Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

rzucajacy -skor Cie tak boli glowa to polknij sobie jakas tabletke przeciwbolowa :) po co sie meczyc?!

Gość gość
Melduje, że właśnie mija dzień 16 🖐️;)Rzucający inaczej-->🌼, gratuluję serdecznie. To jutro rób tak samo jak dziś, czyli po prostu nie pal, a bedzie na końcie 2 dni;)🖐️

Kolejny dzień BP i kolejny egzamin . Wszystkim życze miłego dnia bez papieroska oczywiście ;) kocurek1985🌼 carl76🌼 żabka🌼 kania2a🌼 pozdro600🌼 po40stce🌼 ona-ona🌼 złośliwiec🌼 katafalk🌼 Pilar006🌼 goga45🌼 kitka100🌼 LUCJUSZ🌼 kwietniówka80🌼 zobar🌼 Montana79🌼 inasza🌼 dudka🌼 kasia🌼 rzucający inaczej🌼 mmm757🌼

Gość sama z siebie
Zyczcie mi powodzenia to moj pierwszy dzien bez papierosa.

Gość po 40-stce
dziś mija miesiąc jak jestem pachnąca. Cholernie się cieszę z tego,ale cholerstwo daje znać o sobie. Muszę to zwalczyć. Sama z siebie życzę powodzenia jest to trudne ale do wytrzymania. Rzucający inaczej - jeśli bieżesz tabex to tyle co wiem głowa będzie cie boleć przez jakiś czas , zmierz sobie ciśnienie i życzę w 2 dniu powodzenia. Jak to mówią na forum w kupie siła, razem wytrwamy. pozdrawiam i zaczynam 2 miesiąc bp.

Gość sama z siebie
Dziekuje Juleczko :)

Gość gość
Julka, chorobo jasna, kiedy Ty zaczniesz spać w nocy, hę?

Gość
witam pachnących 🖐️ nowo przybyłych 🖐️ życzę wytrwałości :D byłam wczoraj na imprezce zakrapianej w pubie śmierdzącym papierochami:P szok smród niemiłosierny - aż nie wierzyłam że ja też tak kopciłam 😭 ubrania całe przesiąknięte dymem Najważniejsze z tego wszystkiego jest to, że nie zapaliłam :D

Gość gość
A u mnie na korytarzu robotnicy remontuja klatke i pala papierosy...wszystko mi włazi do domu przez drzwi:o Smród nie do opisania 😭🖐️

Witam pachnących . po 40-stce widzę że mamy taki sam wynik pachnących dni :D :D .Mysle ze nie wróce juz do fajek . Ale nigdy nie mówie nigdy . Boje sie tylko imprez zakrapianych żebym nie straciła kontroli jak wypije za duzo. Miłego dnia 🌼

Gość rzucający inaczej
Witam wszystkich w drugim dniu moich wzmagań.Wczoraj dzionek zaliczony bez najmniejszej chmurki.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

a ja właśnie wróciłam z egzaminu. Ogólnie jestem mega padnięta, noc nieprzespana.Pozdro600-ide właśnie teraz spać ;) 3majcie sie ciepło Ludziki🌼 rzucający inaczej mówisz , że pierwsze okrążenie masz już zaliczone?! :-D

po 40 dziestce, clapp- GRATULACJE!!!! Ja już też wielkimi krokami zbliożam się do miesiąca bez dymka. !!!! JUPI!!!!! Dziś mój 26 dzień bp. rzucający inaczej-właśnie z tabexem to norma, że boli Cię głowa, poczytaj o ojawach ubocznych. A tym czasem drugi dzień :) trzymam kciuki!

i co Julka jak exam? Mysle, że jak sesje przetrwasz bez fajki to już później powinno być dużo lepiej co nie?

Pilar006-ciezko mi powiedziec jak mi poszedl egzamin. Sama nie wiem. Jestem jeszcze w tzw szoku poegzaminacyjnym ;). Mam bardzo ciężką sesję bo 7 egzaminów (3 juz za mną). Masz racje jak przetrwam teraz ten nerwowy okres to myślę, że przetrwam już do końca. Wiesz Pilar006 -jak ja bym teraz paliła -mając te swoje nieprzespne noce + kawa, kawa i jescze raz kawa to bym padła chyba na zawał . Miłego dnia Ci życze :) ja musze sie teraz troche przespac.

Gość rzucający inaczej
Poboli i przestanie a fajki i tak nie zapalę :P Tak sobie czytam calutki wątek i widze że nie wiele tu ludzi których niegdyś "znałem" w tamtym roku.Zdecydowanie atmosferka chyba trochę podupada.Gdzie jest wszechmocny złośliwiec?

Gość ona-ona
hej wszystkim, dawno się nie odzywałam, ale zaglądałam regularnie i Was podczytywałam. Cieszę sie bardzo Waszymi sukcesami, tak trzymać! Julka masz nerwowy okres, ale dasz radę, ja też rzucałam w stresującym momencie mojego życia. Wbrew pozorom papieros nie zmniejsza stresu, wręcz przeciwnie, teraz to wiem!!! U mnie ponad 4 miesiące BP!!

Gość
🖐️ wszystkim pachnącym:D

Gość Teraźniejsza teściowa kocurki
Jestem jestem drogie dziecko! Czuję się dzisiaj bardzo dobrze bo nie palę 7 dzień i w końcu zaczęłam węszyć!.Wszystko czuje! Szkoda tylko, że też musze wszytko słyszeć.

Gość rzucający inaczej
Trzymam sie dzielnie,drugi dzionek własnie leci.Co tu taka cisza?

Witam serdecznie pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona 🖐️ :D BP za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP

Gość gość
Dzisiaj koleżanka po obiedzie mokła na deszczu bez parasolki paląc papierosa...wiatr nia targał, deszcz gasił fajka, a ta twardo.....wiecie.......trzeba byc mega debilem, żeby tak robić:D Teraz to wiem:DPozdrawiam Wszystkich, a w szczególności Rzucającego Inaczej, bo dzielny jest jak diabli, i co najważniejzsze optymizm wyczuwam u Ciebie.;)🌼.

Gość gość
Czy Wy też macie takie mega kolory na twarzy?:classic_cool:Tylko mi tu nie pierdzielcie, że sobie coś wyobraziłam, bo mam pobożne zyczenia:D

Gość rzucający inaczej
@pozdro600 Dzieki serdeczne za miłe słowa,potrzebne teraz sa bardzo.Optymistycznie podchodzę bo lekko nie jest ale użalać się nad soba też za bardzo nie mozna.Postawiłem na biurku słoik skarbonke i codziennie będę wrzucał po 8 zł (równowartość paczki fajek jakie paliłem).Może to głupie ale strasznie motywuje :)

Gość
🌼🌼🌼 pozdrawiam 🌼🌼🌼 odsypiam wczorajszą imprezkę:D 🖐️

Gość gość
Rzucający--> wcale nie głupie. Ja skarbonki nie mam, ale za to zapisuje w kalendarzu. Co tydzień przybywa mi 30 zł;)Kocurka--> kolory na twarzy, w sensie zdrowe rumieńce. Odkąd pamietam zawsze byłam blada jak trup;)

Gość yyyyy......
15 miesiecy bez papierosa...13kg do przodu:( dzis jeden wypalony...nie smakowal ale ciagnie mnie okrutnie jeszcze bardziej niz na poczatku

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się