Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

A jak sie trzyma reszta ekipy?? Zabka? pozdro (lepiej juz sie czujesz??)? mmm757?? :)

Gość rzucający inaczej
Nie wiem czy w ogóle jestem w tej "ekipie" ale ja się czuję w miarę dobrze.Połowa czwartego dnia bez fajki już za mną.

Gość rzucający inaczej
Jak toś ma ochotę pogadać to podaje numer GG:4667796 (często jako niewidoczny). ;)

NO I PRAWIDŁOWO KOCHANA KOCURKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) CIESZE SIE BARDZO!!!!!!!!!!!!!!! damy rade ;)

rzucajacy palenie oczywiscie , ze jestes z nami w ekipie. I przepraszamy Cie za ta babska klotnie :P . Trzymaj sie dzielnie !! i trwaj w postanowieniu tak jak my :) p.s zarezerwuj nicka na stale to wtedy bedziemy mialy pewnosc ze nam juz nigdzie nie uciekniesz na fajeczke :)

Dzisiaj moj 9 dzien BP ! W nagrode, ze jestem taka dzielna chyba sobie papierocha na parze usmaze :-D

Kocurko ja preferuje zapiekac niedopałki w sosie wlasnym .Posyp szczypta popiolu(najlepiej ze swierzego porannego papieroska -mowie Ci Pychota!). Wstaw do piekarnika -na 37 minut i 12 sekund -tak zeby nie przypiec. Bo jak przetrzymasz za dlugo to moga Ci sie zapalic papieroski i Lipa z dania. :-D

Katafalk - super ze zapomnialas kupic te fajki. Ja od czasu do czasu mam ochote na maszka, ale tłumaczę sobie że ten jeden maszek to powrót i to mnie hamuje. Znajomi tak wyćwiczeni ze nawet nie dadzą:)

Gość gość
Sobie żarty robicie, ale ja na serio mam w domu całą, nieotwartą pake fajek....na tzw. czarna godzine, która mam nadzieje nie nastąpi.Wiem, że nie powinnam ich trzymać w domu, czy ktoś tak ma jeszcze?

pozdro600 ja nie mam, ale moja sasiadka ma wagony w zapasie, ale mysle, że udalo mi się i nigdy nie najdzie mnie juz ochota. Maszek - to maszek, ale paki nie kupie !

Pozdro600-ja na szczescie nie mam zadnej paczki w domu bo znam siebie i wiem, ze jestem podatna na tego typu pokusy. Dlatego tez podziwiam ludzi, ktorzy walcza w ten sposob z nalogiem-majac paczke na stole-a znam kilka takich osob , ktore stosowaly tego typu metody :) . ja za to mam kopcacego braciszka, ktory czasami stwarza mi wiekasza pokuse zapalenia niz taka lezaca paczuszka papieroskow;) 3 maj sie dzielnie :) a fajki lepiej wywal przez okno zeby nie stanowily zagrozenia dla Twojej abstynencji :P p.s mam nadziej, ze nasze przepisy kulinarne obrzydzily Ci Chec zapalenia peta. Bo tak sobie teraz je czytam i doslownie mam odruch wymiotny haha :)

Gość katafalk
sorki za powtarzanie się,cały czas wywalało błąd połączenia z serwerem. Dzięki wszystkim za otuchę i wsparcie, dziś mam imprezowania ciąg dalszy, (trzeba się jakoś pocieszać) a jutro w pracy jak będę wyglądać? ale przynajmniej NIE PALĘ. Idę na zakupy, i hulanka z koleżankami feministkami. Na pohybel nieodpowiednim facetom. Jak psim swędem udało mi się nie zapalić w obliczu takiego nieszczęścia, tego pojąć nie mogę. Ale skoro mnie się udało, wam uda się na pewno. Pozdrawiam gorąco wszystkich,wracam do równowagi rzecz jasna bez peta. Mój nr gadu 920376

Gość gość
Nie ma bata, nie wyrzuce:P Za jakis czas jak wytrwam mam zamiar sprzedać te fajki koleżance:D🖐️A co tam, za 7 PLN kupie sobie jakis fajny lakier do paznokci przynajmniej:P

Gość gość
Katafalk--> alkohol to też złe rozwiązanie. Nie upij sie dzisiaj za mocno, szkoda zdrowia i ładnego wyglądu, a jutro zmarnowanego przez kad dnia 🖐️. Ja sie pokłóciłam z facetem, nie odzywamy sie 2 dzień, wiec też nie mam różowo....:oKocurka--> nie bój nic, one mnie nie kuszą jakoś specjalnie, dlatego że leżą w mojej torebce. Teraz sobie o nic przypomnialam:D Obiecuje sie ich pozbyc, ale jeszcze nie teraz...:o Ja należe niestety do gatunku tych, co muszą mieć zawsze alternatywne rozwiązanie, bo inaczej bym paradoksalnie sie bardziej stresowała i czesciej myślała o fajkach;)

hejka wszystkim!!!!! ja juz mam bp 399dzien yeyeyye nie bylo mnie tu troszke bo mialem szkolenie w Norwegi i nie mialem dojscia do netu. widze ze tu ostre dyskusje i klotnie!!!!!!!!!! dziewczyny ( botam mysle ze to kobietki sie tak kloca ;) ) czy nie szkoda wam czasu na takie zgryzliwosci???????? zycie bywa tak brutalne czasami ze lepiej bysmy dawali sobie dobro a nie sobie wytykali jakies pierdoly. lepiej pamietac te dobre zeczy niz te okropne!!!! pozdrawiam wszystkich goraco ;)

hahah Pozdro :-D No to jak nie chcesz wyrzucic to sprzadaj -masz racje -wiekszy zysk bedziesz miala z tego:P.

Drogi Karolu pustelniku :) ! Oczywiscie, że masz racje . Juz sie nie bedziemy kłocic :) 🌼 for you za to, że do nas wróciłeś:)

hmmmmm. Cos mi i kocurce sie forum chrzani-mamy problemy z wbiciem sie na aktualna strone =prawde mowiac forum nam sie skonczylo na sr129- ciekawe czyja to sprawka? hmmm

Juz sie chyba naprawilo.:P Admin sie zlitowal :P. Ok zabieram sie do nauki ! 3 majcie sie Ludki :)

Gość 85
:)

Gość Kocurek1985
małpy

no Katafalk dobra jestes :) Szkoda, ze nei mieszkam blizej CIebie bo chetnie bym na feministyczne piwko wyskoczyla. Pozdro600- Ty tez niezla jestes, ja z fajkami w mieskznaiu juz bym je chyba z 10 razy zjarala :)

Gość kaaaalinkaa
A jaa mam inny problem.Zauwazylam ,ze odkad rzucilam fajki a jest to juz 3i pol miesiaca,jako substytutu uzywam alkohol,Jesli nie alkohol to jedzenie i tak na przemian.przytalam 3kg i wiecej niemam zamiaru ,wiec najczesciej jak mi smutno a jest mi smutno bardzo czesto,popijam drineczki.Nie mam zamiaru wpasc z jednego bagna w drugie z bylej palaczki alkoholiczka,to bylalby katastrofa. Dorazdzcie co mam zrobic ,zeby zniwelowac to cholerne uczucie pustki,jak ja wypelnic by nie tyc i nie stac sie alkoholiczka? Moj maz nie pali 4 miesiace i takiego problemu niema ,ale za to ma problemy z zalatwianiem sie,ale tez nie zawsze a przytyl raptem 2kg i u niego waga teraz stoi. Pozdawiam wszytkich niepalacych i zycze wytrwalosci mimo klod rzucanych nam pod stopy.

Gość 85
kaaalinka moze jkies cwiczenia wieczokiem, moze muzyka, ksiazka czy glupi film na wieczor, musisz sobie zastapic czyms alkohol. pamietaj ze zwalczylas fajki to moze warto by było pomysec o zwalczaniu alkoholu? zycze sukcesów

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się