zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2007 alleaffar – masz racje nie śmierdzimy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Styczeń 12, 2007 Złośliwiec i stara i młoda gwardia BP Miłego wieczorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani na gorąco Napisano Styczeń 12, 2007 Blelele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Styczeń 12, 2007 ależ tu puściutko dzisiaj....:( smutno mi że już nie jestem wśród Was,ale naprawdę to było silniejsze odemnie..no i poddałam się..ale będę jeszcze walczyć ,napewno..tyle że ten moment widocznie jeszcze nie nadszedł:( Pozdrawiam Wszystkich cieplutko:)papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2007 witam cieplutko w zimny ponury początek dnia :D Aniu .B – próbuj aż do skutku bp :( Gadzinko 47 – pozdrawiam Wszystkich serdecznie BP:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Styczeń 13, 2007 ech...zle się z tym czuję że zapaliłam..oj zle...jestem na siebie wściekła.. znów śmierdzi w domku,ja śmierdzę...a było już tak fajnie..niestety tylko 3 dni...ale mam wyrzuty sumienia..wczoraj aż się popłakałam do poduszki.. a dziś co ?? z rana kawka i ...śmierdziel...nie lubię samej siebie..:( Złośliwiec miłego kolejnego DBP mój niestety bedzie ZP:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pal Napisano Styczeń 13, 2007 to kup sobie jakiś wspomagacz! poczytaj literaturę fachową i nie pal! Skoro żle się z tym czujesz to nie rozumiem czemu palisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Styczeń 13, 2007 sama niewiem czemu palę ?? poszłam na łatwiznę..nie chciało mi się już \"cierpieć\":( na wspomagaczu byłam..właśnie przerwałam kurację:(:(:( co do lektury fachowej..to właśnie zamówiłam sobie książkę bardzo tu polecaną Allen\'a Carr\'a...bo nie poddaję się :) może przeczytanie jej mi pomoże ??? zobaczymy.. narazie regularnie będę to do Was zaglądać:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pal Napisano Styczeń 13, 2007 książka jest bardzo fajnie napisana, polecam ale pamietaj, żedna książka nie rzuci palenia za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Styczeń 13, 2007 wiem....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pal Napisano Styczeń 13, 2007 twoja historia na topiku jest bardzo krótka moim skromnym zdaniem, wydaje Ci się żę proces rzuccanie odędzie się szybko i bezboleśnie, nic bardziej błędnego jedni piszą że najgorsze są pierwsze 3 dni inni że pierwsze 3 tygodnie, nie ma regóły, zawsze juz papieros bedzie z Tobą i zawsze będzie wrogiem nr 1, pamiętaj o tym Palaczem jest sie do końca życia i nic juz tego nie zmieni im większy opór stawisz papierosom, tym bardziej one będa chciały wrócić do Ciebie pod postacią głodu nikotynowego, wyprysków na skórze, ból głowy i tak dalej, można wyliczać w nieskończoność, ilu palaczy tyle efektów ubocznych wiem, wiem, łatwo sie mówi a wykonać trudniej ale wierz mi, można z tym skończyć nie wyrywając sobie włosów z głowy i nie chodząć po ścianach Każdy może odnieść sukces, musi tylko tego być świadomy. Jest jedno bardzo mądre zdanie: Nie ma palacza, który nie może rzucić palenia! to właśnie z książki która sobie zamówiłaś Nigdy nie przestawaj próbować, każda minuta, godzina, dzień bez papierosa to sukces!!! Obyś wygrała tę walkę z nałogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwkax Napisano Styczeń 13, 2007 SUPER SIE TO CZYTA chcę zucic palenie w trybie natychmiastowym bedzie trudno raz juz nie paliłam 2 tygodnie meka ale bardziej mecze sie myslac ze jestem zbyt słaba zeby to wkancu zrobic.Czytajac wasze wypowiedzi wiem ze mozna tego dokonac . DZIEKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2007 iwkax- super jest nie palić :D witam w naszym gronie pachnących BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 13, 2007 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwkax Napisano Styczeń 13, 2007 Jak wroce z zakupow bez papierosow to juz pierwszy krok . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 13, 2007 .....przeciez papieros jest taki malutki!!! Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 13, 2007 Mmm;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 13, 2007 iwkax ja w pierwszych dniach wszedzie widzialam ludzi z petem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 13, 2007 setunia widzisz te jedynke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 13, 2007 dzis pierwszy dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 13, 2007 posluchalem ciekawskiej wczoraj troszke wypilem i dzis rzucam to swinstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2007 mmm757 – iwkax- mam nadzieje ze zamiast śmierdzieli kupisz- landrynki- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blanka147 Napisano Styczeń 13, 2007 Dzień dobry miłego dnia pozdrowienia dla złośliwca i Ani.B szkoda ze poległa ale wierze w ciebie i wygrasz. Ja ostatnio mam bardzo mało czasu na cokolwiek ale jestemm za wszystkimi myślami a j JUZ 11 BP I HI HI ZACZYNAM NIE MYŚLEĆ O ŚMIERDZIELU I TO DZIĘKI WASZEJ POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 13, 2007 Mmmm tak widze dlategp!:) Wspomagasz sie czyms?;) Blanka gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2007 blanka147 rowniesz pozdrawiam najważniejsze żeby nie myśleć o pecie :D 11 DBP jestes WIELKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2007 setunia - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Puncur Napisano Styczeń 13, 2007 URATUJ KOBIETĘ PRZED ISLAMSKIMI OPRAWCAMI !!! 3 stycznia 2006 Nazanin Mahabad Fatehi zostala skazana na smierć pod zarzutem morderstwa przez sad w Iranie po tym, jak ugodzila nozem jednego z trzech mezczyzn, ktorzy probowali zgwalcic ja i jej siostrzenice w parku w Karaj (przedmiescie Teheranu) w marcu 2005. Miala wtedy siedemnascie lat. Prawo miedzynarodowe zakazuje wykonywania wyrokow smierci na nieletnich, lecz moze on zostac podtrzymany podczas procesu, ktory odbedzie sie za kilka dni... Czy to jest sprawiedliwosc...? Podpisz internetowa petycje! Przylacz sie do akcji Pomoz Nazanin Fatehi http://www.helpnazanin.com/ www.myspace.com/savenazanin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Styczeń 13, 2007 ooo ożywiło się na topiku..:) mmm757 ---> Powodzenia naprawdę szczerze życzę:) zośliwiec iwkax ----> i jak zakupy ?? bez fajeczek w torbie ?? setunia [ kwiatek] blanka147 ty przetrwałaś najgorsze dni..ja niestety..:( nie pal dzięki za zainteresowanie moją (jakże marną) historią:( poczekam na książkę,poczytam,przemyślę wszystko na spokojnie i napewno rzucę NAPEWNO:)już zauważyłam że mimo iż poległam na całego, inaczej mi się pali,żeby nie powiedzieć - gorzej, wręcz zżerają mnie wyrzuty sumienia że tak łatwo bezmyślnie sę poddałam,że te marne trzy dni mimo iż w męce:) to na swój sposób były piękne bo bez peta w ustach..itp. także nastawienie do rzucenia (tak naprawdę ) mam coraz bardziej i bardziej pozytywne...oby tak dalej..a niedługo znów Wam obwieszczę że \"dziś jest 1DBP\"... papa buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwkax Napisano Styczeń 13, 2007 juz po zakupach i w reklamowce jedna paczka słoneczniku w zamian za papierosy jest ciezko chyba słoń usiadł na mojej klacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 13, 2007 dzieki wielkie narazie pomaga mi lekki bol glowy i zle samopoczucie z powodu kaca ale na wieczor juz cos kupie nie wiem jakies gumy czy cos;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach