Gość palacze Napisano Luty 22, 2007 Dzieki za powitanie! Na razie nie bede zmieniac nicka, zrobie to jak wytrzymam 1 dzien he he :) Cholercia juz tyle razy probowalismy rzucac palenie. Na razie nastawiamy sie psychicznie, bo to najwazniejsze. Wpadne w niedziele jak bede sie musiala wyzalic :p pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 24, 2007 Witam Pozdrawiam Wszystkich życzę miłego weekendu BP :D Wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom :D Chłopakom przystojniakom graba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Luty 24, 2007 hejka zlosliwiec jak milo Cie znowu widziec wszystkich pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :) ja nadal nie pale........42-en BP.....:D :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusi_24 0 Napisano Luty 24, 2007 ODDALI NAM TOPIK!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusi_24 0 Napisano Luty 24, 2007 A WOGÓLE TO CZEŚĆ WSZYSTKIM.NIEPALĄCYM I CHCĄCYM RZUCIĆ. BUZIAKI !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 24, 2007 Hura, hura jak fajnie że odzyskaliśmy nasz topik. No i zlosliwiec miło Cię widzieć wreszcie po dlugiej nieobecności basiek dzielna kobietka z ciebie Dla wszystkich którym się udało rzucić palenie Podziękowania dla ludzi którzy pracowali nad odzyskaniem tego topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 24, 2007 Lusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 24, 2007 Basiek 1 – :D Gadzinka 47 :D lusi_24 – :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 łał, oddali nam topik:D:D:D:D:D:D Czy Wy widzieliście kto nas na tymczasowym topiku odwiedził:D Sama fiona* - załozycielka:D zlosliwiec-> jak miło, ale się tu wczoraj działo bez Ciebie :P Gadzinaka, kupiłam sobie dzisiaj ten kremik Garniera co o nim mówiłaś, taki malutki za 6 złoty, \"intensywna pielęgnacja\" i żel do mycia buziaka, może mi pomoże, bo normalnie tragedia, pryszcze jeden obok drugiego i jeszcze to uczulenie :( załamka lusi_24 basirk1 fado balbinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 24, 2007 amazonka a co takiego tu sie dzialo wczoraj nic nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 24, 2007 :) to ten topik tez byl skasowany??!!!!! najwazniejsze , ze ponownie "Jest6esmy"!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 setunia-> zlosliwcu kochany -> ano pokasował świr wszystko, prawie ja juz nowy założyłam bo myślałam że nasz przepadł jak kamień o a tu była nasza foina kochana :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3416847 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 24, 2007 Amazonko witka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 seti -> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 24, 2007 moze jakis wirus byl na kafe , ze topiki poznikaly;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 ktoś się do hasła dorwał i kasował to co lepsze na kafe.. ale widzę że wszystko wróciło do normy, wszystko odzyskali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 24, 2007 A komu to przeszkadzało Tyle miesięcy tu spędziłem Może komuś tu pomogłem Na pewno ktoś przez zazdrość :D Uważam ze nigdy nie zginie grono pachnących BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 24, 2007 Amazonka czyli siakis haker ja niewinna bo mnie nie bylo:P Zlosliwiec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 razej porąbaniec chwalił się potem na wszystlkich topikach że ma hasła i usów co chce:) świr poprostu ale nasza historia w sieci i tak została, fragmentami ja odnajdywałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 24, 2007 amazonika no to niez;ly swir:D:D to gdzie w sieci jestesmy?????:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 tutaj http://www.google.pl/search?q=+site:f.kafeteria.pl+Rzuci%C5%82am+palenie tylko wciskasz Kopia - obok zielkonego linku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=+site%3Af.kafeteria.pl+Rzuci%C5%82am+palenie%21+pomocy%21%21%21&btnG=Szukaj&lr= tu jest lepiej widać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 24, 2007 ja spadam ład i porządek w domku zaprowadzić bo dzieciaki tak zdemolowały mi pokój że przejść nie można :D Miłego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 24, 2007 Amazonka thx!:) dobrze m, ze ja na razie nie mam dzieciaczkow :D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 25, 2007 Jak dobrze znowu z Wami być Kochani. Mówilam złośliwiec że nie było Cię dlugo haha. za dlugo bo wielu osobom pomogłeś i pomagasz tak że nie znikaj na tak dlugo amazonko dzielna dziewczyna z Ciebie walczyła walczyła i wywalczyła, nie wiem czy ten krem dobry a syfy ale na takie liszajowate sprawy to tak Fado setunia rolf lusi Fiono odezwij się od czasu do czasu Basiek Dla wszystkich BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 25, 2007 Miłej niedzieli Wszystkim[kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Luty 25, 2007 Witam wszystkich w niedzielny poranek Wielkie dzieki Amazonka ze tak dzielnie walczylas nad naszym topikiem , ja nawet nie wiedzialam ze takie zeczy sie dzialy bo mnie nie bylo. Gadzinko Tobie tez dziekuje Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 25, 2007 Gadzinko:) czyzbys podjela kolejna probe?:) Basiek:) Reczta prosze wstawac i sie meldowac!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 25, 2007 Już dawno wstałam ale dopiero teraz się melduję :) bo od rana sajgon w domu :( Matko, co za dzień, wszyscy się mnie czepiają:( buuuu, czasem wydaje mi się, że ja w domu jestem tylko do gotowania sprzątania i prania, nie mogę nawet przez chwilę pobyć sama ze sobą i zrobić coś tylko dla siebie :( Idę się zamknąć w łazięcie i wypłaczę się do pralki, może ona mnie zrozumie i może mi przejdzie. Ale Wam życzę miłej niedzieli, pa. ps/ dzięki za dobre słowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 25, 2007 Nie setunia, nie podjęłam niestety:(. Ale się strasznie wystraszyłam, że jak wreszcie ta chwila nadejdzie, to nie będzie Was i nie będzie miał kto mnie wspierać i dawać kopa. Po prostu blady strach na mnie padł:D. Bo w domu to wiecie same jak to jest mężuś po kilku dniach dopiero się zorientował, że coś jest tu nie tak. A i tak ciągle patrzył na tą moją próbę z pobłażliwym uśmiechem. Czyli wsparcie miałam tylko w Was bo syn niestety daleko i zabiegany:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach