słoneczkooo 0 Napisano Październik 28, 2006 To ja tez zmykam...spokojnej nocy...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnie czy jest Napisano Październik 29, 2006 dziekuje za odpowiedzi. w niemczech o ile mi wiadomo nie ma jeszcze tego srodka. trwaja badania. tabex jest do kupienia tylko za pomoca www.ebay.de ale obawiam sie troche kupowac z netu,gdyz nie wiem czy nie bedzie w srodku zamiast tabexu czegos innego. poprosze mame w polsce by mi kupila i przyslala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 29, 2006 Pozdrawiam wszystkich niepalących i chcących rzucić palenie Na szczęście nie potrzebuję żadnych środków, zwalczam nałóg siłą woli,...ale uważam każda metoda jest dobra, prowadząca do sukcesu. Po tych 49 dniach BP widać ta wielką różnicę...od palących czuć ten wielki smród na kilka metrów, oni nawet tego nie wiedzą ;) :( Miłej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Witam wszystkich ...a jak jedzonko smakuje ...hmmm...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Wstawac śpiochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 29, 2006 A czemu słoneczko dzisiaj nie świeci.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Zmęczone jakby...heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 29, 2006 i co ja słyszę, że niby zmęczone? To dodaję energii, niech świeci... , niech błyska... buziaki dla wszystkich..., zwłaszcza dla początkujących... Ech, sama żem początkowa, ale zwyżkuje BP...Zupełnia inna przestrzeń, inne smaki, inaczej-lepiej jest... Że zdrowiej? To wiadomo... Ale za taką decyzją BP, muszą inne uporządkowania iść... Zmagam się właśnie z Innym... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 witam wszystkich na topie BP w moim regionie o 11 spadl grat i strasznie pada deszcz na topie zato swieci bp fado- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 milego dnia zycze bp jade w gosci narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 29, 2006 to narka, ja swoich dni BP nie liczę, ale, hahaha, orientuję się według jerzysa, tabexowo jeszcze..., działa? działa...Działa Jerzys? no, działa! słoneczko? :) hmmmm, zmykam do robót codziennych a stysfakcjonujących...., chyba mega egocentryczna jestem, żeby mnie jeszcze na stare lata bawiła praca ze sobą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 29, 2006 jerzys, to w kwestii formalnej, ile mam dni na koncie BP? Od tego samego dnia zaczęliśmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 29, 2006 słoneczko, miłego dnia! chłopaki, to samo! wszyscy niepalący, zaglądajcie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 29, 2006 witam wszystkich cieplutko mimo deszczu i wiatru na zewnątrz;-) goście odjechali, więc mam chwilkę.. życzę wszystkim miłej końcówki weekendu pozdrawiam wszystkich BP....papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 29, 2006 Witam i pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D Sloneczkooo – fado – katia 13 alleaffar – jerzys – wszystkich nie obecnych również pozdrawiam za potrzebujących trzymam grabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelena 0 Napisano Październik 29, 2006 ależ nam się pogoda zepsuła :( i jeszcze to przesunięcie czasu... okropna jesienna szaruga... jak ja nie lubię jesieni :( niech mnie ktoś pocieszy pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Powiem jedno....cudownie paskudna pogoda...po co się tak dołowac? Masz promyczka ode mnie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 witam wesolo mi byl alkochol dzis nie bylotabeksu fado -mamy 19dni jelena byle do wiosny sloneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 29, 2006 Witam jelena – u mnie wieje silny wiatr jest 0 stopni najważniejsze ze BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 zlosliwiec-witam -slyszalem ze wetkujesz jaki rodzaj wetkowania preferujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Chłopaki---> buziaki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 sloneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 i juz jest cieplej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 No masz :P....tak niewiele trzeba...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 widze same ciasteczka zlosliwiec gdzies zniknal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Złośliwcze wracaj !!!!!...Jerzys potrzebuje męskiego towarzystwa...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 29, 2006 no dzis sie nie doczekam odpowiedzi ledwo widze na oczy ide lulu narka wsiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 29, 2006 to ode mnie;-)aby Wam Kochani cieplej i weselej na duszyczkach było...papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 29, 2006 Katia---> już cieplej i weselej...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 29, 2006 jerzys –trochę spininguje dzis złapałem szczupaka 4,70 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach