Atydea 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Hej kobitki:) Skonsumowałam śniadanko, dopijam herbatkę..Pod prysznic, do sklepu..I biorę się za sprzątanie mieszkania..Trzeba porządnie posprzątać, poodkurzać, podłogi pomyć żeby mama jak ją przywieziemy z lubelskiego się nie przeraziła:P Tatusiek już od rana z oknami walczy z ich myciem.. Monia mam nadzieję Słońce że dobrze u Ciebie i walczysz ze śmierdzielami niczym drapieżna lwica..;) Ja-ka rób porządek z tymi osami, ja kilka dni temu wyszłam na balkon,otworzyłam znajdująco się nań szafkę szukając pomidorów (czasem tam są) wyleciało coś bzyczącego to machnęłam ręką i jak mnie nie u...oli w rękę, bolało jak cholera! także to mogła być osa, ojciec oglądnął stwierdził że nie zostawiła(o) żądła i posmarowałam kremem, a teraz jest czerwone z takimi kropkami i wczoraj okrutnie swędziało, także wiesz zwierzątka nie zwierzątka.. Vitalijka fajnie że zamieściłaś tę obszerną instrukcję jak jadać, jak organizm funkcjonuje, czego mu dostarczać, od razu sobie wydrukowałam ją:) Kobitki ja już zmykam bo mi czasu zabraknie ;-) Dobrego dnia życzę, później jeszcze tu wejdę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Ale sie wyspałam:D, zaraz doczytam stronice, tylko udało mi się przeczytac coś o tramwaju, który rozjechał nam Agę....hmmmmm, sądny dzień, to u was są tramwaje, a ja myslałam że tam są trolejbusy u Ciebie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vitalijka 0 Napisano Lipiec 2, 2008 antydea- podsyłam link do fajnej stroki :) http://www.slimfigura.pl/pomoc_w_odchudzaniu/artykuly.html Ja juz po prysznicu i porządkach oraz dietkowym śniadanku-ide na rowerek :) MIŁEGO DNI! ORAZ PODSYŁAM troche optymizmu tym co go potrzebują ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 biore tabex.............dodob ty tez go bierzesz czy w chwili wolnej możesz mi napisać ile ja mam brac i jak , bo ja tylko pamiętam że przez pierwsze parę dni mam brac 6 tabletek co 2 godziny, ale nie wiem ile to czasu no i co potem.( pytam dlatego że mi zostało dużo tych tabletek, bo ja w grudniu je łykałam, no i ulotke wywaliłam)....Dodob i czy znasz konsekwencje jeśli np: będę go brała nie całą kurację tylko np: połowę kuracji, bo mi mój żołądek to padnie od tej ilości tabletek, bo ja poza tysiacem witamin i minerałów;) zaczęłam łykać tabletki z melisy , na te moje nastroje nerwowe, bo nie chcę rozwodu;)a jak tak dalej będę wyrzywac się na domu to to się na serio źle skończy:) Raz jestem wamp, a raz słodka kotka, a mąż dostaje fisia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 vitalijka ja widze ze ty na serio się wzięłas za siebie, ja tez miałam takiego pałera na początku, super że się tak dzielnie trzymasz, vitalijka a ile masz lat i ile paliłaś bo ja nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 atydea ty też widze pełna weny, superrrrrrrrrrr, jednak nie palenie działa pozytywnie na ludzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 atydea dziękuję za wierszyk:) jest boski:):):)buziaki julcia dzięki za wsparcie i dobre słowo Wszystkim dziękuję bo doczytałam wersy z wczoraj, wszystkim bardzo dziękuję, jednak tu czuję się chyba lepiej niż w domu, tu z wami;)jest mi lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Ja mam to samo.. Wieczorem po rowerze piwo smakuje najlepiej:). Ja mam problem taki że nie mam nigdy pomysłu co by zjeść. Musiała bym jakieś przepisy sobie wyszukać z warzywami jakieś obiadki itp. Co do wagi - waga jest po to by sprawdzić tylko czy przybyło i ubyło:). A czy trzeba zmniejszyć to się patrzy po brzuszku, bokach i ilości tłuszczu:D. Bo ja też nie wyglądam na tyle ile ważę:). Właściwie przydałoby mi się tak z 5 kilo mniej. Ale nie chodzi o wygląd tylko o to żebym lepiej się poczuła jak będę miała mniejszy brzuch. Ale jeszcze nie zabieram się za dietkę, jeszcze troszkę:).. Może zrobię tak że słodycze w weekend a w tygodniu zero:)? A co do fajek - to w razie wpadki trzeba jak najszybciej - NATYCHMIAST się opamiętać. Bo jak po jednej sobie już pomyślimy \"a jak ta jedna to jeszcze ze dwie se spale\" to już d..a, będziemy się ociągać i dalej palić. Fajki natychmiast do kosza i jedziemy od nowa:D! Idę się umyć i chyba na rowerek, taka piękna pogoda dziś:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Co do os-przyjechali wczoraj na sygnale:D, trzech strażaków, musiałam po nich wyjść bo nie mogli trafić - tzn. znaleźć numeru ulicy:D. No nic, zalepili pianką montażową bo to w szczelinie a jak by mieli deski rozbierać to nie wiem kto by je potem złożył. No i spałam przy zamkniętym oknie bo te tam miały kurw..e:D, a ja myślałam że się uduszę. Dziś jeszcze parę lata przy tym, zobaczymy co dalej. A ja trzydziestka paliłam 13 lat, kiedyś paczka była na 3 dni ale szło coraz więcej. Skończyłam na jakieś 15-16 fajek dziennie czyli prawie cała paczka, no i imprezy, knajpy-gdzie często chodziłam to ponad paczkę szło spokojnie, nieraz nawet dwie. No jeszcze tak parę latek, szło by w górę to pewnie z czasem bym paliła 3 paczki dziennie bo tak to jest że organizm chce coraz większą dawkę. Ja już przerzucałam się na mocniejsze bo tzw. light to już prawie nie czułam jak paliłam i musiałam podwójne zaciągnięcia brać:). A po co mam chodzić po knajpach jak mogę iść na rower:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 2, 2008 30-stka pierwsze 3 dni co 2 godziny 6 tabletek potem 8 dni 5 tabletek potem 6 dni 4 tabletki 3 dni 3 tabl. potem już sama zobaczysz 2 tabletki ja juz przy 2 tabl zapominalam wziasc teraz jak mam nerwa albo cos mnie wewnątrz telepie to biore bedzie dobrze 30 -tka ja bylam strasznym nalogiem i teraz po tabexie luzik tylko sny mam durne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Lipiec 2, 2008 30-stko-------- ja też rzucałam z tabexem, tylko że brałam go przez pierwszy tydzień. Kiedy zapominałam o tym żeby wziąść tabletkę uznałam że nie muszę brać ich wcale i przestałam:) To zależy indywidualnie od człowieka. Wydaje mi się (nie wiem czy słusznie) że lubisz mieć jakąś pomoc, asekuracje tak \"w razie czego\". Ale masz nas i w razie kryzysu zastąpimy tabletki :) Pozdrawiam:) Buziaki 4 all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 2, 2008 he he sa tramwaje a konkretnie cala jedna linia nr 4 zreszta i to w samiuskim centrum ale mnie i tak przejechal buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 2, 2008 30-stka - ja wzięłam 2 listki i sie trzymam. Zresztą sama zobaczysz jak się bedziesz czuła. Na pewno najlepiej wybrać całą kurację, ale mnie nie ciągnie czyli polowe tez można :) A tak w ogóle to cześć Wam dziewczynki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Lipiec 2, 2008 30-stko nie ma za co:) My tutaj się wszystkie musimy wspierać wzajemnie..Godzina 12:00 prawie a ja jeszcze nic nie zrobiłam, \"kryminalnych\" stare odcinki obejrzałam:P Mordusiak ten film o którym pisałaś parę postów wcześniej to się nazywa \"Podaj dalej\" i jest bardzo piękny i wzruszający.. A widziałyście \"Zieloną milę\" z Tomem Hanksem na podstawie powieści Stephena Kinga pod tym samym tytułem? Ja wczoraj oglądałam z kumpelą pierwszy raz w życiu i jestem pod wrażeniem,rewelacyjny film,polecam..:) Aa zapomniałabym, zastanawiać się nad tym obiadem dzisiejszym,cóż zrobić nań, Monia podaj mi proszę przepis na te nadziewane mięsem mielonym papryczki ;-) A w ogóle to udało mi się od kumpeli wybłagać pożyczenie książki Allena Carra, a nie chciała tego zrobić bo w radach na końcu jest napisane żeby jej nie pożyczać etc.;) Ale dało radę hehe..Co innego wersja papierowa a co innego czytać na komórce, wciśnie się przypadkiem nie ten przycisk co trzeba i przenosi znów do początku książki.. Lecę do tego sklepu, zapuszczam jakąś muzykę i już się biorę za robotę..Później się znowu zacznie TV, a to \"Magda M.\":P a to \"07 zgłoś się\" a to znowu coś tam:P Jutro jak Mój przyjedzie to Go wyciągnę na spacer, a co! :) Buziaki słodziaki dla Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 ja-ka :) a mogę zapytać ile masz lat? Masz dzieci, ja mam jedno córcię ma 7 lat. Dodob dzięki za instrukcję, czyli jak bym prała tylkoprzez parę dni to tez mi pomoże cio? chodzi mi tylko o to żeby nie brać tych pastylek nikłitin, bo to jak dziewczyny pisały nadal jest nikotyna. Musze sie z tym nałogiem uporać:) DAM RADE;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Lipiec 2, 2008 No pewnie że dasz radę Moniś !! Wszystkie tutaj damy radę, hehe napisałaś posta minutę po mnie :D Full roboty mam ale nie ma mi kto kopa dać na rozpęd, któraś chętna?:DDDDD No już idę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Mordusiak masz rację ja musze się asekurować, mieć drugą możliwość tak jak napisałaś , chce mi się palić, to zastepuje to tabletką, tedy czuję ze coś działa, choć pewnie to nic nie działa, ale ja se wmawiam:) Vilemooo ty tez na tabexe , dwa listki to wogóle mało czasu brałaś nio to spoko:)dam rade Atydea zielona mila jest boska uwielbiam ten film, ale z takich ujmujących to mnie najmocniej wzrusza "miasto aniołów" meg rian (nie pamiętam jak się pisze) Adytea jak chcesz to ja ci wydrukuję tę ksiażkę i moge ci wysłać ją pocztą, jak chcesz to będziesz miała ją jako własną, lub prześlę ci na pocztę boja mam ją w komputerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 dostałam teksiażkę od kochanej pozdro600:) całusy dla ciebie:) Sądny dzień to temu tramwarzyście powinno się jaja urwać:);)co za gapa że ciebie mi przejechał, matko wiesz zmień miasto przeprowadz sie do mnie bo tu nawet jak samochodem stanę na torach to tramwarzysta tylko klaksonem sadzi mi po oczach, a hałas jest wtedy ogromny, no ale ja lubię troche wrażeń:) jak jade na miasto moim autkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 2, 2008 z mila checia :D uwielbiam morze ech kiedys to co roku sie jezdzilo na wczasy ostatnio bylam w 1989 roku buu cale wieki temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 ja-ka trochę ci zazdroszcze tych strażaków, tez bym chciała takie coś przeżyć, fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 2, 2008 a kominiarzy ?? he he tez sa fajowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Aga w tym roku cie nie zaproszę ale wiesz możliwe że na przyszły rok bym miała taką możliwość, ale życie jest rózne i nie moge nic ci obiecać, ale jeśli będziemy tu gadać na topiku przez cały rok, to pewnie bede wiedziała już w czerwcu w przyszłym roku czy dam rade cie zaprosić, więc mam nadzieje że bedziemy się tu spotykały, no i urządzimy dzieciakom jakies fajne wakacje z plażą. Nic nie obiecuje ale nawet jak mi się topik znudzi (choć wiem że tu będę , bo tu jest to czego potrzebuję, osoby walczące z nałogiem) to w maju 2009 lub w czerwcu dam ci znać, czy da rade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 kurrna sądny dzien kominiarze to tacy mało higieniczni:), bym taki jeden przeczyszczać komin ale więcej kurzu narobił niz przeczyszczania:);)heeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Trzydziestka, ja mam 26 lat:). Kumaci, 13 lat miałam jak zaczęłam palić.. Męża nie mam, dziecka nie mam bo mnie nikt nie chce o :D. A strażacy nie mogli zostać dłużej;) hehe. No weź te tabexy i zobacz jak tam będziesz się po nich czuła. A z filmów to ja oglądałam 11 razy \"Ostatni Samuraj\" - z tego 7 razy płakałam, parę razy \"Trenera\" (Coach Carter), no i jeszcze polecam \"Fanatyk\", \"Pif paf jesteś trup\" i \"Człowiek w ogniu\". Świetne filmy:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 nie bym tylko był:) a sądny dzień strażak to jest to:):) czerwień i ten kask no i ta rura;) z wodą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 2, 2008 30-stka w tym roku i tak raczej bym sie nie ruszyla,o prace przeciez sie staram no i kasy nie mam ale za rok moze bedzie lepiej :D strazak hmm ta sikawka he he mieli sikawki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 2, 2008 i juz zas mnie ciagna znajomi na "integracje" he he w alkoholizm wpadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Edytka ja papryczki robie tak: Kupuję 6 średnich papryczek, mielone pół kilo, lub 80 dkg,zalezy od wielkości papryczek. W domku dryluje papryczki, (fajnie jest jak mają spody na których mogą stać pionowo), mielone robiszj ak na kotlety mielone z tym że powinno byc trochę bardziej ciapowate:) to miesko, dodatkowo kupuję zawsze przyprawę do miesa mielonego żeby było smaczniejsze i czasami podsmażam pieczarki na patelni i dodaje do mięsa, ale to jak mam wiecej chęci:), nio i potem wypychasz mięsem te pieczarki do samej góry. Nio i wstawiasz je do brytwanienki i ja w elektrycznym piecyku piekę je 50 minut:) Wszyscy to lubia a jest to łatwiejsze od gołąbków, mniej czasochłonne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 wypycham mięsem papryczki a nie pieczarki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 2, 2008 ja-ka Ostatni samuraj ogladałam kilka razy:) jest cudowny, człowiek po tym filmie nabiera nowych wartości:) wartych wpojenia ich do głowy, tych pozostałych nie widziałam, może obejrzę to ci powiem jakie wrzenia miałam... Ja z takich cudnych filmów, to również bardzo miło wspominam "Wyznania Gejszy" poprostu jeden wielki ryk u mnie wciaz na tym filmie płacze:) a z horrorów uwielbiam "Piłę" i "oszukać przeznaczenie" te dwa horrory i wszytskie ich częsci uwielbiam oglądać z mężem wieczorem, wtedy czuję jego bliskość;) jak mam takiego pietra;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach