Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Dla niewtajemniczonych -to taki Pan , ktory mi i kocurce85 kiedys tam zwrocil uwage począwszy od prawienia nam moralow a na ortografii konczac:-D

Gość asiek82
od dłuższego czasu was podczytuje i z każdą kolejną paczką obiecywałam sobie że rzucam i dziś pomyslałam koniec ze śmierdzielami, wiem że będzie cięzko ale musze dać rade, nie ukrywam że sie boje ale chce i mała prośba za każdym razem jak bede miała kryzys a bede tutaj z wami to nakopcie mi wirtualnie do d....y i trzymajcie za mnie kciukasy:) pozdrawiam i walke z nałogiem czas zacząć START!!!!!

Gość asiek82
julka85 póki co nie instaluje poprostu stwierdziłam że nie będe na początku liczyć dni, ide pod prąd he he he he najgorszy zawsze miałam trzeci dzień zobaczymy

asiek szczerze mowiac to ja tez nie mam juz tego licznika;) Dasz rade ! nawet i tego 3 dnia! Dla mnie tez on byl najgorszy ale jakos przetrwalam.Tobie tez sie uda :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie :) U mnie dziś 68 dzień bez fajura, zyciowy rekord normlanie. Ostatnio jestem mega zalatana, ale to nic lubie tak żyć. Tylko zawsze towarzyszyły mi papieroski, przed spotkaniam, po , przez egzaminami, rao , wieczór i w południe, im bardziej zxabieganny dzięń tym więcej fajek. A w tym tygodniu nawet o tym nie pomyślałam. To dla mnie duży sukces. Gratuluje Pani Sędzi, Mordasiukowi i Malej Księżniczce miesięcznicy :) 🌼 niemożliwe stało się możliwe co nie? Kurcze ja też nie wierzyłam. Trzymajmy się dziewczyny, naprawdę nie warto palić. Za wszystkie nowe, nawrócone duszki trzymam kciuki. Uwierzcie, każdy z nas przez to przechodził. Ja paliłam 10 lat, w porywach dochodząc do 1,5 paczki.

juleczko czytam Was cały czas.pisac nie bede bo wiesz jakie poznniej sa na mnie wrzaski a ja nie mam zamiaru sie denerwowac. buziaczki dla Ciebie 🌼😍🌼😍👄

Kocurka😘😍 nie ma sensu zwracac uwagi na inne osoby.Wiadomo, ze wszystkich tu sie nie da pogodzic na tym forum. Co czlowiek to inne poglady:)WRACAJ TU DO NAS!!! a jak reszta sie trzyma? asia82 dajesz rade? Tak sobie teraz przypomnialam(wczoraj mialam mala imprezke i mam lekkiego kaca;) ) ze wlasnie moj pierwszy dzien bez fajki to byl wlasnie na kacu :-D Wtedy naprawde latwiej czlowiekowi przejsc ten 1 dzien:-D bo lepetyna tak boli, ze naprawde nie chce sie jarac:-D---aczkolwiek nie polecam tej metody hehe;) Pozdro600 z tego co pamietam to dzisiaj swietujemy?:-D

Gość mar12
Kochani postanawiam jutro od niedzieli palmowej nie palić, stwierdziłam że jak paliłam cały post ,to ten nadchodzący wielki tydzień postanawiam nie palić a mam nadzieję że Wy mi w tym pomożecie.

mala ksiezniczka --chyba masz racje, ze ta mala aktywnosc na forum wynika z przygotowan do swiat:) mart12--trzymamy kciuki! W takim razie wychodzi na to, ze w Wielkanoc wybije Ci równy tydzień:) a co do switowania to mialam na mysli rocznice 2 miesieczna pozdra600:-D

tak Julka , wszyscy sie chyby zabrali za porzadki przedswiateczne, za gotownie i zakupy , dobrze, ze nie musimy myslec o kupienie papierochow :D :D :D a pozdro600 pewnie o piwku zapomniala :D :D :D albo swietuje bez nas! 🌻 za drugi miesiac BP !

Gość ukryta kamera

Gość gość
:DRozpisałam sie tu i mi skasowało:oJuż nie mam siły o tej porze pisać od nowa, zwłąszcza, że mam w czubie ossstro.Rozpoczelam 2 miesiac BP! 🖐️Jest boooosko:DNiech nikt z nowych forumowiczów ani przez chwile nie wątpi w swoje postanowienie i motywacje;) Po 2 miesiacach niepalenia moge z cała odpowiedzialnościa stwierdzieć - papierosy to gówno!!!!:):):)W końcu mgę pic alkohol bez konieczności martwienia sie o kaca giganta na 2 dzien, bo wiem, że 3/4 tego kaca było spowodowane przez prze-jaranie sie fajkami.......a brak kaca to tyllko jeden z wieeeeelu profitów rzucania palenia;) Ani przez chwile nie wolno Wam wątpić, że dobrze robicie!Przeogromne dzieki Wszystkim, którzy byli ze mna podczas ostatnich 2 miesiecy i wspomagali w potrzebie 🌼:D🖐️

Witam 🌻 BP Pozdro600🌻 jak sie czujesz? :D Pewnie boi troche glowka :-( ale jak sama napisalas to kac napewno jest mniejszy, bo po takich zakrapianych imprezach dla palaczy jest zawsze gorzej! Dobrze, ze my juz nie palimy :D :D :D pozdrawiam 🖐️

Gość asiek82
kurde ale tu cicho i spokojnie mar12 jak Ci idzie?

Gość 93blackberry
Dzisiaj jest moj 21 dzien niepalenia :D Czu je sie podobnie jak pozdro w ogole nie potrzebuje palic ;) Nie palcie to bez sensu!!!!

Gość gość
M.K--> właśnie że nie boli głowa:D dopiero co wstałam i tylko troche suszy, ale poza tym jest ok;)Wstyd przyznać, ale wczoraj po alkoholu to miałam troche ciągot typu: zapal jednego, przeciez jeden nie zaszkodzi....ale nie dałam sie. Tylko tak sie zastanawiam, czy my tak będziemy mieli do końca życia, czy to z czasem minie. Nie żeby to było jakieś uciążliwe, bo jest krótkotrwałe, ale jednak jest.😠

Witam Wszystkich 🌻 BP a co to sie stalo,....... czy wszyscy znowu zaczeli palic :D :-( :D ? pozdro600 :D no i dobrze, ze sie nie poddalas 🌻 93blackberry 🌻 i tak dalej trzymyc! :D i dla wszystkich 🌻🖐️

Gość gość
No właśnie nie wiem:D Albo wszyscy oprócz nas palą, albo wręcz przeciwnie...tak dobrze sobie radza, że nawet nie maja o czym pisać;)

🖐️ 🌻🌻 oto moje wyniki walki: Nie pale juz: 33godz 18 min :) Wydłuzyłam swoje życie o 3 dni, 13 godz i 54 min Zaoszczędziłam 185,09 zl Nie wypaliłam 468 papierosów (ta liczba mnie poraża!!!) i zyje:) dobrej nocy wszystkim pachnącym! jest git!

Gość gość
Pani Sędzina...nie musisz przepisywac wyników;) Wystarczy, że w pogramie klikniesz na dole polecenie kopiuj i tu na forum prawy guzik myszy--> wklej;)Gratulacje ofkorz dla Ciebie:D🖐️Mój wynik to:Nie palę już 61 dni (+ 19g59m45s).Ilość niewypalonych papierosów: 865.Będę żyć dłużej o 6 dni (+ 14g42m18s)!Zaoszczędzone pieniądze: 281,34 zł!Ja Wam powiem, że od soboty chodzi za mna papieros niestety....aż mnie nosi:o:o:o

OJJJJJ :-( :-( :-( cos nam topik kujleje, czy to oby tylko okres przedswiateczny jest temu winiwn, czy nie daj P. Boze ktos z Was ...........zaczal palic! Powiedzcie,ze nieeee!!!!! pozdrawiam Wszystkich BP i 🖐️

Gość kamisa
Witam dziewczynki.Mogę się pochwalić ,że tak samo rzuciłam palenie i nie palę już ponad 3 tygodnie.Mam czasami takie naloty żeby zapalić ,ale mój mąż mnie wspiera.Paliłam 14 lat połowe swojego życia i tak od razu rzuciłam .Dziwię się sama sobie,a teraz jak ktoś pali przy mnie to gonię za palenie ,bo mi śmierdzi dym.

Gość kamisa
Jestem tego pewna ,że nie wrócę do tego nałogu.Zaczęłam myśleć inaczej o paleniu ,że tak naprawdę po co mi to było.Papieros zastępował mi niby czas i uspokajał nerwy ,ale teraz mogę stwierdzić,że bez palenia ten czas tak samo mam wypełniony co przed tem,tylko tyle ,że nie palę .

Gość kamisa
Więc głowa do góry kobiety.Mówcie sobie ,że to my jesteśmy silniejsze od palenia i my tym rządzimy a nie odwrotnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się