Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

ja-ka fajny sprzęt i piękna strona, mam nadzieje że mogę się zagłębić w to co piszesz? Jestes Baran, lubie ludzi z pod tego znaku:) buziaki ja dopiero wstałam bo coś wczoraj po tym tabexe spac nie mogłam:)

ja wolę być wygodniejsza i mam porcelanke:D bo z tykwą trza się bawić,suszyć by nie spleśniało a ja leniwa jestem:D. Możesz się zagłębiać w to co pisze tylko nie wiem czy coś zrozumiesz hehe, bo wiesz, ludzie mnie nie rozumieją, twierdzą że jestem \"inna\" i wogóle.. Ech chyba naprawde doła dziś załapie:)...

a ja to moze normalna jestem??he he my jestesmy inne niz wszystkie dzieci,jedyne w swoim rodzaju,wyjatkowe :D

Ja-ka nie dołuj się ;-) Np. ja lubię czytać coś \"innego\" i w ogóle wolę wszelaką inność niż tradycyjność ;] Będę miała więcej czasu poczytam co Ty tam napisałaś:) Ja już prawie przy końcu ze sprzątaniem jestem, powiem szczerze że się nawet trochę zmęczyłam..Teraz mam króciutką przerwę na czereśnie,mm..fajne takie chłodniutkie, w lodóweczce stały hehe..Dobra uciekam walczyć dalej z nieporządkiem :D Trzymajcie się dziewczynki 🌼🌼

a ja tak sprzątam cały dzień-po trochu na raty hehe:)

sądny dzień, nie pij za dużo bo nie będziesz mogła potem spać:D

Ekspresówek nie piłam jeszcze z yerby:). A mi chodziło o nazwę gatunku jaki masz (dostałaś w oryginalnym opakowaniu 0,5kg?). A wiecie co, mi się nic nie chce chyba już.. ani na rower ani sprzątać..

La Unión suave pol kilowe opakowanie a te probki to mate cocido waniliowe wanili nie czuc za to papierem wali

A możesz dać linka skąd zamawiałaś:D? Ciekawa jestem bo takiej nie próbowałam i chcialam luknąć co to i od kogo

zamawialam z tej strony do ktorej linka podawalas :) w tym samym dniu zreszta czyli w piatek wieczorem,a dzis juz brat mi pisal ze po niedzieli na herbatke wpadnie :)

A tą stronkę to tak wrzuciłam pierwszą jaką znalazłam na temat yerby:D. Bo ja właściwie zamawiam z allegro. A tej nie skojarzyłam pewnie temu że pijam mocniejsze gatunki:D. Kurde.. dalej siedzę i nic nie robię:). A jutro pewnie nie będę mogła się zebrać w pracy:)

Ide po piwo.. Chyba wezme 3.. I całą czekoladę.. Smutno mi dziś:(..

spoko potem yerba bedziemy sie odchudzac,ja dzis dosc tak nawet w miare dobry humor mam i bylemu sie nie dalam a probowal zas mnie dojechac i sie przejechal he he

Jedno już wypiłam, dwa w lodówce stoją. Dziewczyny macie coś doobreegoo na włosy? Bo ja mam strasznie cienkie, mam ich mało i do tego mi wypadają:(.. Przecie już nie palęto powinny być ładne:D.

teoretycznie powinny a nie wiadomo czy beda,ja takie mam od urodzenia :D 2 na krzyz i jeszcze sie rwa he he ale w nosie to mam

Ło matko.. Ty naprawdę nie będziesz dziś spać:)

jeżeli ja-ka chcesz mieć ładniejsze włosy to dam ci radę, ale jest ona dziwna:) Na piękne włosy nalezy jeść jajecznicę i to codziennie minimum dwa jajka, ponoć wzmacniają się cebulki włosowe od jajek, poza tym trzeb ajeśc krzem, skrzyp,pokrzywę, włosy nalezy odżywiać odżywkami najlepiej iśc do sklepu ze sprzedażą do salonów, jest jeden w gdańsku na Szerokiej, tam ci polecą coś na włosy. Aha ale nie chcę cie załamywac bo efekt dopiero zobaczysz po pół roku jak odrosną jakieś tam włókna w głowie:) To tyle ile pamięam z takiego programu na temat włosów:)

Gość sadnu dzien
he he jak nie usne to z wami bede a u mnie juz po burzy 2 razy blyslo 1 zagrzmialo ot i cala burza :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się