mordusiak 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 U mnie jest na recepte i kosztuje 38 zł kuracja na cały miesiąc. Ale jak czytałam na innych forach to w różnych częściach Polski jest inaczej, raz na recepte raz nie. Może spróbować bo przecież nie zaszkodzi. Aha i najważniejsze nie zawiera nikotyny tylko substancje zastępczą która nie uzależnia!!! Kuracja jest na cały miesiąc a ja brałam chyba 7 dni, mój misiek dłużej ale też nie cały miesiąc. Jedno opakowanie starczyło mnie, miśkowi i jeszcze nam zostało i dałam kumpeli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 Mordusiak nie liczy sie jak , liczy sie, że ie palicie!!! Byłem na piwku ze znajomymi i dwoje palilo... aleeeee ich pogoniłem. Jeszcze rozumiem jak fajke schowa jakos pod lawke, a nie wyjebie na srodek bez pytania i dymi kazdemu prosto w twarz tym dymem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 a fajami jebe juz z pol godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2008 Już niedługo skonczy sie palenie w knajpach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość submag Napisano Kwiecień 11, 2008 TO JEST TO O CZYM MARZĘ. OD KILKU LAT, DOKŁADNIE 6 I 2 MIESIACE, ODKAD RZUCIŁAM PALENIE PRAWIE NIE CHODZE DO KNAJP. MAM OGROMNA OCHOTE ALE NIE JESTEM W STANIE WYSIEDZIEĆ W DYMIE. BOLI MNIE GŁOWA I ŹLE SIE CZUJE. JESTEM SKAZANA PRZEZ PALACZY NA SIEDZENIE W DOMU.................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 No i znowu kiedy słoneczko za oknem świeci to na forum pustki:( Nie wiem co to będzie kiedy wiosna w pełni do nas zawita. Już wiem na forum będę tylko ja, mordusiak:( smutno mmi tu samej:( czy ktoś do mnie dołaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 I tak jak mówiłam jestem tu dzisiaj sama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Własnie skonczylem patrzec na przurocze zaloty moich pupilkw (pajączków rzecz jasna), ktora skonczyła sie namietnym stosunkiem i pospieszna ucieczka pana pajaka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Mordusiak kochana kobitko a co to jest słoneczko?:D W Gdańsku to od kilku dni mamy pochmurną pogode:( Niestety.Ja dzisiaj cały dzień w chacie siedze i nie wiem co ze soba zrobić.Nastrój zryty przez tą aure. Chyba wybiore się do kina na film o U2 z okularami trójwymiarowymi:D. Ciekawe jak to bedzie wygladalo taki seans w 3 wymiarze bo jescze na takim nie bylam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 submag---nie przeginasz troche?Owszem wali po oczach tym dymem ale od razu głowa Cie boli i przez to do knajp nie chodzisz? Nie przasadzajmy;) Ja już przyzwyczaiłam się do tego i jakoś nie zwracam na to uwagi.Takie są uroki bycia w knajpach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 a Pan pajonk uciekł z terarium prosto na forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Byłem na filmie 3D. O rybach i morzu. siedzialem jakos przy poczatku i była masakra. No ale była reklama filmu o dinozaurach (od razu chcialem na to isc ale klasa nie chciala- bo to w gimnazjum bylo) Jak zaryczał i wystawił łeb z ekranu to nie wiedzialem czy sie schować czy spier**** ile siły w nogach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Submag-soory odwołuje tamto co napisalam. Zle to w slowach ujelam.Jak czytam teraz tą swoją wypowiedz to tak jakbym była za prawami palacza.Tak nie jest.Chodziło mi tylko o to, że nie powinnas z tego powodu rezygnować z knajp. Palacze zawsze beda wokól nas czy nam sie to podoba czy nie. Wiesz mnie prawie codziennie bolała wieczorami głowa jak paliłam.Teraz jak jestem w knajpie to owszem przeszkadza mi ten dym ale nauczyłam sie juz kompletnie na to nie zwracac uwagi.Palacze nie beda wybierali za mnie do której knajpy chce iść i w jaki dzień ;) Wiecie a nawet jak bedzie ten zakaz calkowitego palenia w knajpach to myslicie ze to sie przyjmie? Niby palacze tak chetnie deklaruja swoja chec do wprowadzenia tego zakazu ale jak wejdzie on w zycie to nie beda tacy zadowoleni i beda go lamac.Co wy o tym sadzicie?Zakaz cos da czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Pajonkk w takim razie ja tez siade w tych pierwszych rzedach :D:D:D::D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Nie siadaj w pierwszych, najlepiej po srodku, albo ciut dalej, i oczywiscie na wprost, bo inaczej to on nie wyjdzie z ekranu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Jak palaczowi klamke do głowy przystawisz to moze i nie bedzie palił... Nie ma takiej opcji zeby palacz nie zapalil w knajpie, juz predzej sie przezedzi w knajpachniz oni zrezygnują z siana. Troche jak kon, nie?:) pokazać siano a on za nim pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Kurna Pajonk no dzięki za rdy ;) Już chciałam wychodzić wcześniej z chaty , żeby te pierwsze miejsca zając. Nie wiedziałam, że trzeba też z boku. Ok to obsatwie miejsce gdzieś dalej niz po środku i bardziej po bokach:D Nie jestem wielką fanką U2 chciałam zobaczyć tylko jak ten 3 wymiar wygląda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Właśnie usiadz na wprost. Ptrzeszedlbym sie jeszcze raz na to ale o dinozaurach. Robi to wrazenie okna, stoi se stoi nagle przerazliwy ry, wystawia leb z okna i normalnie widzisz zeby wielkości noza kuchennego pare metrow przed Toba. Z rybkami tez bylo fajne ale momentami, troche sie czulem jak nurek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Juleczko w odpowiedzi na twoje pytanie czy palacze wyjdą z knajp jak już zakaz wejdzie w życie, odpowiadam że jak będą mieć taki charakter jak ja to wyjdą:) Chodziłam do knajp gdzie się nie paliło i grzecznie wychodziłam przez pub żeby uszanować innych:) tylko że nie wszyscy zachowują się jak mordusiak. A swoją drogą też chętnie wybrałabym się na film 3D. Muszę wyciągnąć miśka w nagrode za nasze 2 m-ce BP. W końcu w kieszeni zostało jakieś 800 zł :) Pajonnnk --------- czyżbyśmy byli równolatkami? gimnazjum (qurde jak ja nie lubie używać tego słowa) też mam za sobą! A tak wogóle to padam na twarz! Całe popołudnie dzielnie pracowałam fizycznie przy noszeniu kostki brukowej na mój nowy chodniczek:) i po co chodze na siatkówke i od poniedziałku na aerobik jeżeli mogłabym się zatrudnić na pół etatu w firmie brukarskiej i popołudniami miałabym darmowego a nawet płatnego instruktora fitness :) oj troszkę mi się w głowie miesza a przede mną weekend na uczelni:( Łoo matko na samą myśl umieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 No polecam polecam mordusiak pojść z miśkiem na taki film.Ja właśnie wróciłam i jeszcze jestem w szoku.Miałam wrażenie, że jestem na tym koncercie.Wokalista U2 był na wyciągnięcie reki i w niktórych momentach to myślałam, że ludzie zaczeli w kinie tanćzyć -a to tańczyli na koncercie.Naprawde niezłe wrażenie.Żdziwiło mnie tylko, że peło ludzi było w wieku 50 lat a młodych tyle co nic :P Siedziałam w 3 rzedzie na samym środku:D A z tego co wiem pajonk jest rocznik 86;). Myślalam, że jesteś mordusiak 85 tak jak ja i kocurka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2008 To Mordusiak, ktory jesteś rocznik?Oł Fack, to tylko ja taka stara baba miedzy Wami:D Rocznik 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2008 a ja jestem okropną przestępczynią i zaraz będę oglądać filma na kompie. \'Wszystko za życie\' (Into do wild), numer jeden w Polsce obecnie. Ponoć będe ryczeć na koncu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Jestem rocvzik 87. (nie wiem skad wzielas te 86:) )Podobalo sie czy nie? (kino) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 bo miales chyba meila tu podanego i tam pisalo 86-albo mi sie coś pokićkało;) jasne , że sie podobało:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 A wyszlo Ci cos z ekranu tak jak mi czy nie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Mo i w ten oto sposob mamy 500 stron:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Nie wyszlo.-bo tam nie bylo takich efektow jak na tym Twoim filmie o dinozaurach.Chcialabym pojsc np na King-konga w 3 D (niestety nie ma go w 3D -wogole malo filmow jest w 3 wymiarze).Po prostu mialam wraZenie jakbym byla na koncercie.Wokaliscie u2 to nawet zmarszczki na czole widzialam i pot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Tosłabiutko. idz se do centrum hendlowego w lodzi. nie pamietam jak sie to kinonazywa. Chyba daleko treche masz:> ja mam 70 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 w łodzi cinema city, kiepsko sie tam pracuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 kiedys byla seria we telewizji. lecialy 3 jakies hilmy, pamietam ze byl king kong (eszystko w 3D) bo wlasnie u kumpla ogladalem (ake ten stary king kong... a poza tym byl słaby w 3D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach