagle urwał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 13, 2006 fiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 a Łomżę ktoś zna??? czy tylko z TV??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 13, 2006 przejezdzalam kilka razy przez łomze, jadac do grajewa.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 no to spoko, Łomża trohcę większa dziura niż Grajewo... i czasem mniejsza niż jakieś miasto w Polsce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Witam ponownie:) Co nowego słychac??U mnie po staremu od 56 dni,tzn BP!!!! Czy ktos jest z Wielkopolski??Dokładnie z Leszna?? Pozdrawiam cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Wstałam!!!!!.....ale kacuś....fuuuujjjjj :P A jeśli ktoś z zachodniopomorskiego czyta po cichu nasz topik to ...wiecie co...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Słoneczkooo--->chyba telepatycznie cie dzis sciagam:)hehehe....Pozdrawiam i zycze powrotu do normalnosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 A dzisiejszą noc spędziłam między innymi z zubróweczka a sokiem jabłkowym...hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Słoneczkooo--->nie rob mi apetytu:)Zresztą ja wyzbyłam sie ostatnio wszystkich nałogow na P....WSZYSTKICH!!! Oddaję kompa w rece mojec corci,bo mama juz nie ma siły dzis sie udzielac:)Wrócę pozniej!!!Buziaczki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 no disiaj piątek 13-go a siostra mojego miśka z mężem obchodzą dzisiaj 13 rocznicę, jak się złożyło prawda?? będziem dzisiaj pić i jutro też, znajomi przyjdą z butlą a ja będę robić kanapeczki, co jeszcze można wyłożyć na stół, proócz kanapek, czipsów i paluszkół?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 13, 2006 witajcie kocahni ja tylko na chwilutke dziś , coby sie zameldować Trzyyyyyymam za wszystkich za tych w dołku , chodzących po ścianach, głodujących, łykających tabaxy, nie łykających tabaxów za wszystkich. Hmmm mnie tez czeka jutro impreza , cięzka sprawa bedzie , ale nie moge sobie nie pójśc bo jest u mnie :))) . Trzymajcie i za mnie. Żubróweczka dobra rzecz :))) a propos - A ktos z Krakowa jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 13, 2006 Koreczki wesolutka koreczki :)))) do tych kapapeczek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 no kochane widze, ze potrzebne będa dwa najwspanialsze kciuki na świecie...czyli kciuki złośliwca...hehehehe...dorzucam swoje jeszcze...tak na wszelki wypadek :P Wesolutka ja preferuję sałatki...różniste...przepisów dostatek na necie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach