Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

oj sądny dzień ja już mam przerwe 3 letnia bez faceta i raz mi z tym dobrze a raz nie. Coraz czesciej mam takie uczucie pustki bo wszysctkie znajome juz doslownie w malzenstwa sie wkopuja :D tylko ja taki popapraniec sama dryfuje i dryfuje:P ale szukac tez mi sie za bardzo nie chce :D sadny dzien a za co on Ci ten bak rozwalił? wkurwił sie znowu czu jak ? mieliscie ostatnia jakas akcje ?

stwierdzil najwyrazniej ze w ten sposob bedzie mnie kontriliwal,jak spusci paliwo to nigdzie nie pojade,no to sie kurwa pomylil,idem na meczyk moze fajny byc niemcy-hiszpania to pa pa pa buziolki 😘 ❤️ 😘

no elooo :) zamiast spać byłam na rowerze, wymachałam się na amen:) ide lulu,,, od jutra dieta kofane:) zmykam buziaki Julcia doła mam bo coś ostatnio nic mi nie idzie z tym dobrym myśleniem ale to przez ten okres wszystko:( , nie chce narzekać bo to minie i tylko namarudze wam a po co jak za jutro a może za pojutrze będę sobą:)

sdny dzien ale ty mas zprzerypane z tym męzem ex kurce molek bym mu chyba jaja ukręciła:) za coś takiego , on jest chyba jakis nie powazny zeby coś takiego zrobić, przecież to kosztuje, czy on wogóle wie co zrobił? Przysięgam ze bym mu coś za to zrobiła:)

30 stka🌼 to pociesz sie tym, ze tu jedna taka JUlka tez ma roztrojenie jazni przez zblizajacy sie okres:D Na dodatek mam teraz tyle zmian, ze sama juz nie wiem czy sie cieszyc czy zalowac. Mam naprawde fajne nowe mieszkanko (na gdansk orunia górna)-minusem jest to,że mam 27 km do swojej dawnej Oliwy :( i pare dni temu jak chcialam przejsc sie pieszo do Alfy ablo na uczelnie w sopocie wyscigi to no problem. a teraz musze wszystko dostosowac pod wzgledem dojazdow . Na dodatek ja tu nie przyzwyczajona do sasiadow porzadnych -mlodych malzenstw z dzieciakami. Ja tu z moim bratem to dwa żule i nie raz nam dzisiaj wrócił senstyment do starego, zagrocanego, wynajmowanego mieszkania na Oliwie l:)

sadany dzien 🌼 ja naprawde wspolczuje koszmara jaki przezywasz. Kurna taka zajebista kobitka jak Ty a takie meki musi przezywac. najgorsze jest to , że nie wiadomo jak od takiego typa , ktory mysli ze ma nad Toba non stop kontrole sie oderwac. To naprawde jakas mania przesladowcza jest. Niech koles da sobie spokoj i pozwoli Ci i sobie ulozyc normlanie zycie a nie wpierdalac sie i przeszkadzac na kazdym kroku.

wpadłam powiedzieć dobranoc oraz ze dzisiaj narawde miałam wreszcie miło spędzone popołudnie i wieczorek poza domkiem z Samcem M. na grilowym spotkaniu poza krakowem na zielonej trawce:) ehhh to jest zycie jutro napisze wiecej -padam spac:) dobranoc i spokojnej nocki🖐️

dzień dobry:) kolejny piękny dzień bez papieroska!! i pierwszy dzień dietkowania jak chumorki i nastawienia???? Mam nadzieje ze u wszystkich dobre!

Łoo matko... teraz to ja mam kaca:). Chyba po tych kilometrach mnie tak ścięło wczoraj, po jednym piwie już.. Muszę do pracy a dalej mi się w głowie kręci. Masakra.. Nigdy nie miewam kaca:). Trzydziestka - ja mam przed okresem takie doły że masakra, normalnie bym szła się wieszać i wogóle wtedy myśle o wszystkim \"po co ja to robię\". Na szczęście jestem teraz po:) hehe. Mamy baby przerąbane:). Zmykam może jak coś zjem to zrobi mi się lepiej. A koncert DŻEM był suuupeer wczoraj:)! A co do wycieczki to teraz w sobote ma być w nocy na Hel:)

nio własnie jem kobitki jajecznice z pomidorem, posoliłam ją:) bo nic nie było napisane ż enie solić......dawno nie jadłam jajecznicy na sniadanie:) jadałam zawsze jaja na twardo ale tez żadko:) aj zjadłam było pycha, a teraz wam napisze kilka ciekawych opini na teman 4 rodzajów herbat, z" przyjaciółki": BIAŁA HERBATA- to królowa przeciwutleniaczy, filiżanka białej herbaty ma ich tyle co 12 szklanek soku pomarańczowegoi trzykrotnie więcej niż zielona herbata. Dzieki temu opóżnia starzenie i chroni przed wolnymi rodnikami Warto ja polecić osobą palącym papierosy oraz mieszkańcom wielkich miast. ZIELONA HERBATA- napar zapobiega nowotworom i pomaga w problemach skórnych, zaleca się ja diabetykom. To świetny napój dla osób zapracowanych i zestresowanych, poprawia koncentrację i koi nerwy. CZERWONA HERBATA- pu-ehr to nasz sprzymierzeniec w walce z nadwagą, oczyszcza orkanizm z toksyni przyspiesza przemianę materii. Osoby które regularnie piją ją w ciagu miesiaca traca nawet 5 kilogramów!!!!!! Herbata ta wspomaga pracę wątroby i obniża cholesterol CZARNA HERBATA- zawiera teinę, pić ja powinno się tylko rano, gdyz pobudza organizm, usprawnia krążenie krwi, odżywia mięsień sercowy, pomaga przy zatruciach pokarmowych

Witam, a ja dopiero po śniadanku..Wczoraj wieczorem wróciłam od Swojego, było bosssko:) I kotlety sojowe pyszne, sałatka, lody,wspólne granie na instrumentach, i faktycznie da się po uprawianiu miłości nie zapalić,nie wiem czemu wcześniej to robiłam:P Najbardziej to mi się podobało jak wszedł na wysokie drzewa w sadzie po to żeby mi narwać ze 2 czy 3 kilo czereśni hehe:) Chyba się powinnam przejść do lekarza..Wczoraj i 3 dni temu miałam taki rwący ból brzucha z prawej strony na dole i uczucie jakby miała mieć torsje i do tego jakby kłucie serca,miała któraś tak z Was kiedyś? A jutro prawdopodobnie jadę z Nim do Warszawy..Heh..Ogólnie kobitki to o co chodzi w tej diecie o której tak konwersujecie, macie jakąś rozpiskę na nią?;) Dopijam herbatkę i lecę ogarnąć pokój i posegregować tony papierów..Uhh się zejdzie trochę.. To jest ten mój specyficzny rower z dużymi kołami, na który wsiadłam raz i omal się nie zabiłam: http://img258.imageshack.us/my.php?image=dsc02187ko4.jpg Chyba mój licznik jest jakiś trzaśnięty 11 dni BP a ja nie wydłużyłam swojego życia o jakąkolwiek ilość dni..No patrzcie: Nie palę już 11 dni (+ 03g07m15s). Ilość niewypalonych papierosów: 89. Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 16g19m26s)! Zaoszczędzone pieniądze: 22,26 zł! Dobrego dnia kobitki 🌼🌼:)

no helo dopiero skończyłam czytanie Waszych zapisków weekendowych popieram opinie o tabexie Nie palę już 25 dni (+ 15g39m34s). Ilość niewypalonych papierosów: 256. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 23g01m46s)! Zaoszczędzone pieniądze: 96,19 zł! dietke i ja zaczelam troche ja musze zweryfikowac chociaz przez pierwsze dni ale jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej musze jutro rano sie zwazyc bo dzisiaj za pozno wstalam ale czuje ze z ta dietka mam takiego speeda jak z rzucaniem palenia dlatego jestem dobrej mysli caluski pachnace babeczki

ja spadam dziewczyneczki,musze auto odstawic na warsztat,przeciez z dziurawym bakiem nie bede jezdzic ;/ pa trzymajcie sie buziolki 😘

u mnei tez planowo z dietką:) ale faktycznie pare pytan sie nasuwa:) choc by wagowych co do pomidorga:) póki co nierozpisuje sie bo sie bardzo spieszę miłego dnia:)

tak jak mi dietetyk mowila ta dieta to nic innego jak dieta 1000 kcal i czy zjecie pomidora malego duzego czy sredniego nie ma wielkiego znaczenia bo to 5 czy 10 kcal w jedna lub druga a przy naszym dotychczasowym zywieniu pizze piwka i tp to raczej wielkiego znaczenia nie ma i tak ograniczylysmy znacznie kcal

No ale ma któraś jakąś rozpiskę o co w tej diecie chodzi? Jeeeezu jak mi się dzisiaj nic nie chce..Chodzę z kąta w kąt ale zabieram się bardzooooooo powoooooli do segregowania zbędnych papierów..W ogóle to marudna jakaś jestem,może przez pogodę,chyba ciśnienie spada..Dobrego popołudnia 🌼

antydea wyslalam Ci na meila diete.:) Rzucamy fajki i zbedne kilogramy które nam sie intruzywnie wbiły w ciałka:P

vitalijka i 30 stka ja dzien pierwszy dzien z wami również zaczela,:) Troche pozmienialam tam w grafiku-dania inne wzielam bo nie mam sprawnej jeszcze kuchenki elektrycznej i musze bazowac na takich skladnikach ktore da sie zrobic w mikrofali :P

co jakis czas ciagnie do papierosków-wkoncu to dopiero 11 dzien. Czasem jakos odruchowo robie cos i wstaje , kierując sie zwyczajowo w strone bakonu i nagle przypominam sobie ze ja nie pale i wcale nie chce mi sie palic!!!!!!!! to PRZYZWYCZAJENIE 30-stka🌼 musisz sie trzymac z tym niepaleniem >A ile paliłaś wczesniej papierosów i jaki okres?a jak tam okres? dostałaś juz?:)

Julka85 30 stka i dodob🌼 JAK IDZIE DIETKA? JA cos pózniej śńiadanie bo o 10:30 a lunch 15:00. Faktycznie dietka mieści sie spokojnie w 1000 kcla -spisuje i bede podliczac później:) 1.-Ile dajecie sałaty? bo ona ma tak niewiele ze ja prawie całą małą główke dałam:) 2.-czy można pić rano herbate ziołową _zieloną-ja teraz nie pije ani kawy ani czarnej herbaty 3.-ile tej piersi z kurczaka? i jak wagowo z kotletami? 4.-cukinia rozumiem ze cała? co do herbatek🌼 to czytałam ze nie powinno sie łączyć czerwonej i zielonej.Albo jedna albo druga Bo po jakimś czaise sie człowiek przyzywczaja i przestaje tak skutecznie działac na wage. powinni sie pić wpierw czerwoną ale ja jako placz rzucający palenie postanwiła , jak i ze wskazaniami dietki :) ze zaczynam od zielonej zielona-oczyszcza czerwona -spala tłuszcz

Nie palę już 11 dni (+ 03g07m15s). Ilość niewypalonych papierosów: 178 Będę żyć dłużej o 1 dnień (+ 8g19m26s)! Zaoszczędzone pieniądze: 80,16zł! Atydea🌼 nie palisz tyle dni co ja-ale ja paliłam prawie ponad dwa razy więcej-wiec sie nie dziw ze w rubryce pt"bede zyć dłużej" wyskakuje zero:)

Dzięki Julka 🌼 A ja tak się maksymalnie wkur..łam na moją przyjaciółkę że szok..Dzwoniła żeby po nią wyjść jak wraca z pracy,no kurna jeszcze co,jej to się dupy nie chciało ruszyć wczoraj po mnie na dworzec pks, a poza tym to wzięłam się za te sprzątanie i już skończyłam prawie i obiad mam niebawem i jej mówię że nie mam czasu bo sprzątam, a ona w pisdu wielki wyrzut,że ostatnio nie mam dla niej czasu..Ehh..W ogóle dzisiaj mam okropną huśtawkę nastrojów..Skończyłam z nią rozmawiać..Walnęłam rękami o blat biurka które dzisiaj wynoszę (jest ze mną od I klasy podstawówki), tak mi się momentalnie chciało zapalić,ale nie! Pooddychałam głęboko i wzięłam gumę do żucia i jakoś powoli schodzi ze mnie..Ja przepraszam że ja tutaj tak Wam pisuję takie pierdoły ale mi jakoś lepiej..Jak trochę powalę w tę klawiaturę..;) Buźka dla wszystkich, 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się